Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

my z Bart-Sem też do AP lecimy jutro także można jakiś mini spot na parkingu robić :naughty:

ale ja pewnie po 17tej najwcześniej :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja będę ok 11 godz :)

Opublikowano

na co Wy się umawiacie? :mysli:

Opublikowano

Na zakupy w ASO :)[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 21:28_________________________________________________A muszę jeszcze po listwy drzwiowe podjechać ale jutro to nawet nie mam kiedy :confused4:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 21:28_________________________________________________No i jak zakupiłem termostat podjechałem do swojego mechanika i przekazałem objawy one stwierdził że to na pewno czujnik :angry: więc próbowałem odpiąć wtyczkę żeby psiknąć kontaktem ale nie potrafię jej rozłączyć od czujnika , po 15 minutach dałem sobie spokój ale dzięki temu że go trochę poruszałem temperatura i na zegarach i na Vagu jest dobra od 3 dni czyli miał rację fachman ;)[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 21:31_________________________________________________A tak w ogóle to :hi:

Opublikowano

a tak w ogóle to luzik :naughty::kox:

Opublikowano
:bry: , wlasnie przyjechalem z pracy w.... jestem jak beduin :sick3:. rano nie moglem wejsc na nasza strone :mysli:, chyba serwer pada[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 02:23_________________________________________________spadam pod prysznic i do wyrka :sorry:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 02:30_________________________________________________kolorowych snow zycze[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 02:32_________________________________________________do rana, narson
Opublikowano

:bry:

Piotrek to niezły zapiździel miałeś... :thumbdown:

Opublikowano

no to dzisiaj pewnie będę przed Blindem ;)

Opublikowano

dobly :hi:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 09:12_________________________________________________

no to dzisiaj pewnie będę przed Blindem ;)

no to dzis sie Tobie udalio :wink4:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 09:12_________________________________________________

:bry: , wlasnie przyjechalem z pracy w.... jestem jak beduin :sick3:. rano nie moglem wejsc na nasza strone :mysli:, chyba serwer pada[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 02:23_________________________________________________spadam pod prysznic i do wyrka :sorry:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 02:30_________________________________________________kolorowych snow zycze[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 02:32_________________________________________________do rana, narson

tak, ale najgorsze w tym wszystkim ze to nie koniec :confused4:, tak bedzie az do przyszlego tygodnia, nie tak ekstremalnie jak wczoraj ale cos na podobe :thumbdown:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 09:16_________________________________________________siorbie kawke bo jakos baterie ladowac musze :naughty:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 09:17_________________________________________________co sie Karol tak skradasz? :naughty:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 09:27_________________________________________________rozumiem ze w pracy jestes :cool1:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 09:27_________________________________________________ja zaraz tez musze uciekac do pracy :sick3:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 09:28_________________________________________________milego dzionka zycze[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 09:36_________________________________________________narson

Opublikowano

jutro będę w AP na Krańcowej ... ktoś coś potrzebuje ?

ja bym chciał pierdołę jedną :) 4F0601173AZ37 -> kapsel od śruby antykradzieżowej niby od 2005 do 2007 roku -> cena u Gajosa niby 1,42 zł :naughty: jak by była i nie kosztowała więcej niż 1,50 zł to mi kup :polew:

Ja będę odbierał też kapselki :)

321 601 173 A Z37 16.7x18 (ETKA 601-80)

Kupione 1.21PLN pasuje ?

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Kupione 1.21PLN pasuje ?

zależy ile prowizji narzucisz :naughty: dzięki :hi:

Opublikowano

no ze 1000% ;)

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

no ze 1000% ;)

Szuli prowizję naliczasz? :polew:

Opublikowano

11 Września 3 Edycja "Z Ulicy Na Tor" info. www.zulicynator.pl

może sobie spota na torze zrobimy ... ?[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 21:00_________________________________________________

no ze 1000% ;)

Szuli prowizję naliczasz? :polew:

zaraz Szuli .. normalna rzecz na drinka doliczyć ;)

nie wiem jak bedzie z Twoją .. ale te moje strasznie ciasno wchodzą w porównaniu do tych co miałem i gdzieś zgubiłem w okresie przekładki lato/zima :D

Opublikowano

można by ale mnie akurat nie będzie w Poznaniu :kwasny:

Opublikowano

:disgust: chwile mnie nie było :polew: i już mam dupsko objechane na procentach albo na promilach :naughty: a tak po za tym co jest ?!

Mo mo MO Moczopędne z rana najlepsze :decayed:

kiedy jakiś spocik planujecie ?? bo nie widzę nigdzie daty ustalonej na Poznań ... musze z Wentylem się skontaktować i w końcu go wyrwać na spota :naughty:

Opublikowano

:bry:

nie wiem jak bedzie z Twoją .. ale te moje strasznie ciasno wchodzą w porównaniu do tych co miałem i gdzieś zgubiłem w okresie przekładki lato/zima :D

niewyuzdane jeszcze to wąskie są :kox: jak coś to mam ten plasticzek w aucie :wink4: