niestandardowy Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Wpisany Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip wpisany na co ? bo nie w temacie ...
danielo Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Panowie to kto jutro się pojawi w KC o 16tej.
niestandardowy Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 no mysle nad tym ja nowy, nie wiem jeszcze gdzie to spotkanie ...
slo Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 ja też jeszcze się zastanawiam Pany pytanie.. Mam w rnse włożone dwie karty z mp3, widzi obie ale czyta tylko jedną, byle gdzie wsadzę.. Żeby posłuchać drugiej muszę zamienić karty miejscami albo jedną wyjąć.. czemu tak jest ?
Madas Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 u mnie było ok widział 2 arty może z wejściem kart jest co nie tak
slo Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 u mnie widzi dwie ale z jednej chce odtwarzać.
niestandardowy Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 to gdzie to spotkanie jutro? w kc czy m1?
danielo Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 no mysle nad tym ja nowy, nie wiem jeszcze gdzie to spotkanie ... KingCros Marcelin poziom -2 zielony
Madas Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 u mnie widzi dwie ale z jednej chce odtwarzać. to zupełnie nie wiem co jest nie tak
danielo Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 ja też jeszcze się zastanawiamPany pytanie.. Mam w rnse włożone dwie karty z mp3, widzi obie ale czyta tylko jedną, byle gdzie wsadzę.. Żeby posłuchać drugiej muszę zamienić karty miejscami albo jedną wyjąć.. czemu tak jest ? Obydwie karty masz SD bo u mnie nie czyta MICRO SD
slo Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 mam obie SD, jak jest wsadzona jedna to czyta obojętnie czy z lewego czy prawego slotu. Jak są dwie wsadzone to tylko jedną.
danielo Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 A spróbuj je od nowa zformatować i nagraj ponownie,może się karta zblokowała.Miałem tak w telefonie i formatowanie pomogło.
variocustoms Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Niestandardowy, wpisany na gumowanie zderzaka Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Qbazulu Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Adaś prześlij mi na PW tą stronę bo zapomniałem a Magda dupsko mi suszu ---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ---------- Nie dam rady jutro podjechać do Was jak wspomniałem job od 7 do 19
slo Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Adaś prześlij mi na PW tą stronę bo zapomniałem a Magda dupsko mi suszu ---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ---------- Nie dam rady jutro podjechać do Was jak wspomniałem job od 7 do 19 przyjedź służbowo
danielo Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Klubowe autko ... Młody's bagged Audi A4 from Ireland. Tak Mlody_z_drogi
Rekomendowane odpowiedzi