slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 siema Daniel, Ja z Bartkiem + Gwerty będziemy ok 16.30, Pepin dojedzie ok 18
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Chciałbym zmienić dekory u siebie tylko który kolor dobrać. czerwony czy złoty? Ktoś by tam mógł zajrzeć i zobaczyć? Samochodowe bagażniki dachowe, bagażniki rowerowe ? Poznań, cała Polska
danielo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 siema Daniel, Ja z Bartkiem + Gwerty będziemy ok 16.30, Pepin dojedzie ok 18 To poproszę adres na PW i może się zjawię mam wolne popołudnie. ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- Podziękował za adres
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 tylko nie folia ala carbon. a jaką polecałbyś Grzesiu?
slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 możesz strzelić dipem u Varia lub dać do flokowania.. Drogo nie wychodzi, 200zł i masz nowe dekory
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 możesz strzelić dipem u Varia lub dać do flokowania.. Drogo nie wychodzi, 200zł i masz nowe dekory tylko ciekawe ile Vario weźmie za dekory
slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 napewno nie majątek, myślę że taniej niz flok.. możesz spróbować też sam psiknąć z puchy, wtedy taniej wyjdzie.. Fajne sa kolory BLAZE, pizgający w oczy orange oraz ladny niebieski
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 napewno nie majątek, myślę że taniej niz flok.. możesz spróbować też sam psiknąć z puchy, wtedy taniej wyjdzie.. Fajne sa kolory BLAZE, pizgający w oczy orange oraz ladny niebieski Pokażesz o co Ci chodzi?
slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 tu malują felunek. Plastidip jest we wszystkim odmianach tęczy jaki sobie wymarzysz
variocustoms Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Arek wejdź na moją stronę na facebooku www.facebook.com/variotechcustoms i zobacz jak zrobiłem Dipem środkową konsolę, będziesz widział o co lata Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 tu malują felunek. Plastidip jest we wszystkim odmianach tęczy jaki sobie wymarzysz no ten niebieski mi się widzi :shock3: ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- Arek wejdź na moją stronę na facebooku www.facebook.com/variotechcustoms i zobacz jak zrobiłem Dipem środkową konsolę, będziesz widział o co lataVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip fajnie to wygląda
slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 no niebieski jest Vario, ile będzie kosztować psiknięcie dekorów przód tył takim dipem ?
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 no niebieski jest Vario, ile będzie kosztować psiknięcie dekorów przód tył takim dipem ? o to samo zapytałem ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- Może maskę też w dipie dać jakby to wyglądało Vario?
variocustoms Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 W dipie można wszystko zrobić, jaki Ci się kolor widzi? Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 sama maska wydaje mi się, że będzie lipa w dipie.. trzeba by to z czymś połączyć, albo całe auto dipować. Wtedy byłby koooxx
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 W dipie można wszystko zrobić, jaki Ci się kolor widzi?Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip No żeby pasowało pod kolor mojego samochodu ---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ---------- sama maska wydaje mi się, że będzie lipa w dipie.. trzeba by to z czymś połączyć, albo całe auto dipować. Wtedy byłby koooxx albo maska dach i tylna klapa
variocustoms Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Co do kosztów dekorów to muszę zrobić kalkulację, zależy wszystko od koloru, czarny i biały wychodzi najtaniej, kolor z mieszalnika trochę drożej, co do Blaze wychodzi najdrożej, mam wzorniki RAL i NCS i może coś się podobnego dobierze w lepszej cenie Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Co do kosztów dekorów to muszę zrobić kalkulację, zależy wszystko od koloru, czarny i biały wychodzi najtaniej, kolor z mieszalnika trochę drożej, co do Blaze wychodzi najdrożej, mam wzorniki RAL i NCS i może coś się podobnego dobierze w lepszej cenieVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip no ok ale mniej więcej ile tak na oko ?
Rekomendowane odpowiedzi