nike21 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 za kałduniło sie będzie bebłać [br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 16:57_________________________________________________zakładaj badejki idziemy sie bachać :polew:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 16:58_________________________________________________a sznytke znacie?? albo lebere??
Azunia Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Azunia dla Ciebie moge podrzucić jabłkowe ma chyba więcej voltów niż wódka :evil: brzmi ciekawie
Młodzik Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Azunia dla Ciebie moge podrzucić jabłkowe ma chyba więcej voltów niż wódka :evil: brzmi ciekawie typowo wytrawne, dla mnie dobre, ale nie wszystkim smakuje
Azunia Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 typowo wytrawne, dla mnie dobre, ale nie wszystkim smakuje wytrawne nie przepadam, każde inne ale wytrawne mi nie podchodzi w takim razie podziękuję za dobre chęci
Młodzik Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 typowo wytrawne, dla mnie dobre, ale nie wszystkim smakuje wytrawne nie przepadam, każde inne ale wytrawne mi nie podchodzi w takim razie podziękuję za dobre chęci to zobaczę ile wyjdzie truskawkowego i najwyżej truskawki spróbujesz
Azunia Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 to zobaczę ile wyjdzie truskawkowego i najwyżej truskawki spróbujesz :naughty to miło z Twojej strony
Młodzik Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 oki ja tym czasem obejrzę nowy odcinek "włatców much" :naughty:
Młodzik Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 pewną młodą pare Anne R. i jej chłopaka. znasz ich?[br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 19:56_________________________________________________czesc kuderu! co tam? będziesz w niedziele na spociku?
Yelo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Widzę, że na kolejnego spota Poznaniacy przyjeżdżają tramwajami?
Młodzik Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 yelo dostałeś ode mnie priva apropo breloków?
variocustoms Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Jak ktoś zgadnie co to kosztorki to dostaje ode mnie dychę na płyn do spryskiwaczy
Madas Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Widzę, że na kolejnego spota Poznaniacy przyjeżdżają tramwajami? a czemu bo nie w temacie na wache nie mają(mamy)
Yelo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 yelo dostałeś ode mnie priva apropo breloków? Sprawdź listę [br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 20:51_________________________________________________ Widzę, że na kolejnego spota Poznaniacy przyjeżdżają tramwajami? a czemu bo nie w temacie na wache nie mają(mamy) Młody specyfiki dostarcza [br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 20:51_________________________________________________ Jak ktoś zgadnie co to kosztorki to dostaje ode mnie dychę na płyn do spryskiwaczy Mój płyn trzy dychy kosztuje :gwizdanie:
august Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Jak ktoś zgadnie co to kosztorki to dostaje ode mnie dychę na płyn do spryskiwaczy Nie mam pojęcia, ale za to znam to: Spuścić się na kogoś - Polegać na kimś :polew:
variocustoms Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Yelo źle się wypowiedziałem, dokładam dychę do płynu za trzy dychy[br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 20:58_________________________________________________Ostatnie 10 minut i konkurs za dychę się kończy
Yelo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Yelo źle się wypowiedziałem, dokładam dychę do płynu za trzy dychy Spox i tak nie wiem
Madas Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 koszt-orki to jest wydatek związany z orką
variocustoms Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Drugi konkurs co to znaczy "ryczka"
Yelo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Drugi konkurs co to znaczy "ryczka" To już było i nawet wcześniej wiedziałem, że to mały taborecik.
Rekomendowane odpowiedzi