Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobly :hi:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobry dobry :hi: :hi:

Opublikowano

Jak tam przyuczanie VIN - poszło w końcu na 311.2?

Opublikowano

Madas, jak forma .. będziemy się ścigać na 1000m po wakacjach ?

hej !! zdrowieje i wracam powoli do treningu w pingla i biegania .... muszę zejść do ok 3 min ale chyba jednak będzie ciężko :mysli: koniecznie musimy pobiec ale nie wiem gdzie można ... od razu mówię że szans nie mam ale nie mogę pozwolić żebyś mnie odstawił za dużo :gwizdanie:
Opublikowano

ja nie umiem określić na dzień dzisiejszy czy jadę na letni,

ok 20 sierpnia (+/-3 dni) będe miał wyjazd do SE powrotny więc raczej na dzień dzissieszy jestem na nie, chyba że coś się zmieni jeszcze.

Opublikowano

Madas, jak forma .. będziemy się ścigać na 1000m po wakacjach ?

hej !! zdrowieje i wracam powoli do treningu w pingla i biegania .... muszę zejść do ok 3 min ale chyba jednak będzie ciężko :mysli: koniecznie musimy pobiec ale nie wiem gdzie można ... od razu mówię że szans nie mam ale nie mogę pozwolić żebyś mnie odstawił za dużo :gwizdanie:

jak powracasz do zdrowia .. znowu :) ?

Opublikowano

w sobote juz nie dalem rady bo musialem smigac do pracy, w przyszlym tygodniu bede grzebal. poduszki znow sie odpalily, klimy nie dalem rady chyba ten czujnik wysokiego cisnienia padl. reszte zrobilem jak napisales i jest ok

co do tych poduszek to on chyba nie chce przyjac tej wartosci 02905 , juz przy tescie.

bledy moge wykasowac, ale po 10min. odpala sie ponownie

Opublikowano

w sobote juz nie dalem rady bo musialem smigac do pracy, w przyszlym tygodniu bede grzebal. poduszki znow sie odpalily, klimy nie dalem rady chyba ten czujnik wysokiego cisnienia padl. reszte zrobilem jak napisales i jest ok

co do tych poduszek to on chyba nie chce przyjac tej wartosci 02905 , juz przy tescie.

bledy moge wykasowac, ale po 10min. odpala sie ponownie

To dlatego, że nie przyjął VIN. Zrób dłuższe pauzy między TEST, SAVE i DONE - jeśli to nie pomoże to potrzebny jest "silniejszy" VAG.

Opublikowano

ok Bartasie, tak zrobie jak mowisz :good:. napisze Tobie o efektach[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 19:19_________________________________________________16 modul centralnej elektr. , 09 sterownik kolumny kierowniczej zakodowal sie bez problemu

Opublikowano

9 = MCE, 16 = sterownik kolumny kierowniczej

;)[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 19:35_________________________________________________Następny spot 22 maja?

Opublikowano

9 = MCE, 16 = sterownik kolumny kierowniczej

;)[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 19:35_________________________________________________Następny spot 22 maja?

oj pokickialo mi sie :tongue4:[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 19:41_________________________________________________Bartasie moze polecil bys mi gdzie najlepiej zakupic ten kabelek hex can, bo z tym angolem to troszke problemow i kosztow by bylo, znaczy z tym co linka Tobie przeslalem

Opublikowano

Bartasie moze polecil bys mi gdzie najlepiej zakupic ten kabelek hex can, bo z tym angolem to troszke problemow i kosztow by bylo, znaczy z tym co linka Tobie przeslalem

Info poszło na pw.

Opublikowano

dostalem dzieki, dzieki :notworthy:. juz pisalem do niego, czekam na odpowiedz[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 19:59_________________________________________________kolesiowi odwalili niezla obore w tym a4, wymienili tylko silnik i nic wiecej nie tkneli, to sa niemcy :thumbdown:

Opublikowano

a co to jest HEX CAN .. to takie coś jak ja mam .. bo moze bym chciał sprzeda mojego 704 ?

Opublikowano

a co to jest HEX CAN .. to takie coś jak ja mam .. bo moze bym chciał sprzeda mojego 704 ?

704.1 to już HEX CAN. Możecie się dogadać - Piotr do swoich zastosowań nie potrzebuje 10.6, 704.1 spokojnie wystarczy.

Opublikowano

Ma ktoś jakieś przykładowe pisma z odwołaniami

w kwestii wyceny szkody .. błotnik wycenili mi na 250PLN :)

?

Opublikowano

wujek google Ci pomoże, jest tam kilkanaście wzorów, ja tak znalazłem odwołanie jak mi Lexa skasowali

Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 12 Maj 2011, 06:49_________________________________________________

jak bedziesz Karol zdecydowany na pozbycie sie go to daj znac, jakos sie dogadamy :wink4:[br]Dopisany: 12 Maj 2011, 06:52_________________________________________________spadam do pracy, milego dnia. narson

Opublikowano