Rako Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Imieniny To w niedziele nie będe sam cofnięty... :gwizdanie: nieee no trzeba sie pilnować bo prawko potrzebne Odbije sobie za tydzien w piatek na moich urodzinkach fajnie przypadły uważaj żebyśmy Ci sie nie zwalili na ten balet bo na wódke nie zarobisz :polew: Ahahahha No włąśnie czy to było zaproszenie... ?? Ok miłego wieczoru lece do pracy narka czujcie sie zaproszeni Nocleg zapewniam :>
Madas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam CAŁĄ WLKP: Jak wiecie wybieramy sie delegacja z kuj-pom na wspolny spot do was Mam pytanie gdzie (ulica) jest te centrum KingCross ?? pozdrawiam cześć .... Rafi z kolegą był i z tego co mówił to trafią ale jak coś to będziemy w kontakcie telefonicznym [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 21:20_________________________________________________ Witam CAŁĄ WLKP: Jak wiecie wybieramy sie delegacja z kuj-pom na wspolny spot do was Mam pytanie gdzie (ulica) jest te centrum KingCross ?? pozdrawiam Marcelińska bukowska
Rako Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Imieniny To w niedziele nie będe sam cofnięty... :gwizdanie: nieee no trzeba sie pilnować bo prawko potrzebne Odbije sobie za tydzien w piatek na moich urodzinkach fajnie przypadły Rako daj adres na PW wpadniem z wizytą klubową już jest :naughty: do Chojna dojedziecie, pod górke łatwą ją zauważyć No i gdzieś tam mnie wypatrzycie Nie zapomnijcie jakby co o 0,5 [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 21:22_________________________________________________ Witam CAŁĄ WLKP: Jak wiecie wybieramy sie delegacja z kuj-pom na wspolny spot do was Mam pytanie gdzie (ulica) jest te centrum KingCross ?? pozdrawiam cześć .... Rafi z kolegą był i z tego co mówił to trafią ale jak coś to będziemy w kontakcie telefonicznym [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 21:20_________________________________________________ Witam CAŁĄ WLKP: Jak wiecie wybieramy sie delegacja z kuj-pom na wspolny spot do was Mam pytanie gdzie (ulica) jest te centrum KingCross ?? pozdrawiam Marcelińska bukowska sory za pomyłke Ja tam zawsze mówiłem że na Marcelińskiej eeee to nie daleko to już by się skapnął
fantastic Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam CAŁĄ WLKP: Jak wiecie wybieramy sie delegacja z kuj-pom na wspolny spot do was Mam pytanie gdzie (ulica) jest te centrum KingCross ?? pozdrawiam o której polecicie godz? mógłbym na was poczekać
malutka:) Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 może będę w Chojnie na majówkę ano tak :>
Madas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 może będę w Chojnie na majówkę ja to będę na miejscu ..... chyba że coś się urodzi w głowie
Rako Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 No nocleg jest jaby co :decayed:Tyle że dwa wyra ale podłoga dość duża zresztą później i tak to nie ma sensu
malutka:) Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 No nocleg jest jaby co :decayed:Tyle że dwa wyra ale podłoga dość duża zresztą później i tak to nie ma sensu najlepi piętrowo- Ty bedziesz spał na samym dole
Rako Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 No nocleg jest jaby co :decayed:Tyle że dwa wyra ale podłoga dość duża zresztą później i tak to nie ma sensu najlepi piętrowo- Ty bedziesz spał na samym dole żebym resztki płynów stracił
fantastic Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 No nocleg jest jaby co :decayed:Tyle że dwa wyra ale podłoga dość duża zresztą później i tak to nie ma sensu najlepi piętrowo- Ty bedziesz spał na samym dole lubisz na górzeeee
Rako Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 No nocleg jest jaby co :decayed:Tyle że dwa wyra ale podłoga dość duża zresztą później i tak to nie ma sensu najlepi piętrowo- Ty bedziesz spał na samym dole lubisz na górzeeee
malutka:) Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 No nocleg jest jaby co :decayed:Tyle że dwa wyra ale podłoga dość duża zresztą później i tak to nie ma sensu najlepi piętrowo- Ty bedziesz spał na samym dole lubisz na górzeeee dobre
Madas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 No nocleg jest jaby co :decayed:Tyle że dwa wyra ale podłoga dość duża zresztą później i tak to nie ma sensu najlepi piętrowo- Ty bedziesz spał na samym dole lubisz na górzeeee :naughty:
malutka:) Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 No nocleg jest jaby co :decayed:Tyle że dwa wyra ale podłoga dość duża zresztą później i tak to nie ma sensu najlepi piętrowo- Ty bedziesz spał na samym dole lubisz na górzeeee potrafisz tak rozbawić że choćby człowiek nie chciał to i tak sie bedzie śmiał :good: :polew:
fantastic Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 lubisz na górzeeee potrafisz tak rozbawić że choćby człowiek nie chciał to i tak sie bedzie śmiał :good: :polew: polecam sie
malutka:) Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 lubisz na górzeeee potrafisz tak rozbawić że choćby człowiek nie chciał to i tak sie bedzie śmiał :good: :polew: polecam sie bede pamiętać :>
nike21 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 sąsiedzi mają tam domek wiec luzik... spać będę miał gdzie... a cały pobyt w Chojnie zawsze się chodzi nawalonym więc zawsze miło wspominam
Rako Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 sąsiedzi mają tam domek wiec luzik... spać będę miał gdzie... a cały pobyt w Chojnie zawsze się chodzi nawalonym więc zawsze miło wspominam a Ty Nikuś w chojnie planujesz być ?
malutka:) Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 sąsiedzi mają tam domek wiec luzik... spać będę miał gdzie... a cały pobyt w Chojnie zawsze się chodzi nawalonym więc zawsze miło wspominam no ale chyba sam nie jedziesz??
Rekomendowane odpowiedzi