Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

doberczak :hi:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dziadek, jestem do usług jak by co :whistling:

:banan: ale to w przyszłą sobotę tak jak wcześniej uzgadnialiśmy

Opublikowano
:hi: Co myślicie o takim zestawie parktronika AG22 4-PUNKTOWY CZUJNIK PARKOWANIA SYSTEM COFANIA (2796734716) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Drogi nie jest ale w sedanie nic nie widac przez tylną szybę. Jak to się sprawdzi ? Ma ktoś z Wlkp?
Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Dziwnie tanie..... Wyświetlacz wygląda interesująco....

Opublikowano
  • Autor
oooo nareszcie spot. Jakąś listę robicie ?

Lista spotowa dopisywać się :decayed:

1 daniel_sen4

2 slo

3 jaguś

4 zen86

5. Arkadiush

a chodzi o niedziele i gdzie ?;)

Panowie gdzie ten spot?

Opublikowano

1 daniel_sen4

2 slo

3 jaguś

4 zen86

5. Arkadiush

Panowie gdzie ten spot?

:hi:Poproszę o wpis w pierwszym poście Niedziela 25 listopada godzina 16ta,miejsce KC :wink:

Opublikowano
  • Autor

1 daniel_sen4

2 slo

3 jaguś

4 zen86

5. Arkadiush

Panowie gdzie ten spot?

:hi:Poproszę o wpis w pierwszym poście Niedziela 25 listopada godzina 16ta,miejsce KC :wink:

chętnie bym przyjechał ale nie mogę do Pzn :facepalm: coś na PWR zróbmy żeby zebrać trochę ludzi

Opublikowano
:hi: po ostatniej małej wtopie ze spotem we Wrześni, ciężko bedzie namówić ludzi na kolejny :whistling: trzeba się pokazać w Poznaniu teraz :wink:
Opublikowano
:hi: wiecie kto czyści lasery w RNSach i podobnych fabrycznych Navi ?
Opublikowano
Dziwnie tanie..... Wyświetlacz wygląda interesująco....

No własnie tanie i dlatego się zastanawiam czy się nie skusić. Kit z wyświetlaczem - głównie żeby pikało ale swoją drogą wyświetlacz też niczego sobie, pasuje w sam raz na środek konsoli pod szybą przed kratkami wentylacyjnymi.

Opublikowano
:hi: Co myślicie o takim zestawie parktronika AG22 4-PUNKTOWY CZUJNIK PARKOWANIA SYSTEM COFANIA (2796734716) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Drogi nie jest ale w sedanie nic nie widac przez tylną szybę. Jak to się sprawdzi ? Ma ktoś z Wlkp?

Ja mam taki wynalazek zamontowany tyle, że nabyłem go 2 lata temu i zapłaciłem jakieś 200. Wszystko działa, ale niestety ma tendencję do zabrudzania się i zawieszania tj piszczy cały czas co jakiś czas albo zabrudzony albo jakieś zwarcie gdzieś po drodze na kablach.

Opublikowano
  • Autor
:hi: po ostatniej małej wtopie ze spotem we Wrześni, ciężko bedzie namówić ludzi na kolejny :whistling: trzeba się pokazać w Poznaniu teraz :wink:

ja akurat byłem usprawiedliwiony bo leżałem z wenflonem w ręce i ruszyć się nie mogłem :facepalm: ale po prostu zrobić coś konkretnego.. a nie tylko słowa słowa a tak naprawdę nie dzieje się

Opublikowano

ja akurat byłem usprawiedliwiony bo leżałem z wenflonem w ręce i ruszyć się nie mogłem :facepalm: ale po prostu zrobić coś konkretnego.. a nie tylko słowa słowa a tak naprawdę nie dzieje się

spoko, ale ktoś miał przyjechać z Konina i okolic, a tego co pamiętam był tylko Slo, który tak czy tak przyjeżdża do Poznania :whistling:

Opublikowano

Piechol, ja ze Słupcy :) Mi w sumie wsio ryba Poznań czy Września. Ale teraz nie wiem czy będę.

Opublikowano
Piechol, ja ze Słupcy :) Mi w sumie wsio ryba Poznań czy Września. Ale teraz nie wiem czy będę.

Wiem, wiem, ale to dla mnie okolice Konina jak siedze w Poznaniu :decayed:

Opublikowano

Konin to okolice Słupcy jak już hah :kox: zartuje ;)

Opublikowano
  • Autor

spoko, ale ktoś miał przyjechać z Konina i okolic, a tego co pamiętam był tylko Slo, który tak czy tak przyjeżdża do Poznania :whistling:

na napisałem akurat na forum że chory jestem itp i byłem usprawiedliwiony

Opublikowano

Ja tam za Koninem jako miastem nie przepadam, także moze być i tak :grin: Arek, skończmy dyskusje, orgarnijcie się miejscowo to może się coś skleci we Wrześni, w Poznaniu nie ma problemu z organizacją raczej :wink:

Opublikowano
  • Autor
Ja tam za Koninem jako miastem nie przepadam, także moze być i tak :grin: Arek, skończmy dyskusje, orgarnijcie się miejscowo to może się coś skleci we Wrześni, w Poznaniu nie ma problemu z organizacją raczej :wink:

ogarniemy ale trzeba chęci :D