nike21 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ok, zmieniłem w podwieszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_P Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 a w tym tygodniu znowu może być wszystko pozamykane, coś przebąkują o pogrzebie w weekend. Sieci handlowe mają być wtedy zamknięte... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 a w tym tygodniu znowu może być wszystko pozamykane, coś przebąkują o pogrzebie w weekend. Sieci handlowe mają być wtedy zamknięte... kurcze to już byłby kwas [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 15:29_________________________________________________no chyba żeby ciepełko było to na zewnątrz spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 jak będzie ciepło to na bank spot na zewnątrz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ja coś słyszałem, że pogrzeb w sobotę, więc może w niedzielę już będzie normalnie wszystko... a tak w ogóle to i tak najlepiej gdzieś na powietrzu w końcu pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 też jestem za, ale jak nie będzie pogody to lepiej gdzieś pod dachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 też jestem za, ale jak nie będzie pogody to lepiej gdzieś pod dachem wiadomka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 dlatego zobaczmy w niedziele od rana co nam aura przyniesie i zdecydujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 pogrzeb jest w sobotę 17 więc spokojnie można spocić się w niedzielę .... ja niestety wpadnę na godzinkę bo o 1700 gra Wisła i Lech ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 podobno to jeszcze nie jest potwierdzone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_P Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Wisła-Lech nie gra, z tego co czytałam mecz odwołany jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 nie no już na WP wyczytałem [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 17:52_________________________________________________http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,title,Sa-zmiany-w-terminarzu-Hit-w-niedziele,wid,12165182,wiadomosc.html[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 17:53_________________________________________________ Wisła-Lech nie gra, z tego co czytałam mecz odwołany jest gra gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 możemy zrobić tego spota wcześniej w sumie, będzie dłuższy wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_P Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 a fakt, grają w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 możemy zrobić tego spota wcześniej w sumie, będzie dłuższy wieczór znaczy się tego 18.04 ? [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 18:03_________________________________________________ a fakt, grają w niedzielę no .... śledzę co ustalają ... napięcie duże jeśli chodzi o mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 możemy zrobić tego spota wcześniej w sumie, będzie dłuższy wieczór znaczy się tego 18.04 ? tak, 25 mnie nie ma na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 możemy zrobić tego spota wcześniej w sumie, będzie dłuższy wieczór znaczy się tego 18.04 ? tak, 25 mnie nie ma na bank to bardzo niedobrze bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 to bardzo niedobrze bardzo dlaczegóż to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi