Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tez liczę ze mi deszcz auto umyje, w końcu kiedyś musi być pierwszy raz w tym roku

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ty na pustyni mieszkasz? :kox: przecież już lało parę razy....i to całkiem konkret

Opublikowano

chlałeś ? :gwizdanie:

tylko jeden dzień porządnie... i stwierdziłem, że nie pije już wódki... przerzucam się na whiskey :decayed:

no w końcu jakaś konkretna wypowiedź od blisko 5000 stron ;)[br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 23:38_________________________________________________dla amatorów czarnidłości

http://cgi.ebay.pl/SCHWARZE-Seitenblinker-Audi-A3-A4-S4-RS4-A6-RS6-A8-TT-/370275920072?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r

Opublikowano

mi auta deszcz nie umyje bo stoi w garażu :decayed:

Opublikowano

gdzie lało? Nie widziałem wcześniej takiego deszczu[br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 23:45_________________________________________________to go szybko wystaw na dwór

:polew:

Opublikowano

Siemano :)

może ktoś polecić jakiś serwis klimy?? Konkretnie to nie wiem co sie stało ale dmuchawa mi nie dmucha i przepala bezpiecznik....

:wallbash: i nie mogę jeździć jak pada, bo nic nie widzę tak mi szyby parują....

Ps. Nikuś jeszcze nie dojechał ?? :gwizdanie:

Opublikowano

nie chce mi się wychodzić z chaty :no:

jak tam Pawlo zdrówko ?[br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 23:48_________________________________________________

Siemano :)

oż w mordę ... cześć :hi: :hi: jakiś wysyp starej ekipy :shocked:

Opublikowano

semka sunday

Opublikowano

co do klimy to mam kolegę który ogarnia temat ale nie jest do ułożenia na hasło " z polecenia " :kwasny::thumbdown:

Opublikowano

pawlik79 - w Poznaniu jakieś 3 tygodnie temu , tydzień temu we Wrześni - ojcu piwnicę zalało jak zawsze :kwasny:

Małe pytanko które lepiej wziąć: http://allegro.pl/item1176312143_naj_oferta_ramki_chrom_na_zegary_audi_a4_b5_a6_c5.html

czy http://allegro.pl/item1188705006_audi_a4_a6_ringi_licznika_chrom_ramki_na_zegary.html cena podobna miał ktoś z tym do czynienia?

Aha i termostat się naprawił , autko normalnie się nagrzewa , sprawdzałem Vagiem i temperaturki ok nie wiem co było przyczyną przez te parę dni.

[br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 23:51_________________________________________________i tak narzekaliście na brak ruchu :wink4:

Opublikowano

może się zawieszał :naughty:

Opublikowano

Siema dziewczyny :decayed:

Sunday - padł Ci silnik dmuchawki świerzego powietrza, szukaj używki na allegro. Podmienisz sam - wystarczy zrzucić schowek pasażera ;)[br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 23:55_________________________________________________PEPIN - Ty spamerze :polew:

Opublikowano
może się zawieszał naughty

to co wymienić lepiej? Bo pytanie co będzie jak się nie otworzy :gwizdanie:

Opublikowano

ja bym takich ramek nie kupił, światło od wskazówki się odbija i daje nieładna poświatę

Opublikowano

a ja dzisiaj jeździłem na eco czyli bez klimy i trochę mi capi :mysli: nie wiecie dlaczego ?

Opublikowano

Bart-S

Skąd taka pewność?? Można to jakoś sprawdzić czy tylko poprzez wymianę na nowy??

Opublikowano

a ja dzisiaj jeździłem na eco czyli bez klimy i trochę mi capi :mysli: nie wiecie dlaczego ?

Masz syf w układzie - klima i parownik do odgrzybienia jeśli smierdzi na ECON.

Opublikowano

bo się spociłeś :P

Bart-S .. ja Ci dam spammera :P

Sunday ... ostatnio z klimą to jeździmy do Nikusia :D

Opublikowano

Bart-S

Skąd taka pewność?? Można to jakoś sprawdzić czy tylko poprzez wymianę na nowy??

Bo przerabiałem to tydzień temu w Punto teścia - nadmuch włączał się na chwilę po czym wywalało bezpiecznik. Dla pewności mógłbyś podpiąć się do modułu klimy i odczytać błedy... Nie pamiętam czy klimę masz full automat czy manualną?

Opublikowano

Masz syf w układzie - klima i parownik do odgrzybienia jeśli smierdzi na ECON.

odgrzybiałem w zeszłym roku na jesień .... ale parownik pewnie nie :mysli: