Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

po Audi środek w każdym aucie jest jak w polonezie... w nowych BMW nie podoba mi się deska z navi... jak fale dunaju :thumbdown:

ciekawe jak właściwości jezdne takiej subaryny? lepsze od quattro? :mysli:

Opublikowano

po Audi środek w każdym aucie jest jak w polonezie... w nowych BMW nie podoba mi się deska z navi... jak fale dunaju :thumbdown:

no to fakt, jedynie Mietek, Jaguar, Aston ma jeszcze ładne wnętrza :) ale w X5, X6 nie ma tragedii z wnętrzem :naughty:

Opublikowano

zgadza się, Audi robi robotę z wnętrzem :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

myślałem że torsen w quattro ma tą zaletę że koło które ma lepszą przyczepność dostaje większy moment a tu się okazało że się myliłem...

napęd X w BMW wypada pod tym względem dużo lepiej...

też się trochę zawiodłem szczerze mówiąc... czas zacząć myśleś o jakimś x-drivie powoli :naughty:

mi teraz chodzi po głowie albo Mazda 6 (to tak łagodniej) albo Impreza WRX :naughty:

zafira opc prawdopodobnie bo potrzebuje auto użytkowe i na autostrady żeby można było bezstresowo wyprzedzać

69_zafira_opc-011.jpg

2009%2BOpel%2BZafira%2BOPC%2Binterior.jpg

opel_zafira_opc_2005_2.jpg

:decayed:

Opublikowano

zafira opc prawdopodobnie bo potrzebuje auto użytkowe i na autostrady żeby można było bezstresowo wyprzedzać

69_zafira_opc-011.jpg

2009%2BOpel%2BZafira%2BOPC%2Binterior.jpg

opel_zafira_opc_2005_2.jpg

:wtf::ban:

Opublikowano

no to fakt, jedynie Mietek, Jaguar, Aston ma jeszcze ładne wnętrza :) ale w X5, X6 nie ma tragedii z wnętrzem :naughty:

Mietek? chyba te nowe... ale na prędkościomierzu te żółte paski oznaczające optymalne prędkości takie same jak w W115 :sick3:

Jag jak komu pasi... za dużo owalu mają w całości, we wnętrzu jak i na zewnątrz... Aston jest raczej nie osiągalny więc no comments :decayed:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 23:21_________________________________________________

to już bym wolał T5 TDI 150KM :gwizdanie:

Opublikowano

Mietek? chyba te nowe... ale na prędkościomierzu te żółte paski oznaczające optymalne prędkości takie same jak w W115 :sick3:

Jag jak komu pasi... za dużo owalu mają w całości, we wnętrzu jak i na zewnątrz... Aston jest raczej nie osiągalny więc no comments :decayed:

jagi też mi sie nie podobają te kształty obłe taki- na hawta sie zbiera od razu :polew:

Opublikowano

a co autko sprzedajesz czy zostawiasz Fany ?

Opublikowano

to już bym wolał T5 TDI 150KM :gwizdanie:

aż tak duże nie musze mieć - zas bedą mi ładować lodówki żeby do PL zawieść, takie cos szukam w stylu tourana czy zafiry ale z mocnym silnikem, nie musi być diesel - za paliwo firma płaci :decayed: :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 23:25_________________________________________________

a co autko sprzedajesz czy zostawiasz Fany ?

jeszcze niewiem, zobacze jak z funduszami na nowsze będzie, ogólnie bym nie chciał sprzedać bo zadowolony jestem ale jak nie wydole z kasą to chyba ęde zmuszony sprzedać

Opublikowano

mam nadzieję że uda Ci się zrobić tak żeby Audi zostało :good: :good: :good:

Opublikowano

to popatrz za Touranami, Suzuki Grand Vitara, Mitsu Outlander... jakby mnie było stać to bym brał Legacy to po 2004 albo 5 :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

nie wiem jak bym sie czuł taką kiere w rekach trzymać ??

Suzuki Grand Vitara też oglądałem, fajne nawet

a coś nie teges z oplami bo nie szukałem jeszcze info

Opublikowano

http://allegro.pl/subaru-legacy-h6-krajowy-serwis-aso-navi-polska-i1351462111.html[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 23:32_________________________________________________

jak marynarz za sterem :naughty:

a coś nie teges z oplami bo nie szukałem jeszcze info

a nie wiem... Opel :decayed:

Opublikowano

jade sie wywalić do wyra. narty

Opublikowano

ja też :hi:

Opublikowano

co do marzeń to moje nowe F-250 z podpisu

Subaru ma chyba lepszy napęd ale i lepszy kierownik musi być, kiedyś śmigałem Legacy 2,2 służbowo i się zakochałem do czasu jak nie chciałem się w Chołowczyca bawić i spaliłem wiskozę :thumbdown: na szczęście free of charge, w Swarzędzy śmigają 2 rezane Imprezy :good: i 2 Forki S-turbo rezane :good: ale kierowników mają dupnych, ja moją ciężarówą robię większą zadyme jak jest śnieg :kox:

Pepin co do GPSu to badzmy na telefonie, jakos sie dogadamy

Opublikowano

sprzedający robi wielką sesję zdjęciową i brudne felgi ładuje :)

no i chlapacze - to jest klasa auto ;) .. zresztą też uświnione razem z progiem ;)

http://kamileon.de/shootart/carszablon/cars/rzep/passatw8-10.jpg