Madas Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 wakacje trzeba odpoczywać z łapą w gipsie
Matek Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 pany, piszę z prośbą, znacie może tą Audiolke? Oferta - Audi A4 - Sprzedam Audi A4, rocznik 2000 przebieg 136500 km niezawodny, a jednocześnie oszczędny silnik 1,9TDI Samochód sprowadzony z Ni w przebieg za bardzo nie wierze, ale ogółem źle to wszystko nie wygląda a mam sporo do przejechania w razie oględzin.. Ktokolwiek widział niech da cynk Pozdrawiam
Banan Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Nie kojarzę auta ale patrząc po numerze rejestracyjnym to stawiam że sprowadzona była jesienią 2011 czyli ktoś pojeździł bardzo krótko
Matek Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 dzięki bendzji, no właśnie niecały rok temu autko kupione i już na sprzedaż. Nie ma sie co napalać i dalej szukac jakiegos fajnego 1.9 tdi dzięki
Banan Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 fakt - daleko Jak nic nie znajdziesz ciekawego u siebie w okolicy i masz duże ciśnienie na tą sztukę to mogę spróbować ją obejrzeć ja bym najpierw uzyskał VIN i sprawdził historię serwisową no i te 5 km to pracy - nawet się dobrze nie nagrzał ja bym takich rzeczy nie pisał w ogłoszeniu chyba że to ma świadczyć o niskim przebiegu
Pepin Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 dzięki bendzji, no właśnie niecały rok temu autko kupione i już na sprzedaż. Nie ma sie co napalać i dalej szukac jakiegos fajnego 1.9 tdi dzięki może ktoś kupił i teraz sprzedaje z zyskiem i czekał 6 miesięcy (de facto 7 - bo chyba musi być pełne 6), aby nie zapłacić podatku dochodowego ...
Rekomendowane odpowiedzi