Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć Azunia :hi:

Hej Madasku :decayed:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: Adas, z tego co zauważyłem to jest dosyć sprężyste, miało pneumatyka i opcję comfort/sport ale chyba tak jak w Audi jest Select Drive, kubły fajne z masażem i dynamicznym bocznym podparciem, oczywiście skóra, oświetlenie super fajne, 2 razy lepsze niż w Audi, pytanie czy porównywać E klasę z A4 czy A6, myślę że, jest pomiędzy nimi, ta którą jeździłem to wersja Avantgarde, jedynie silnik mnie negatywnie nastawił i automat który tak jakby dziwnie szarpał autem, auto miało 27 tkm
Opublikowano

dobly :hi:

Opublikowano

:hi:

znowu przed Blindem, yes,yes,yes

Opublikowano

cześć :hi: :hi:

ja też chyba :naughty::decayed:

Opublikowano

znowu przed Blindem, yes,yes,yes

hehe nie tym razem, dzis ja bylem pierwszy :tongue4:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2010, 08:44_________________________________________________

cześć :hi: :hi:

ja też chyba :naughty::decayed:

czesc Adamie i tobie tez sie nie udalo :naughty:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2010, 08:45_________________________________________________dzis niedziela a ja musze do roboty, padam na r...... :confused4:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2010, 08:51_________________________________________________i tak do wtorku :disgust:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2010, 08:52_________________________________________________spidalam , milego dzionka zycze[br]Dopisany: 29 Sierpień 2010, 08:52_________________________________________________narson

Opublikowano

a no rzeczywiście :mysli:

Opublikowano

witam! co taka cisza dzisiaj?

Opublikowano

week :naughty: wszyscy chlają :decayed:

Opublikowano

albo kupują wanny i te inne sprzęty, wczoraj wnosiłem nida gips 120x300 na 5te piętro, po 2giej się poddałem 5 kolejnych wniósł płytkarz, ma facet niezłą formę, już nie mówię o wnoszeniu 800 kg płytek na 1wsze piętro :thumbdown:

Opublikowano

Dzisiaj ja pierwsza :decayed:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:siema:

hejka, co tam? :)
Opublikowano

w porządeczku, obudziłem się żeby pobiegać, a tu leje :disgust: ale ogólnie pozytywnie, a u Ciebie? :wink4:

Opublikowano

w porządeczku, obudziłem się żeby pobiegać, a tu leje :disgust: ale ogólnie pozytywnie, a u Ciebie? :wink4:

u mnie nie pada jeszcze... a ja obudziłam się bo Przemek ma wyjazd i ktoś musi zrobić śniadanko i na wyjazd kanapki, mam tylko nadzieję że nie będzie nocował na montażu... a tak poza tym to nie jest źle o ile mi się zmów komp nie wywali albo forum :gwizdanie:
Opublikowano

u mnie nie pada jeszcze... a ja obudziłam się bo Przemek ma wyjazd i ktoś musi zrobić śniadanko i na wyjazd kanapki, mam tylko nadzieję że nie będzie nocował na montażu... a tak poza tym to nie jest źle o ile mi się zmów komp nie wywali albo forum :gwizdanie:

czuć już jesień w powietrzu niestety... forum cuduje ostatnio nieźle :naughty:

Opublikowano

no jesień idzie i to szybko, jak w nocy zaczyna być po 10-13 stopni to zaczynam sie martwić o zlot :gwizdanie:

chociaż w Bukowinie było zimniej i nikt nie narzekał :decayed:

Opublikowano

no jesień idzie i to szybko, jak w nocy zaczyna być po 10-13 stopni to zaczynam sie martwić o zlot :gwizdanie:

chociaż w Bukowinie było zimniej i nikt nie narzekał :decayed:

dacie radę, ważne żeby było czym się rozgrzać :good:

Opublikowano

tym się nie martwię :wink4:

Opublikowano

dobly :hi:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 07:43_________________________________________________no wczoraj to sie nie wysililiscie ze skrobaniem na forum :cool1:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 07:46_________________________________________________nie tylko u was jest taka podla pogoda, u mnie tez leje :confused4:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 07:47_________________________________________________dopijam kawke i zaraz spidalam do pracy :disgust:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 08:08_________________________________________________myslalem ze we wtorek tyranina od rana do wieczora sie skonczy, mylilem sie :wallbash:. to potrwa jeszcze z tydzien. padne chyba na rylo :sick3:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 08:10_________________________________________________czesc Anka, co sie tak skradasz? :wink4:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 08:11_________________________________________________uciekla :confused4:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 08:14_________________________________________________no to i ja spadam[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 08:14_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 08:15_________________________________________________narson