niestandardowy Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 A więc najważniejsza sprawa, Cennik : - na pompie VP - 700,- - PD EDC15 - 800,- - EDC16 BOSCH - 1000,- - Siemens 170PD - 1100,- - 1.8Turbo - 1200,- - Audi 3.0 TDI - 1200,- - BMW & Mercedes - 1200,- - EDC17 - 1500,- Szersze informacje o firmie znajdziecie tutaj: Ecu Project - tuning, chiptuning, hamownia Wrocław a co ja mam u siebie? jaki bedzie koszt mojego programu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 EDC16 z tego co pamiętam albo 15, głowy nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 EDC16 z tego co pamiętam albo 15, głowy nie dam EDC16 w B7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 a ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 EcuProject we Wrocku zrobil by mi w takim razie prograik za tysiaka. dobra cena? nie dzwonilem jeszcze nigdzie, jak sadzicie. z tego co wyczytalem na forum sa programy takze po 1900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Marcin zapisuj się i dygamy do Wrocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 no jutro tam do nich zadzwonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 za 1900 to chyba u Pachury w ABT, chore ceny ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Marcin zapisuj się i dygamy do Wrocka a Ty juz sie zapisales??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Tak, ale na razie 7 chętnych jest póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 dzwoniles do nich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 tak. mam edc15, cena grupówki 800zł, dla mnie 900 bo mam inne turbo i FMIC. Na razie czekają na komplet. Muszę też zrobić nowe logi i im wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 to pewnie ja tez to bede musial zrobic co? ale nie wiem gdzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 tzn to tylko do diagnostyki. Ty masz 2005r więc masz silnik zapewne w lepszej kondycji niż mój ---------- Post dopisany at 01:14 ---------- Poprzedni post napisany at 00:59 ---------- ew można jeszcze uderzyć do spanky'ego z forum z Otwocka. Mi krzyknął 700zł z hamownią, diagnostyką itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 duzej roznicy nie ma, a co z polecenia to z polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Z poznania jest jeszcze WSTR Garage.. WSTR Wojciech Sarnowski - chiptuning, hamownia, serwis, tuning, usuwanie DPF i FAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Z poznania jest jeszcze WSTR Garage.. WSTR Wojciech Sarnowski - chiptuning, hamownia, serwis, tuning, usuwanie DPF i FAP Na Style wpada jeszcze Mixer, który też coś dłubie ... Ale w moim przypadku wybór wymusiła hamowania 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Mixera właśnie polecał mi mój przyszywany kuzyn, który mnie ciągle na Style zapraszał, ale jakoś nie mogłem dotrzeć ---------- Post dopisany at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 wiec tak: dzwonilem do wszyskich i za program plus usuniecie dpf ceny wygladaja tak: - Ecu Project - tuning, chiptuning, hamownia Wrocław wroclaw - 2300,- - gekocars.pl - program "boja sie robic " za usuniecie dpf elektronicznie + mechanicznie 1200 ,- - WSTR Wojciech Sarnowski - chiptuning, hamownia, serwis, tuning, usuwanie DPF i FAP wstr Wojciech Sarnowski najtaniej, za usuniecie dpf + program 1300,- brutto i na jutro sie umowilem na "diagnoze silnika " :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 wiec tak: dzwonilem do wszyskich i za program plus usuniecie dpf ceny wygladaja tak: - Ecu Project - tuning, chiptuning, hamownia Wrocław wroclaw - 2300,- - gekocars.pl - program "boja sie robic " za usuniecie dpf elektronicznie + mechanicznie 1200 ,- - WSTR Wojciech Sarnowski - chiptuning, hamownia, serwis, tuning, usuwanie DPF i FAP wstr Wojciech Sarnowski najtaniej, za usuniecie dpf + program 1300,- brutto i na jutro sie umowilem na "diagnoze silnika " :) w WSTR mam kupony na chipa i hamownię ... za starty na 400m .. jak się zdecydujesz to może jakiś deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi