Maxcudo Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Hmm.. niedziela chyba lepsza, aczkolwiek zarówno w czwartek też jest całe mnóstwo części
variocustoms Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 w czwartek są części z aut kradzionych we wtorek i środę a w niedzielę z piątku i soboty
Pepin Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Piechol, mam proszek Karchera .. piorę nim dywany, ja tapicerkę ostatnio prałem ciepłą wodą z mydłem i pianką STP - w Intercarsie kupuję po niecałe 30PLN zależy jak definiujesz tapiecerke i jej rozmiar np. kiedyś prałem odkurzaczem podsufitkę jasną .. jak wyschła trzeba było poprawiać ... smugi dywaniki welurowe i podłogę z bagażnika prałem w wannie @Tomeks, a przywieziesz Panią z avatarka .. to pewnie kilku śmiałków pomogłoby wskazać drogę ?
Piechol Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 umówiłem się na jutro na "kąpiel" całego auta, zobaczymy co z tego wyjdzie...
blind1 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 ---------- Post dopisany at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ---------- ja będę kupował na dniach coś do prania tapicerki, tylko nie wiem co wybrać... będzie jakiś rabat? WOjtek, do prania tapicerki, ale takiego konkretnego tylko, i wyłącznie proszek karchera i sprzet do ekstracji (czyt. porzadny odkurzacz pioracy). przerabialem to wielokrotnie, wszystkie inne sposoby to tylko poprawianie samopoczucia i odchudzanie portfela. ---------- Post dopisany at 08:58 ---------- Poprzedni post napisany at 08:54 ---------- Witam, witam, wpadaj koniecznie na najbliższy spocik. ---------- Post dopisany at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany at 08:58 ---------- doberczak Hej Piotrek. Co słychać? czesc Marcin, stara bieda.... ---------- Post dopisany at 07:45 ---------- Poprzedni post napisany at 07:44 ---------- doberczak , zapomnialem sie przywitac ---------- Post dopisany at 07:45 ---------- Poprzedni post napisany at 07:45 ---------- doberczak , zapomnialem sie przywitac
Musashi Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 dzien doberek. Musa a masz kogoś godnego polecenia z tym odkurzaczem? albo masz odkurzacz? tak, siebie ( sprzęt do ekstrakcji Kaercher + chemia Kaercher ) ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ---------- pany,jak jest czynna giełda w poznaniu i gdzie dokładnie jest? zalezy czego szukasz, czesc z tych ktorzy sa w niedziele odpuszczaja czwartki i odwrotnie.
Piechol Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 tak, siebie ( sprzęt do ekstrakcji Kaercher + chemia Kaercher ) no i za późno, bo auto już się pewnie suszy jak wyjdą zacieki, to wiem gdzie uderzyć - dzięki
Lele Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Lele, pisałbym się na niedziele Spoko, a wziąłbyś aparat? Bo robisz fajne zdj, a na tych felach jeszcze nie mam fotek:wink:
slo Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 lele, z chęcią ale aparat będzie na robocie niestety. Jakieś komunie czy coś moge wziąć jakis inny to tez mozna porobić. robimy liste niedzielną ?
Lele Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 No to zrob liste:decayed: Papuga i ja napewno wpadniemy:wink: A foto najwyzej przy okazji:decayed:
Piechol Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 myśle, że King Cross, bo jutro poniżej 15 stopni będzie... BTW. Pepin - i jak zakupy w all4auto? ja już wiem co chce
Rekomendowane odpowiedzi