variocustoms Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Bry Sent from my Variophone
CHRISMEN Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Chrismen, to nie konkurencja, btw za tą cenę nikt tego dobrze nie zrobi Sent from my Variophone Spoko spoko pisze tylko w kontekście że ktoś ze Swaja się ogłasza
Arkadiush Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 Witam w sobotę o 16 organizujemy w Słupcy na parkingu orlenu małe spotkanie i może pojedziemy do konina zapraszamy wszystkich chętnych
CHRISMEN Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 WitkaDobrze kojarzę, że Ktoś ma tu jakieś rabaciki w Komputroniku? bo zastanawiam się nad taką maszynką: ASUS R500DR-SX030V - 8 GB + GRA DIRT SHOWDOWN - Komputronik RTV AGD Notebooki, komputery i elektronika też coś takiego słyszałem cena dla mnie 2169 brutto To tak jak tu: ASUS R500DR-SX030V-8 A6-4400M/8GB/500/DVD-RW/7HP64 - Notebook / Laptop 15,6" - Sklep komputerowy - X-KOM.PL a co w ogóle sądzisz o tym sprzęcie bo mało opinie w necie i czy lepiej kupić w komputroniku czy w tym x-kom ma to jakiś wpływ potem na ewentualny serwis czy gwarancję? Ponawiam pytanie
Pepin Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Witam w sobotę o 16 organizujemy w Słupcy na parkingu orlenu małe spotkanie i może pojedziemy do konina zapraszamy wszystkich chętnych ja na razie walczę z potencjalnym przeziębieniem ... a w sobotę będę "ładował" makaron i leżanko, bo w niedzielę http://marathon.poznan.pl ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- przy okazji przypominam o niedzielnych utrudnieniach Mapa trasy Poznań Maraton
Arkadiush Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 Witam w sobotę o 16 organizujemy w Słupcy na parkingu orlenu małe spotkanie i może pojedziemy do konina zapraszamy wszystkich chętnych ja na razie walczę z potencjalnym przeziębieniem ... a w sobotę będę "ładował" makaron i leżanko, bo w niedzielę http://marathon.poznan.pl ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- przy okazji przypominam o niedzielnych utrudnieniach Mapa trasy Poznań Maraton no ok to trzymam kciuki za Ciebie
variocustoms Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 no mnie też lekkie przeziębienie dopadło Pepin, daj z siebie wszystko Chrismen, ja kupowałem Della w Komputroniku z pomocą Drosdka i wszystko OK
Arkadiush Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 no mnie też lekkie przeziębienie dopadłoPepin, daj z siebie wszystko Chrismen, ja kupowałem Della w Komputroniku z pomocą Drosdka i wszystko OK no chyba przeziębienie każdego bierze ;/
variocustoms Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 mnie od lat nic nie brało, ale ostatnio mnie 2 razy ostro przewiało i przemoczyło, no chyba, że to już starość
Arkadiush Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 mnie od lat nic nie brało, ale ostatnio mnie 2 razy ostro przewiało i przemoczyło, no chyba, że to już starość no ta stary jak świat jesteś ja przeziębiłem się na grzybach ;/
variocustoms Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 teoretycznie mógłbym być twoim ojcem ale ciesz się, że nie jestem
Arkadiush Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 teoretycznie mógłbym być twoim ojcem ale ciesz się, że nie jestem no prawda prawda ;p emotki mi nie działają ;/
variocustoms Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 ustaw sobie w profilu na zaawansowaną edycję, będą działały
Arkadiush Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 ok dzięki :banan::banan::banan::banan:
Pepin Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 no mnie też lekkie przeziębienie dopadłoPepin, daj z siebie wszystko Chrismen, ja kupowałem Della w Komputroniku z pomocą Drosdka i wszystko OK no chyba przeziębienie każdego bierze ;/ ja na własne życzenie .. zabrałem w niedzielę dziewczyny na rowery, a ja biegać, ale po drodze były kasztany i kaczki to się zatrzymywaliśmy .. i jak człowiek spocony to doopa zajadam miód, czosnek, herbata z cynamonem, propolis na gardło i jakieś tabletki
slo Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 hej, heja Mam w a4 b6 zapalniczkę oraz sterowanie do navi na fisie która przy RNSe jest bezużyteczna. Chciałem sobie zamontować zamiast tego taki schowek jak na aukcji niżej.. teraz szybkie pytanko szybkie pytanko.. czy żeby wymienić gniazdo zapalniczki razem z tą szufladką, to trzeba wyjmować tunel ? Chodzi mi o tą część A4 B5 B6 zapalniczka obracana - wysyłka 0 (2673626444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Banan Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 W B5 ta zapalniczka jest przykręcona 1 lub dwoma wkrętami od spodu i trzeba wyciągnąć tunel w B6 pewnie też
Rekomendowane odpowiedzi