Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 z tym szefostwem to chyba przesądziłeś. Ale masz teraz prze.j**ane, napewno już zmienia tobie kolor i już nie będziesz różowy a czarny hihi. Będziesz zdegradowany do rangi pomywacza. szefostwo klubu dziewic a Ty co myślałeś że A4 a czarny kolorek no no no może być pomywaczem byłem kiedyś przez moment w pizzy hut :gwizdanie: a Tobie widze że humorek dopisuje [br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 21:15_________________________________________________ a ja mam tylko wino i wódke w domu, żadnego piwa mam kilka w lodówie :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 u mnie w lodowce tez juz jakies piwo znalazl... :gwizdanie: ja tez jakies znalazlem i sobie pijemy ja juz 4 dzien
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 u mnie w lodowce tez juz jakies piwo znalazl... :gwizdanie: ja tez jakies znalazlem i sobie pijemy ja juz 4 dzien to Mlody jest już u Ciebie??
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 tak już jestem - Młody kurcze Wy to ale kursujecie szybko
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 i co najwazniejsze nie kolekcjonujemy punktow... :gwizdanie: a Ty co robisz? nie masz ochoty nas odwiedzic?
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 ja siedze przed kompem a żona ogląda HBO jakaś komedia romantyczna leci.....no a Julka śpi obok w pokoju....[br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 21:37_________________________________________________dzięki wielkie za zaproszenie .... kiedyś skorzystam :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 na to liczymy i czekamy... a jutro co robisz? bo moze tez sie spotkamy w kilka osob jak cos...
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Jutro mam niby gości wieczorem ale mają potwierdzić swoją obecność będziemy w kontakcie w razie w....
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 wiadomka... na forum jak zwykle kilka stron wyspamujemy :gwizdanie:
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 po to jest forum żeby się kontaktować A Wy się nie zorajcie znowu :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 spoko spoko dzisiaj kazdy sie leczy a nie baluje :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 no niestety... my tu dzisiaj na spokojnie... ale zalatw cos i wlatuj :gwizdanie:
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 no niestety... my tu dzisiaj na spokojnie... ale zalatw cos i wlatuj :gwizdanie: jaaaa nie mogę :gwizdanie:
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 ale siostry mlodego chciales a skąd wiesz do czego mi były potrzebne :gwizdanie:
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 sam pisales zeby Cie zaspokoic... chodziło mi o dobry obiad bo głodny byłem
Rekomendowane odpowiedzi