slo Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 zależy jakie masz wyposażenie RNS-E, s-line w środku, podsufitka czarna, fotele kubły, xenon, body kit s-line, daszek, listwy s4 lub sline, bluetooth, koła, gleba, airride to taka podstawowe mody. Oprócz tego ostatniego ---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:13 ---------- plus małe pierdółki w stylu ledowe podświetlanie wnętrza, pakiet światło, oświetlenie klamek, rejestracji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 nie mam Bartek ... czas zaczac Tomek mam: RNS-E - nima, środek Eska - nima, podsufitka - standart - nima czarnej, fotele - standard, zewnątrz - nime póki co, daszek - nima, listy zew. - nima, gleba - jest na lato, blu - jest, xenon- wjedzie, ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ---------- oświetlenie do lata dojdzie ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ---------- a zawiecha jest 1bv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 nie mam Bartek ... czas zaczacTomek mam: RNS-E - nima, środek Eska - nima, podsufitka - standart - nima czarnej, fotele - standard, zewnątrz - nime póki co, daszek - nima, listy zew. - nima, gleba - jest na lato, blu - jest, xenon- wjedzie, ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ---------- oświetlenie do lata dojdzie ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ---------- a zawiecha jest 1bv To teraz pytanie co pierwsze: interior czy exterior. Odradzam zbyt wiele projektów na raz bo fundusze szybko się kończą Kuba - zostaw mi 10 000PLM i auto na 2 tygodnie. Dołożymy to czego brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 koła 17" przy tej zawieszce nic wiecej nie moge, tory w Posen, sam rozumiesz ---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ---------- ok, Bartek nie ma problemu tylko skąd to 10 kloca ale wszystko jest do ogarnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 etam, ja śmigam po poznaniu na 18 calach i -40/-50 i jakoś daje radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 koła 17" przy tej zawieszce nic wiecej nie moge, tory w Posen, sam rozumiesz---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ---------- ok, Bartek nie ma problemu tylko skąd to 10 kloca ale wszystko jest do ogarnięcia bank okraść albo w LOTTO grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 kolega ma na sprzedaż 18 łopaty od "6" to jest "lans" z oponami za 1550 i sie zastanawiam ... ---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:33 ---------- eee.... za 12 dni "13" wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 mi się od rs6 nie podobają.. bardzo pospolite i jakieś takie Tylko i wyłącznie wygląd to jest plus lepsze trzymanie na zakrętach.. Tak byś mógł wszystko nazwać lansem.. body s-line i inne pierdółki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Nasze fury to gorzej jak dzieci bezustannie trzeba w nie wkładać $$$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 eee.... za 12 dni "13" wpadnie może fotele s-line ? super mod, sam się czaję na niego od dłuższego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Arek wszystko jest git jak sianko jest, ale jesli ograniczony fundusz to gorzej, niestety w głowie planach budowa więc to mnie ogranicza Tomek fotela zawsze przyzwoitość ale 3 luje to trochę za troche dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ee za 2000 masz komplet z boczkami alcantara kubełkowa.. SKORA SRODEK SIEDZENIE S LINE KANAPA AUDI A4 B7 (3007876814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale cena :whistling: gdybym nie rezał silnika już byłyby moje.. kurde chociaż teraz turbo mi się naprawiło ---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 19:45 ---------- z Jarocina.. na miejscu prawie.. Kurde że też robię ten silnik.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Arek wszystko jest git jak sianko jest, ale jesli ograniczony fundusz to gorzej, niestety w głowie planach budowa więc to mnie ogranicza Tomek fotela zawsze przyzwoitość ale 3 luje to trochę za troche dużo NO to najważniejsze ja tam powoli spokojnie bo teraz w okresie zimowym sianka brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Arek wszystko jest git jak sianko jest, ale jesli ograniczony fundusz to gorzej, niestety w głowie planach budowa więc to mnie ogranicza Tomek fotela zawsze przyzwoitość ale 3 luje to trochę za troche dużo NO to najważniejsze ja tam powoli spokojnie bo teraz w okresie zimowym sianka brakuje tak jak u mnie. nie chcą się hajtać na zimnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 kolega ma na sprzedaż 18 łopaty od "6" to jest "lans" z oponami za 1550 i sie zastanawiam ... Masz na myśli takie :eusathink:zajefajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Bart-S rezamy coś w weekend ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 nie mam Bartek ... czas zaczacTomek mam: RNS-E - nima, środek Eska - nima, podsufitka - standart - nima czarnej, fotele - standard, zewnątrz - nime póki co, daszek - nima, listy zew. - nima, gleba - jest na lato, blu - jest, xenon- wjedzie, ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ---------- oświetlenie do lata dojdzie ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ---------- a zawiecha jest 1bv Tak pół żartem/pół serio w moim przekonaniu .... czarne już nie modne .. wsiadasz do auta jak do grobu .... ale to jest kwestia gustu ... ja zdecydowanie polecam jasne wnętrze ... zależy co chcesz uzyskać ... auto z lepszą funkcjonalnością, nauczyć się paru rzeczy i mieć radość, że sam zrobiłeś czy np zrobić projekt, na którym ktoś zawiesi oko, a wtedy nie koniecznie navigacja jest potrzebna IMO z autem to jak z kobitą ... dopóki nie założy butów na obcasie to nie ma efektu .. czyli początek to felga i zawieszenie i niska opona możesz mieć full wypas z solar dachem i jak będzie koza na 16/17-to calowych felgach to nikt na auto nie spojrzy .. no chyba, że z politowaniem, że koleś wpakował tyle siana w auto, a nie stać go na dobre "szpilki dla swojej miłości" Jest też opcja połączenia funkcjonalności z wyglądem ... ale to już spore wydatki i jazda na 19tkach ..... zapytaj Bart-s jakie to są konsekwencje w użytkowym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Arek wszystko jest git jak sianko jest, ale jesli ograniczony fundusz to gorzej, niestety w głowie planach budowa więc to mnie ogranicza Tomek fotela zawsze przyzwoitość ale 3 luje to trochę za troche dużo NO to najważniejsze ja tam powoli spokojnie bo teraz w okresie zimowym sianka brakuje tak jak u mnie. nie chcą się hajtać na zimnie zima to ujowy okres nawet na rezanie Bartek i Tomek wiemy coś o tym:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Bart-S rezamy coś w weekend ? Jeszcze nie wiem - 2.7TDI jest na tapecie. ---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- czarne już nie modne .. wsiadasz do auta jak do grobu .... ale to jest kwestia gustu ... ja zdecydowanie polecam jasne wnętrze ... Karol nie wiem czy to akurat było żartem ale totalnie się z Tobą nie zgadzam... Czarne wnętrze nie modne? Co do jasnego środka - spróbuj to utrzymać (w użytkowym aucie). Właśnie dlatego Passat dostanie więcej czerni (nie mam czasu aby codziennie latać ze szmatą). No i żeby nie było, Twój środek mi się podoba (zresztą mówiłem Ci o tym ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Podzielam zdanie Bartka. Czarne to czarne. Elegancko i dostojnie. i uniwersalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi