slo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 a jakby zrobić spota o 18-19 ? Czy nie bardzo ?
Arkadiush Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 a jakby zrobić spota o 18-19 ? Czy nie bardzo ? chodzi Ci o godzinie tej wieczornej?
Arkadiush Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 a jest 18-19 rano ? może o datę Ci chodziło:doh:no mi pasuje cały dzień w niedziele bo mam wolne ale pytanie gdzie
slo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 King Cross jest ok. Pytanko tylko o godzinę..
Arkadiush Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 King Cross jest ok. Pytanko tylko o godzinę.. chyba że zrobimy gdzieś bliżej żebyśmy spotkali się konkretnie ekipą
Arkadiush Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 Mi wsio ryba może ogarniemy coś na PWR ?
slo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Bart-S przyuważony dzisiaj o 15.40 we Wrześni rondo Daszyńskiego/Gnieźnieńska
Bart-S Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Bart-S przyuważony dzisiaj o 15.40 we Wrześni rondo Daszyńskiego/Gnieźnieńska LOL - to mr.mark1 i HiRide śmigali moim autem po WRZ Ja siedziałem w garażu i pracowałem nad skrzynią Mariusza...
slo Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 bokiem prawie przez to rondo szli.. na dwóch kołach !! Bartek apropo mojego problemu i diagnostyki vag.. Przegoniłem dzisiaj autko po autostradzie, przy 170-180km/h łapie prawdopodobnie notlauf. Po ponownym odpaleniu wszystko wraca do normy.. Zauważyłem też że samochód inaczej reaguje pedał gazu. Trochę ospale, ale jak wkręci się na obroty jest wszystko w normie.
Bart-S Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 bokiem prawie przez to rondo szli.. na dwóch kołach !! Bartek apropo mojego problemu i diagnostyki vag.. Przegoniłem dzisiaj autko po autostradzie, przy 170-180km/h łapie prawdopodobnie notlauf. Po ponownym odpaleniu wszystko wraca do normy.. Zauważyłem też że samochód inaczej reaguje pedał gazu. Trochę ospale, ale jak wkręci się na obroty jest wszystko w normie. To nie prędkość ma znaczenie przy notlaufie tylko obroty... W niedzielę powinienem mieć wreszcie trochę czasu.
slo Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Czaję, w takim razie wszystkie biegi jest ok, każdy zakres obrotów, mocne przeciąganie do odcinki.. Podczas luźnej jazdy np 100km/h na 5 biegu raz na jakiś czas jest tak jakby spadek mocy na małą część sekundy.. No i odcinka przy piłowaniu na autostradzie. Okej, byłoby idealnie bo się wybieram do Poz
Bart-S Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Czaję, w takim razie wszystkie biegi jest ok, każdy zakres obrotów, mocne przeciąganie do odcinki.. Podczas luźnej jazdy np 100km/h na 5 biegu raz na jakiś czas jest tak jakby spadek mocy na małą część sekundy.. No i odcinka przy piłowaniu na autostradzie.Okej, byłoby idealnie bo się wybieram do Poz No to widzimy się w niedzielę - jeśli nie będzie czasu na lusterko to chociaż silnikowi się przyjrzymy...
variocustoms Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Bart-s a Ty mnie w końcu odwiedzisz czy tylko SLO ma być stałym bywalcem w Vario Customs ???
slo Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Czaję, w takim razie wszystkie biegi jest ok, każdy zakres obrotów, mocne przeciąganie do odcinki.. Podczas luźnej jazdy np 100km/h na 5 biegu raz na jakiś czas jest tak jakby spadek mocy na małą część sekundy.. No i odcinka przy piłowaniu na autostradzie.Okej, byłoby idealnie bo się wybieram do Poz No to widzimy się w niedzielę - jeśli nie będzie czasu na lusterko to chociaż silnikowi się przyjrzymy... Super, BT i lusterko to sprawa drugorzędna, silnik musimy ogarnąć Bart-s a Ty mnie w końcu odwiedzisz czy tylko SLO ma być stałym bywalcem w Vario Customs ??? po drodze jest to zawsze wpadam na szybką kawkę i fajeczkę
variocustoms Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 w końcu jesteś adminem SLO ktoś musi kontrolować czy poziom jest OK
Bart-S Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Bart-s a Ty mnie w końcu odwiedzisz czy tylko SLO ma być stałym bywalcem w Vario Customs ??? W przedświątecznym natłoku zajęć nie było kiedy wlecieć Bartku - nadrobię po nowym roku
Rekomendowane odpowiedzi