marek_xtr Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 to wpada ktoś na spota w niedzielę czy nie ?
Pepin Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Ot A4 B8 http://www.awol.tv/episodes/1?episode=143
Adas Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 kur** jakiś frajer we Mnie wjechał, oba drzwi, błotnik i lusterko do wymiany :confused4:
Piechol Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 kur** jakiś frajer we Mnie wjechał, oba drzwi, błotnik i lusterko do wymiany :confused4: oż f*ck...
Adas Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 wyprzedzałem rząd samochodów na trasie, koleś jeden z środka nie wejrzał w lusterko i zaczął manewr wyprzedzania jak byłem z jego lewej i wygrzał
Piechol Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 wyprzedzałem rząd samochodów na trasie, koleś jeden z środka nie wejrzał w lusterko i zaczął manewr wyprzedzania jak byłem z jego lewej i wygrzał no to ładny sajgon... ale tylko blacharka ucierpiała czy coś jeszcze?
Adas Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 tylko blacharka, w sumie to nie ma aż takich wgnieceń co mocno przetarte jeszcze koleś spierdolił więc pójdzie z Mojego AC
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Adas ciesz się, że tylko tak się skończyło a nie w rowie albo na drzewie, ja bym gościa dogonił i zajewał mu z siekiery którą wożę w aucie albo ze szpadla bo tez mam na pace Pepin fajny filmik
Adas Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 czemu go nie goniłeś? ciężka sprawa, już wyjaśniam.. warunki: noc, w uj padało wyprzedzałem, koleś z środka rzędu aut, które wyprzedzałem, we Mnie uderza z prawej (uderzenie składa Mi prawe lusterko), dokańczam manewr wyprzedzania reszty, włączyłem awaryjne, zwalniam, cała kolumna zwolniła, zjeżdżam wolno z awaryjnymi na pobocze z myślą że koleś też zjedzie, widzę że wyprzedza Mnie kilka aut i nikt się nie zatrzymuje, no to rura i ścigam nie wiem jakie auto, powyprzedzałem parę i się przyglądałem czy któryś miał jakieś obrażenia ale tak padało mocno i ciemno było, że nie nie złapałem gnoja [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 00:53_________________________________________________ Adas ciesz się, że tylko tak się skończyło a nie w rowie albo na drzewie, ja bym gościa dogonił i zajewał mu z siekiery którą wożę w aucie albo ze szpadla bo tez mam na pace Pepin fajny filmik też się cieszę, że nic gorszego nie było..
Bart-S Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Adaś masakra... dobrze pamiętam, że dość niedawno też miałeś już jakąś przygodę?
Adas Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 no raz wjechałem kiedyś w gościa lekko z mojej winy, bo zamiast na pomarańczowym jechać to stanął ale to już stara historia :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Nic tylko się najebać... BTW - jak tam Twój bagażnik ...może zrobimy chłopakom niespodziankę i przyjedziemy na spota 13 lutego? O najbliższej niedzieli nic nie słychać więc po cichu liczę, że zrobimy ustawkę za tydzień
Adas Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Nic tylko się najebać... BTW - jak tam Twój bagażnik fak ju :tongue4:
Bart-S Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 No już ciiii... W BT znów dostaniesz klubowicza zlotu
Pepin Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Nic tylko się najebać... BTW - jak tam Twój bagażnik fak ju :tongue4: ja właśnie zamontowąłem bagażnik też mam nadzieję że za tydzień spot ...
Rekomendowane odpowiedzi