nike21 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 chyba tak bedzie najlepiej jesli chodzi o warstwe sniegu... mlody jedzie zawiesc rodzicow na jakies balety na 19 wiec mozna sie w sumie jakos po 19 umowic na auchan ale ma mi jeszcze dac znac jak z tym sniegiem sprawa wyglada...
nike21 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 to dogadam sie z mlodym na ktora sie wyrobi do komornik i dam znac :gwizdanie: ciekawe czy mi furacz odpali bo juz 3 dni stoi
Madas Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 to dogadam sie z mlodym na ktora sie wyrobi do komornik i dam znac :gwizdanie: ciekawe czy mi furacz odpali bo juz 3 dni stoi no ciekawe pewnie tak... świece zmieniałeś ...aku też sprawny więc czemu nie Deszczu zagadaj z bratem żeby spadł jeszcze trochę :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Deszczu zagadaj z bratem żeby spadł jeszcze trochę :gwizdanie: :polew:
Młodzik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 A więc z NIKE dogadaliśmy sie i spotykamy sie tak 19:20, 19:30 pod norauto w komornikach zapraszamy wszystkich
Musashi Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 dobry dobry jak tam w UK? ocieplilo sie troche 7C
nike21 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 a my pojechalismy sie poslizgac... okazalo sie za parking czarny wiec poszlismy do Kandulskiego na kawe a jak wracalismy to snieg zaczal napier**** ze ho ho... teraz Poznan jest bialy :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 a my pojechalismy sie poslizgac... okazalo sie za parking czarny wiec poszlismy do Kandulskiego na kawe a jak wracalismy to snieg zaczal napier**** ze ho ho... teraz Poznan jest bialy :gwizdanie: to moze ja przeczekam, jakies mrozy zapowiadaja w PL
nike21 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 przyjedz :> poslizgamy sie wszyscy razem...
Madas Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Nike, Bartas, Mlody, Kriss, Citroen, kolega z laską dzieki za mały spocik ..... w auchan szkoda że wcześniej nie napadało.... Musashi witaj na forum w polsce
Madas Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 kriss i citroen to ten sam... aha....a on z Bartasem i Mlodym ślizgają się na panoramie
Musashi Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Nike, Bartas, Mlody, Kriss, Citroen, kolega z laską dzieki za mały spocik ..... w auchan szkoda że wcześniej nie napadało.... Musashi witaj na forum w polsce witojcie, witojcie, a jak sie czuja walki napedowe [br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 21:53_________________________________________________ kriss i citroen to ten sam... aha....a on z Bartasem i Mlodym ślizgają się na panoramie kiedys tam smignalem wieczorkiem, przyleciala ochrona i mnie wywalila
Madas Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 no co TY trzeba było powiedzieć że ćwiczysz na mistrzostwa świata
Madas Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 kolega z laską a cos ma z noga? cwaniaczek dajesz 2 dychy
Rekomendowane odpowiedzi