malutka:) Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Dobra uciekam Do juterka :hi: Tylko zrób siusiu i zmów paciorek
Adas Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 a teraz spotykam sie z 23 latka i bez szydery juz :gwizdanie: zapodaj foto o juz zebyscie poplamili monitory nie cwaniakuj tylko zapodaj co żeś złowił zadne zlowil, rozmawiajmy jak dzentelmeni narazie poznalem, spotykam sie i poznaje bardziej :gwizdanie: ja nie moge a zara napisze że go kiecką wyświgała [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 22:38_________________________________________________ a teraz spotykam sie z 23 latka i bez szydery juz :gwizdanie: zapodaj foto o juz zebyscie poplamili monitory nie cwaniakuj tylko zapodaj co żeś złowił zadne zlowil, rozmawiajmy jak dzentelmeni narazie poznalem, spotykam sie i poznaje bardziej :gwizdanie: a dogłębniej? Ja grzeczny chlopiec jestem, daj czasu
Rako Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Dobra uciekam Do juterka :hi: Tylko zrób siusiu i zmów paciorek mała ale zadziorna dobra spidalam już :>
malutka:) Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Dobra uciekam Do juterka :hi: Tylko zrób siusiu i zmów paciorek mała ale zadziorna dobra spidalam już :> no no ... leć
nike21 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 a teraz spotykam sie z 23 latka i bez szydery juz :gwizdanie: zapodaj foto o juz zebyscie poplamili monitory nie cwaniakuj tylko zapodaj co żeś złowił zadne zlowil, rozmawiajmy jak dzentelmeni narazie poznalem, spotykam sie i poznaje bardziej :gwizdanie: a dogłębniej? Ja grzeczny chlopiec jestem, daj czasu tylko pamiętaj że jakby co to na brzuch ostatnio obcykałem se tą Twoją znajomą panią policjantkę - fajna niunia
Adas Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 a teraz spotykam sie z 23 latka i bez szydery juz :gwizdanie: zapodaj foto o juz zebyscie poplamili monitory nie cwaniakuj tylko zapodaj co żeś złowił zadne zlowil, rozmawiajmy jak dzentelmeni narazie poznalem, spotykam sie i poznaje bardziej :gwizdanie: a dogłębniej? Ja grzeczny chlopiec jestem, daj czasu tylko pamiętaj że jakby co to na brzuch ostatnio obcykałem se tą Twoją znajomą panią policjantkę - fajna niunia laska kolegi :gwizdanie: tylko nie lukaj za mocno bo sie bedzie czepiala ze obgaduje ją z jakimis znajomymi z Poznania :tongue4:
nike21 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 spoko, raz zerknąłem też spadam spać... do juterka wszystkim
malutka:) Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 spoko, raz zerknąłem też spadam spać... do juterka wszystkim Sie masz niezdzierajki
fantastic Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Śpicie ? :gwizdanie: kuwa co tu sie działo wczoraj to zmoczzyłem fotel prawie
blind1 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 czesc Adam [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 07:43_________________________________________________gratuluje nowej cielecinki
malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siemka :> jaki ładny banan siemasz Niezdzierajki
blind1 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 czesc Michu [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 07:46_________________________________________________rozumiem ze koledzy w pracy [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 07:46_________________________________________________malenstwo na bank w domku
malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 czesc Michu [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 07:46_________________________________________________rozumiem ze koledzy w pracy [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 07:46_________________________________________________malenstwo na bank w domku tak bo ja zapierdzielam w weekendy jak inni sie bawią
nike21 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ja jeszcze w domu... kuźwa ostatnio budzę się godzinę przed budzikiem
Rekomendowane odpowiedzi