Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.. niedziela chyba lepsza, aczkolwiek zarówno w czwartek też jest całe mnóstwo części :kox:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oki,dzięki za info:hi:

Opublikowano

w czwartek są części z aut kradzionych we wtorek i środę a w niedzielę z piątku i soboty :whistling:

Opublikowano

a w poniedziałki nie kradną, bo leczą kaca :kox:

Opublikowano

W poniedziałek jeżdżą i szukają aut :whistling:

Opublikowano

Piechol, mam proszek Karchera .. piorę nim dywany, ja tapicerkę ostatnio prałem ciepłą wodą z mydłem i pianką STP - w Intercarsie kupuję po niecałe 30PLN

zależy jak definiujesz tapiecerke i jej rozmiar :)

np. kiedyś prałem odkurzaczem podsufitkę jasną .. jak wyschła trzeba było poprawiać ... smugi :)

dywaniki welurowe i podłogę z bagażnika prałem w wannie :)

@Tomeks, a przywieziesz Panią z avatarka .. to pewnie kilku śmiałków pomogłoby wskazać drogę :) ?

Opublikowano

umówiłem się na jutro na "kąpiel" całego auta, zobaczymy co z tego wyjdzie... :whistling:

Opublikowano

Siema. To robimy w niedziele spota??:decayed:

Opublikowano

Lele, pisałbym się na niedziele :kox:

Opublikowano
:siema:

---------- Post dopisany at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ----------

ja będę kupował na dniach coś do prania tapicerki, tylko nie wiem co wybrać... będzie jakiś rabat?

WOjtek, do prania tapicerki, ale takiego konkretnego tylko, i wyłącznie proszek karchera i sprzet do ekstracji (czyt. porzadny odkurzacz pioracy). przerabialem to wielokrotnie, wszystkie inne sposoby to tylko poprawianie samopoczucia i odchudzanie portfela.

---------- Post dopisany at 08:58 ---------- Poprzedni post napisany at 08:54 ----------

:hi:

Witam, witam, :smiley: wpadaj koniecznie na najbliższy spocik.

---------- Post dopisany at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany at 08:58 ----------

doberczak :hi:

Hej Piotrek. Co słychać? :smiley:

czesc Marcin, stara bieda....

---------- Post dopisany at 07:45 ---------- Poprzedni post napisany at 07:44 ----------

doberczak :hi:, zapomnialem sie przywitac :doh:

---------- Post dopisany at 07:45 ---------- Poprzedni post napisany at 07:45 ----------

doberczak :hi:, zapomnialem sie przywitac :doh:

Opublikowano

czesc :)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

dzien doberek.

Musa a masz kogoś godnego polecenia z tym odkurzaczem? albo masz odkurzacz? :decayed:

tak, siebie :naughty: ( sprzęt do ekstrakcji Kaercher + chemia Kaercher )

---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ----------

pany,jak jest czynna giełda w poznaniu i gdzie dokładnie jest?

zalezy czego szukasz, czesc z tych ktorzy sa w niedziele odpuszczaja czwartki i odwrotnie.

Opublikowano
tak, siebie :naughty: ( sprzęt do ekstrakcji Kaercher + chemia Kaercher )

no i za późno, bo auto już się pewnie suszy :wink: jak wyjdą zacieki, to wiem gdzie uderzyć - dzięki :naughty:

Opublikowano
Lele, pisałbym się na niedziele :kox:

Spoko, a wziąłbyś aparat? Bo robisz fajne zdj, a na tych felach jeszcze nie mam fotek:wink:

Opublikowano

lele, z chęcią ale aparat będzie na robocie niestety. Jakieś komunie czy coś :) moge wziąć jakis inny to tez mozna porobić. robimy liste niedzielną ?

Opublikowano

No to zrob liste:decayed: Papuga i ja napewno wpadniemy:wink: A foto najwyzej przy okazji:decayed:

Opublikowano

pod makiem czy king cross ?

Opublikowano

myśle, że King Cross, bo jutro poniżej 15 stopni będzie... :whistling:

BTW. Pepin - i jak zakupy w all4auto? ja już wiem co chce :decayed: