Pepin Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 02:30_________________________________________________co tam Karol, nie śpimy ? patchowanie serwerów ... muszę sprawdzić czy bazy wstały
Adas Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Ja czekam na ustanie kręciołka w głowie
Piechol Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Piechol, przy okazji znalazłem Twoją prezerwatywkę do zabezpieczającej śruby cieszę się ale nie myślałem, że ja zgubisz przez tydzień Ja czekam na ustanie kręciołka w głowie z helikopterem się najlepiej zasypia
blind1 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 dobly [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 07:58_________________________________________________milego dzionka zycze[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 07:59_________________________________________________narson
Piechol Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Zatrzymuje drogówka młodego kolesia i pyta się: -Piłeś coś chłopcze? bo coś mi wyglądasz podejrzanie! -nie.! -hmm alkomat mamy zepsuty więc nie możemy sprawdzić czy czegoś nie dziabnąłeś,więc zadam ci pytanie jako test.jak odpowiesz prawidłowo to cie puścimy. -spoko -pierwsze pytanie.jedziesz droga i widzisz dwa światła z naprzeciwka, co to może być? -no samochód nie? -no tak.ale jaki? Audi,mercedes czy seat?.no widzę ze chyba oblejesz test młodzieńcze! dam ci szansę i zadam jeszcze jedno pytanie. -jedziesz drogą i widzisz jedno światło z naprzeciwka,co to jest? -no wiadomo że motor! -ee ale jaki? suzuki, honda, czy kawasaki? no nic chłopcze oblałeś test. koleś wkurwił się nieziemsko,pomyślał chwile i nawija do gliniarza: -panie władzo a czy ja mogę zadać pytanie? -a no wal śmiało młody człowieku. -na poboczu drogi stoi blondynka w miniówce,z dekoltem aż jej cycki widać i zatrzymuje TIR-a. kto to jest?? -no wiadomo że kurvva!! -no tak. ale kto? twoja matka, żona, czy córka ??
osax Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Witam wszystkich. Ja z krótkim pytaniem. Gdzie w Poznaniu dobrze i w miarę niedrogo naprawiają webasto ? Mam Thermo Top C
Pepin Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Witam wszystkich. Ja z krótkim pytaniem. Gdzie w Poznaniu dobrze i w miarę niedrogo naprawiają webasto ? Mam Thermo Top C Ja nigdy na oczy nie widziałem ogrzewania postojowego hmmm może tam gdzie klimy robią PS. Pozdrowienia dla Deszcza upolowanego dzisiaj po południu w Suchym Lesie .. ale lampił się na światła a nie na drogę
Madas Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Deszcza to sto lat na oczy nie widziałem
variocustoms Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 ja Deszcza 2 razy w okolicach Strzeszynka widziałem
Piechol Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 co tam słychać wieczorową porą? :gwizdanie:
Madas Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 a jakos tam leci .... Nataszka katar załapała
Piechol Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 a jakos tam leci .... Nataszka katar załapała no taka pogoda niestety... musimy zrobić za tydzień spota, bo się stęskniłem
Piechol Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 no można by no to czyń swoją powinność
Madas Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 czy poczekamy do jutra ...? niech inni może się wypowiedzą ...co myślisz Wojciechu
Piechol Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 czy poczekamy do jutra ...? niech inni może się wypowiedzą ...co myślisz Wojciechu spoko wytrzymam jeszcze te 7 minut a tak na serio to jasne, niech się ludziska wypowiedzą lecę spać, do jutra
Rekomendowane odpowiedzi