Adas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 mam klocki do wymiany, jak sprawdzić jakie mam kupić
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 mam klocki do wymiany, jak sprawdzić jakie mam kupić idąc do np IC podajesz model rocznik silnik czy z q czy bez i ci mówią, jak nie powiedzą to sie nie znają i idź gdzieś indziej
Piechol Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 mam klocki do wymiany, jak sprawdzić jakie mam kupić u Toma wiesz który to?
Adas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 mam klocki do wymiany, jak sprawdzić jakie mam kupić u Toma wiesz który to? [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 19:22_________________________________________________ mam klocki do wymiany, jak sprawdzić jakie mam kupić idąc do np IC podajesz model rocznik silnik czy z q czy bez i ci mówią, jak nie powiedzą to sie nie znają i idź gdzieś indziej a są różne firmy ? lepsze i gorsze ?
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 no widze, że jednak pade aut do BT z wlkp pojedzie młody bart-s pepin adas fantastic i jak zapłaci to mumashi :naughty: [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 19:24_________________________________________________ mam klocki do wymiany, jak sprawdzić jakie mam kupić u Toma wiesz który to? [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 19:22_________________________________________________ mam klocki do wymiany, jak sprawdzić jakie mam kupić idąc do np IC podajesz model rocznik silnik czy z q czy bez i ci mówią, jak nie powiedzą to sie nie znają i idź gdzieś indziej a są różne firmy ? lepsze i gorsze ? Aaa... ja mam bodajrze ferrodo
Adas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 muszę trochę podrobić audiczke bo parę rzeczy się nazbierało :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 ja w swojej też mam pare rzeczy do porobienia ale nawet nie mam kiedy sie tym zająć są to pierdoły które nie przeszkadzają ale czasem wqrzają
Adas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 no Ja teraz filterki wymieniam, klocki też, muszę coś pomyśleć nad tym pokrętłem od świateł i coś Mi jeszcze stuka, może przeguby, nie wiem
fabian99 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 a ja jutro odbieram moją a4 i wkraczam do klubu, troszku musze ja porobic...
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 no Ja teraz filterki wymieniam, klocki też, muszę coś pomyśleć nad tym pokrętłem od świateł i coś Mi jeszcze stuka, może przeguby, nie wiem ja na szczęście teraz wymieniłem filtry oleje płyn chłodzący i silnik [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 19:40_________________________________________________ a ja jutro odbieram moją a4 i wkraczam do klubu, troszku musze ja porobic... co musisz porobić?
fabian99 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 uuu jeszcze 3 tygodnie w zimowych nastrojach... nieciekawie Zubilewicz jest AS [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 19:42_________________________________________________uszczelka nad szyba, wyczyścić bo wyglada jak by przyjechala z Włoch, a nie z Niemiec... trosze zderzaki poprzestawiane, listwy na dole drzwi, i ogolnie ja ogarnac
Gwerty Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 chłopaki gdzie w poznaniu warto robic chipa?
fabian99 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 z Niemieckich gor... takze od soli troszke jest... na szczescie silnik igiełka, do tej pory bujalem sie audi 80 AVANT 1Z, tego bierze tesciu [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 19:47_________________________________________________Widze tu forum hula aż milo... bo na AUDI80 to ciniutko, z Poznania nikt sie nie odzywa... chyba za stare furki
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 http://www.dyno.pl/ to jest jakieś 90 km od poznania za ostrowem miejscowość dobra nadzieja polecam gościa w mojej poprzedniej a4 u niego robiłem i naprawdę polecam teraz na wiosne wybieram sie do niego ponownie bo w a6 też chce wirusa wgrać[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 19:49_________________________________________________ z Niemieckich gor... takze od soli troszke jest... na szczescie silnik igiełka, do tej pory bujalem sie audi 80 AVANT 1Z, tego bierze tesciu [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 19:47_________________________________________________Widze tu forum hula aż milo... bo na AUDI80 to ciniutko, z Poznania nikt sie nie odzywa... chyba za stare furki 80 z 1z to zestawienie nie do zajechania
fabian99 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 hehe mam po przelocie 700 000km drzwi od kierowcy nie maja zawiasow a w wakacje dojechalem nim na Lazurowe Wybrzerze.... miodzio tylko nie ma ducha...[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 19:55_________________________________________________"nie maja zawiasow" tzn nie czuc wogole oporu, [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 19:56_________________________________________________ale fura jest elegandzka... tylko lac i jezdzic, zobaczymy jak to bedzie z AFN ale ten ma dopiero 200 000km
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 hehe mam po przelocie 700 000km drzwi od kierowcy nie maja zawiasow a w wakacje dojechalem nim na Lazurowe Wybrzerze.... miodzio tylko nie ma ducha...[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 19:55_________________________________________________"nie maja zawiasow" tzn nie czuc wogole oporu, rok temu miałem jako zastępcze auto golfa III z 1Z i powiem ci że jak wracałem z nim z rajchu to 195 pociągnął z Musashim za kierownicą
fabian99 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 No z takim przelotem jak to moje to 165km/h z gorki jedzie a do setki z 18 sek. pewno by trzeba zrobic turbine, ale do bujania po miescie wystarcza, mam nadzieje ze tym afn sie naciesze
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 dobrze eksploatowany AFN 500 tys z palcem w nosie przejedzie ale pamiętaj dobrze eksploatować nie jest równoznaczne z tym żeby nie używać gazu
fabian99 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 bo jak narazie to jest rakieta po przesiadce z 80-tki teraz stoi u mechanika, montuje wylacznik zeby nie zagibali... bo stoje pod bokiem na Grunwaldzie... a juz taki wylacznik uratowal mi MK III[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 20:02_________________________________________________tak tak... od czasu do czasu 4000obr/min oleje i filtry co 10 000km i do tego filtr paliwa co 20 000km taka moja zasada [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 20:03_________________________________________________a na spot zabiera ktos moze lapsa z VAG-iem zeby mozna bylo sobie podlaczyc, czy lepiej kupic sobie samemu kabelek ;>
Rekomendowane odpowiedzi