variocustoms Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Dobre woskowanie na myjni i będzie zabezpieczony
Iverson Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 kurfa zniknęła mi śnieżka z fisa co pokazuje się na wyświetlaczu jak jest poniżej 5*C , ale jazda , zamarzło coś czy co
variocustoms Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 sprawdź styki na czujniku i najlepiej wd40 bo może wilgoci dostało albo czujnik szlag trafił na całego
Iverson Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ale temp. pokazuje ok. tylko śnieżki nie ma ;( , ale sprawdzę tak jak mówisz
Musashi Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 kurfa zniknęła mi śnieżka z fisa co pokazuje się na wyświetlaczu jak jest poniżej 5*C , ale jazda , zamarzło coś czy co sniezka ostrzega przed ryzykiem gololedzi, a przy temperaturach nizszych od -5C takowego nie ma.
Iverson Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ...tak ,no to nie wiedziałem o tym , thx co rusz jakieś nowinki hyhy
Gość SuNDaY Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam wszystkich Ostatnio spotkałem swojego "młodszego" brata.. Byłem w aż tak wielkim szoku ze postanowiłem to uwiecznić
Madas Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam wszystkich Ostatnio spotkałem swojego "młodszego" brata.. Byłem w aż tak wielkim szoku ze postanowiłem to uwiecznić rewelacja stary
Młodzik Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam wszystkich Ostatnio spotkałem swojego "młodszego" brata.. Byłem w aż tak wielkim szoku ze postanowiłem to uwiecznić no Ci powiem rewela! kup swojej kobiecie takiego, będziecie mieli takie same auta :naughty:
Azunia Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam wszystkich Ostatnio spotkałem swojego "młodszego" brata.. Byłem w aż tak wielkim szoku ze postanowiłem to uwiecznić fajnie to wygląda pewnie właściciel tego "groszka" specjalnie obok postawił jak zobaczył bratnią duszę swojej "rakiety"
Młodzik Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam wszystkich Ostatnio spotkałem swojego "młodszego" brata.. Byłem w aż tak wielkim szoku ze postanowiłem to uwiecznić fajnie to wygląda pewnie właściciel tego "groszka" specjalnie obok postawił jak zobaczył bratnią duszę swojej "rakiety" Azunia nie śmiej sie z tego biednego właściciela groszkowego audi :polew:
Gość SuNDaY Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Azunia nie śmiej sie z tego biednego właściciela groszkowego audi Dlaczego biednego?? Dlatego ze przeżyłem życiową traumę jak zobaczyłem, co można z przystanków wyklepać... Ten maluszek to chyba tylko z jednego przystanku, bo moje audi to bankowo z co najmniej 4
Iverson Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Dlaczego biednego?? Dlatego ze przeżyłem życiową traumę jak zobaczyłem, co można z przystanków wyklepać... Ten maluszek to chyba tylko z jednego przystanku, bo moje audi to bankowo z co najmniej 4 Sunday ważne ,że zbieżność trzyma, resztą się nie przejmuj
Madas Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 a czy kolega Sunday wybiera się na spot w niedziele? :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 SuNDaY powiem Ci że dzięki temu to możesz parkować na przystanku zamiast w garażu
nike21 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 siema popoludniem... wlasnie wrocilem z miasta-ale piz*ziawa i jak zwykle ciepla kawa i snickers
Rekomendowane odpowiedzi