variocustoms Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 tak myślałem w sobotę podlecieć ale jak zobaczyłem tak mało ludzi to mi się odechciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 a co tam ilość, dobra ekipa przecież będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 doberek z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 dobry w południe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 dobry popołudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 w Kaliszu burza i oberwanie chmury było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 dobry[br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 14:55_________________________________________________ stara gwardia nie śpi nie wypominaj im wieku, My też kiedyś będziemy starzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ale Mnie łeb boli ze zmęczenia, na tenisie za ostro napierdzielałem i jak taki głupi napał jeszcze idę na rower a nei lepiej sobie "move'a" do PS kupić ... w foteliku można grać tylko nadgarstek trenować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 doberek z rana [br]Dopisany: 20 Sierpień 2011, 07:52_________________________________________________quwa, chyba praca mnie przerosla , wyladowalem w szpitalu . ale sa tez plusy, mam dwa dni wolnego :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2011, 07:55_________________________________________________milego dzionka lotry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 siemka :hi: ładna pogoda dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emperorek Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 jutro bedziie spottt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 cześć raczej nie ma spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emperorek Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 badz co badz ja bede jak ktos chce niech wpadnie, ładna pogoda wiec zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 witam po zlocie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 i jak było bo pogoda chyba dopisała co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 fakt pogoda dopisała, gorzej było z ośrodkiem, ci co spali w pokojach to jeszcze ok, ale niektórym trafiły sie przyczepy kempingowe generalnie w dzień niebyło zbyt wiele do roboty, więc aklimatyzacja od rana do rana:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 no to grubo z pogodą a gorzej z warunkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 niektórym trafiły sie przyczepy kempingowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Potwierdzam przyczepy byly spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi