nike21 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 z czym macie problem z Firefoxem?[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 22:21_________________________________________________ malenstwo ja Ciebie przywoluje do porzadku , chyba ze z Toba [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 21:59_________________________________________________szkoda wiesz kiedy jest szkoda ?? jak teściowa wpadnie do studni a jeszcze większa jak ją ktoś wyciągnie To jest szkoda moje drogie malenstwo w prawdzie masz racje ale.......... jak tesciowa wpadnie do studni to ch... wode strzeli a bydle przezyje "nieźle idzie" powiedział zięć gdy spuszczali teściową do grobu... :naughty:
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 malenstwo ja Ciebie przywoluje do porzadku , chyba ze z Toba [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 21:59_________________________________________________szkoda wiesz kiedy jest szkoda ?? jak teściowa wpadnie do studni a jeszcze większa jak ją ktoś wyciągnie To jest szkoda moje drogie malenstwo w prawdzie masz racje ale.......... jak tesciowa wpadnie do studni to ch... wode strzeli a bydle przezyje no patrz co dwie głowy to nie jedna...
Madas Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 z FF wszystko ok tylko nie mogę GG otworzyć bezpośrednio z profilu
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 z czym macie problem z Firefoxem?[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 22:21_________________________________________________ malenstwo ja Ciebie przywoluje do porzadku , chyba ze z Toba [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 21:59_________________________________________________szkoda wiesz kiedy jest szkoda ?? jak teściowa wpadnie do studni a jeszcze większa jak ją ktoś wyciągnie To jest szkoda moje drogie malenstwo w prawdzie masz racje ale.......... jak tesciowa wpadnie do studni to ch... wode strzeli a bydle przezyje "nieźle idzie" powiedział zięć gdy spuszczali teściową do grobu... :naughty: :polew:
nike21 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 z FF wszystko ok tylko nie mogę GG otworzyć bezpośrednio z profilu mi otwiera bez problemu... a też mam 3.6 i ustawiłem sobie że nowe karty otwierają się na końcu a nie w środku :gwizdanie:
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 mam kolege lesniczego, wiec jak jakies problemy z zonami, tesciowymi to piszcie wszystko da sie zalatwic
Piechol Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ustawiłem sobie że nowe karty otwierają się na końcu a nie w środku :gwizdanie: właśnie muszę to zmienić bo wkur... mnie to...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 mam kolege lesniczego, wiec jak jakies problemy z zonami, tesciowymi to piszcie wszystko da sie zalatwic a ja mam kolegów od brudnej roboty...więc jak co to tylko telefon trza wykonać :gwizdanie: i też załatwie
nike21 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ustawiłem sobie że nowe karty otwierają się na końcu a nie w środku :gwizdanie: właśnie muszę to zmienić bo wkur... mnie to... otworz w nowej karcie about:config i wyszukaj browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent i ustaw na false
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 teraz mi naprawde powieki sie zaciskaja [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 22:32_________________________________________________spidalam do wyra
Piechol Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ustawiłem sobie że nowe karty otwierają się na końcu a nie w środku :gwizdanie: właśnie muszę to zmienić bo wkur... mnie to... otworz w nowej karcie about:config i wyszukaj browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent i ustaw na false już znalazłem
nike21 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 teraz mi naprawde powieki sie zaciskaja wstaw se zapałki
Piechol Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 teraz mi naprawde powieki sie zaciskaja [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 22:32_________________________________________________spidalam do wyra ja też spadam pod prysznic i może jakiegoś filma obejrze oglądaliście Internationala?
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ja sie zmywam-popatrze jeszcze troche na tv bo nudno mi trochu... Dobranoc wszystkim :notworthy:
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 teraz mi naprawde powieki sie zaciskaja wstaw se zapałki wlasnie zgniotlem
Piechol Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ja sie zmywam-popatrze jeszcze troche na tv bo nudno mi trochu... Dobranoc wszystkim :notworthy: nie ma Rako to nudno już, no no :gwizdanie:
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ja sie zmywam-popatrze jeszcze troche na tv bo nudno mi trochu... Dobranoc wszystkim :notworthy: kolorowych snow malenstwo
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ja sie zmywam-popatrze jeszcze troche na tv bo nudno mi trochu... Dobranoc wszystkim :notworthy: kolorowych snow malenstwo dziękuje wzajemnie :>[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 22:37_________________________________________________ ja sie zmywam-popatrze jeszcze troche na tv bo nudno mi trochu... Dobranoc wszystkim :notworthy: nie ma Rako to nudno już, no no :gwizdanie: miałam sie tyle z Niego nie nabijać ale kurde...NIE IDZIE !!!! :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi