slo Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 slo - jak "zmora" ? A co do Style'd - aparaciarzy niby już dość jest .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 slo - jak "zmora" ?A co do Style'd - aparaciarzy niby już dość jest .... zaliczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 a ja w ramach pączkowej akcji ... wczoraj robiliśmy podbiegi na Cytadeli ... 15 x 250m ... i tyle samo "zbiegów" ... pączki poszły w kilodżule ---------- Post dopisany at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:03 ---------- Miejscówka na wrześniowy Style'd https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/404874_474060129327419_1131428826_n.jpg Kilka km od Poznania .... Żerniki? Dobrze widzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyc_jan Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Cześć Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Jak tam po tłustym czwartku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 :hi:tłusta sobota trzeba pozjadać co napiekła żonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 :hi:tłusta sobota trzeba pozjadać co napiekła żonka Daniel podziel się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 :hi:tłusta sobota trzeba pozjadać co napiekła żonka Daniel podziel się Do resztek nie zapraszam ale jak będzie letni spot z grilem to moja kobieta z chęcią ukręci jakieś ciacho.To już jest jakaś tradycja co niedziela placek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 :hi:tłusta sobota trzeba pozjadać co napiekła żonka Daniel podziel się Do resztek nie zapraszam ale jak będzie letni spot z grilem to moja kobieta z chęcią ukręci jakieś ciacho.To już jest jakaś tradycja co niedziela jakiś placek ja mam drożdżowe na niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyc_jan Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Jak będzie grillowanie na spocie, to się dobrą kiełbaskę przygotuje :hi:tłusta sobota trzeba pozjadać co napiekła żonka Daniel podziel się Do resztek nie zapraszam ale jak będzie letni spot z grilem to moja kobieta z chęcią ukręci jakieś ciacho.To już jest jakaś tradycja co niedziela jakiś placek ja mam drożdżowe na niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Ja mam tłustego gibona na dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 crozwin swoja wypowiedz bo mam dwuznaczne mysli buahahahhaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Jak będzie grillowanie na spocie, to się dobrą kiełbaskę przygotuje :hi:tłusta sobota trzeba pozjadać co napiekła żonka Daniel podziel się Do resztek nie zapraszam ale jak będzie letni spot z grilem to moja kobieta z chęcią ukręci jakieś ciacho.To już jest jakaś tradycja co niedziela jakiś placek ja mam drożdżowe na niedziele To weź grilla ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyc_jan Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Arkadiush, Daniel z Małżonką i Dzieciaszkiem przygotują placek, ja kiełbaskę własnej roboty, a Ty mój drogi właśnie grilla z opałem przygotujesz... Jak będzie grillowanie na spocie, to się dobrą kiełbaskę przygotuje :hi:tłusta sobota trzeba pozjadać co napiekła żonka Daniel podziel się Do resztek nie zapraszam ale jak będzie letni spot z grilem to moja kobieta z chęcią ukręci jakieś ciacho.To już jest jakaś tradycja co niedziela jakiś placek ja mam drożdżowe na niedziele To weź grilla ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi