niestandardowy Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Niestandardowy, wpisany na gumowanie zderzaka Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip yyyy co to znaczy ?? :)
Qbazulu Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Adaś prześlij mi na PW tą stronę bo zapomniałem a Magda dupsko mi suszu ---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ---------- Nie dam rady jutro podjechać do Was jak wspomniałem job od 7 do 19 przyjedź służbowo ale to już nie byłoby audi tylko made in KOREA
danielo Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Adaś prześlij mi na PW tą stronę bo zapomniałem a Magda dupsko mi suszu ---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ---------- Nie dam rady jutro podjechać do Was jak wspomniałem job od 7 do 19 przyjedź służbowo ale to już nie byłoby audi tylko made in KOREA Liczy się osoba nie auto
variocustoms Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Niestandardowy masz w moim podpisie www.facebook.com/variotechcustoms Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
slo Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Adaś prześlij mi na PW tą stronę bo zapomniałem a Magda dupsko mi suszu ---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ---------- Nie dam rady jutro podjechać do Was jak wspomniałem job od 7 do 19 przyjedź służbowo ale to już nie byłoby audi tylko made in KOREA Dawaj, obczaimy tą KIE ? KIJE? Kię ?
danielo Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 SLO będziesz miał foto jutro zrobiłbyś mi małą sesję do mojego wątku trzeba odświeżyć fotki
slo Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 jeśli wpadnę to pewnie ogarniesz te dystanse ?
Gwerty Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Niestandardowy masz w moim podpisiewww.facebook.com/variotechcustoms Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip witam Vario i jak doszedł dip na felgi? jak to wyglada. jak mozesz zrob na poniedziałek jaką mała probke.
danielo Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 jeśli wpadnę to pewnie ogarniesz te dystanse ? Cały czas mam w bagażniku śruby oczywiście też
variocustoms Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Grzesiu, doszedł, miałem dzisiaj zrobić próby ale się rozchorowałem i facet mi do domu paczę przywiózł, zaraz zerknę na puszkę jak wygląda ---------- Post dopisany at 16:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:01 ---------- Zapowiada się dobrze Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Gwerty Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 fakt zapowiada sie niezle. wracaj szybko do zdrowia.
variocustoms Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 dzięki Grzesiu, to do poniedziałku ???
slo Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Wie ktoś jaki nr mają śruby od turbo oraz ten wężyk od oleju ?
Qbazulu Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 macie jakieś 17" na lato na sprzedaż w dobrym stanie?
variocustoms Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 FELGI ALUMINIOWE ORYGINALNE AUDI 17'' 5x112 TT (2935333457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. te by fajnie u Ciebie wyglądały
Qbazulu Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Vario nie mówię że nie ale co ja zrobie z moimi dwoma kompletami ????? z miłą chęcią opchnąłbym je ale nie za plewy
variocustoms Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 wystaw na sprzedaż to zobaczysz ile możesz dostać
Rekomendowane odpowiedzi