blind1 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 doberek [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 08:14_________________________________________________ dzin dobry z rańca - no chociaż raz przed piotrkiem :gwizdanie: no to sie Macieju dzis udalo [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 08:15_________________________________________________wstawac szkoda dnia
Pepin Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam panowie szukam jakis namiarow na jednego z waszych klubowiczow "Musashi".. Kupilem od niego sterownik i manetke do tempomatu 11 stycznia i do tej pory jej nie mam mial wyslac paczke i sluch po nim zaginol.. na forum sie nie odzywa moze ktos ma jakies informacje moze sie cos stalo ze sie nie odzywa za wszelkie informacje byl bym wdzieczny... Pozdrawiam Radek dać mu kropka ... PS Wysłałem mu smsa
drosdek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam panowie szukam jakis namiarow na jednego z waszych klubowiczow "Musashi".. Kupilem od niego sterownik i manetke do tempomatu 11 stycznia i do tej pory jej nie mam mial wyslac paczke i sluch po nim zaginol.. na forum sie nie odzywa moze ktos ma jakies informacje moze sie cos stalo ze sie nie odzywa za wszelkie informacje byl bym wdzieczny... Pozdrawiam Radek ostatni raz widzialem go w lusterku wstecznym :polew: a tak poważnie to pewnie jest zajęty... jak to z nim bywa
Wihajster Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 11 stycznia przeciez to masz dopiero 14 dni...ja juz czekam pawie 2 lata
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 11 stycznia przeciez to masz dopiero 14 dni...ja juz czekam pawie 2 lata :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: DOBRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 11 stycznia przeciez to masz dopiero 14 dni...ja juz czekam pawie 2 lata cierpliwosc to jedna z cnot :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 cierpliwosc to jedna z cnot :gwizdanie: Ja na zdjęcia od Ciebie czekam już 3 rok więc jestem wybitnie koorwa cierpliwy i chyba najbardziej koorwa cnotliwy w tym kraju
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 cierpliwosc to jedna z cnot :gwizdanie: już wolałbym żeby mnie zerżnęli niż miałbym tyle czekać :tongue4: :polew:
variocustoms Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 co robicie za OT w Poznańskich co :mysli:
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 już wolałbym żeby mnie zerżnęli dobra a czym bys chciał, katana? Wakizashi?
variocustoms Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 mam problem z kompem stacjonarnym, działa 15-30 min i sam sie wyłącza, ma ktoś jakąś koncepcję w czym może tkwić problem ?
Adas Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 mam problem z kompem stacjonarnym, działa 15-30 min i sam sie wyłącza, ma ktoś jakąś koncepcję w czym może tkwić problem ? Może jakiś wirus. Miałem kiedyś takiego wirusa, że komp się wyłączał po 15 sekundach od wgrania windowsa
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 mam problem z kompem stacjonarnym, działa 15-30 min i sam sie wyłącza, ma ktoś jakąś koncepcję w czym może tkwić problem ? robi sie black screen i wszystko staje? jezeli tak, szukalbym problemu w zasilaczu, byc moze zalacza sie ochrona terminczna lub przeciwzwarciowa. dla weryfikacji wlacz kompa w trybie awaryjnym i odczekaj. jezeli sie wylaczy tzn zasilacz. jezeli nie, szukalbym problemu w sofcie - wirus. co nie wyklucza zasilacza, poniewaz nie zaladowane sterowniki powoduja ze komputer pracuje z niepelna wydajnoscia a wiec nie przeciaza zasilacza. najprosciej podmienic zasilacz.
variocustoms Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 stawiam także na zasilacz, softu prawie nie ma tylko 2 gry, podczas grania chyba karta graficzna bierze w cholerę prądu i pewnie się zasilacz przegrzewa, hardware odkurzony więc ogólne chłodzenie jest OK
Pepin Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 cierpliwosc to jedna z cnot :gwizdanie: Ja na zdjęcia od Ciebie czekam już 3 rok więc jestem wybitnie koorwa cierpliwy i chyba najbardziej koorwa cnotliwy w tym kraju Zdjęcia to temat rzeka ... [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 18:01_________________________________________________ 11 stycznia przeciez to masz dopiero 14 dni...ja juz czekam pawie 2 lata cierpliwosc to jedna z cnot :gwizdanie: Musa .. pamiętaj, że kobity są czasem niecierpliwe ... i trza być flexible
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Musa .. pamiętaj, że kobity są czasem niecierpliwe ... i trza być flexible tez wszyscy, ktorzy dzieki mnie sa bardziej cierpliwi powinni mi tyko dziekowac. wszak wlasnie kobiety, niecierpliwoscia swoja, czasami z rownowagi wyprowadzic potrafia... a jakze cenna wtedy, okazuje sie nabyta dzieki mnie cnota....
Góral.tz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 witam możecie mi podpowiedzieć gdzie w poznaniu dostane takie coś jak sprężyna mocująca ta co klocki trzyma w zacisku z przodu. gdzie tu jaki serwis bo chciałem 2 sztuki nowe kupić a akurat będę pare dni w Poznaniu oblukałem numer tego pręcika 4A0615269 i potrzebuję jeszcze 4 x śrubka WHT003250 jet możliwe ze gdzie to tu dostane???
Rekomendowane odpowiedzi