niestandardowy Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 zobaczymy co jutro powiedza, ale bedziemy na łączach. Pany, jak sie wstawia fote z kompa na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Turbo i FMIC już założone Jutro dzwonię do Wojtka. Marcin, wgraj fote na np imgur.com i tam dostaniesz linka któego wklejasz tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 dzieki, a wojtek to kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Wstr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Przecież jest opcja dodaj zdjęcie do posta Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Turbo i FMIC już założone Jutro dzwonię do Wojtka.Marcin, wgraj fote na np imgur.com i tam dostaniesz linka któego wklejasz tutaj Ile Ci wyszedł kpl FMIC, jeśli to nie jest jakąś tajemnicą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Vario, u mnie pod blokiem stoi corsa z reklamą konkurencji ... na stronie maja napisane że są jedyni w Wielkopolsce, o ile można to nazwać stroną diponcar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Niebezpieczeństwo: złośliwe oprogramowanie. Google Chrome zablokował dostęp do tej strony na diponcar.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Quba kiedy wlecisz do mnie? Bartek jutro wlecę przed 10:00 ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Turbo i FMIC już założone Jutro dzwonię do Wojtka.Marcin, wgraj fote na np imgur.com i tam dostaniesz linka któego wklejasz tutaj Ile Ci wyszedł kpl FMIC, jeśli to nie jest jakąś tajemnicą?? całość za montaż FMICa, montaż turbo, wywalenie kata, zaślepienie EGR wyszło 1250zł - 150 za sprzedaż kata. Sam fmic ok 800-900 zł i oni zamawiają cooler i kwasówki ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- kto by mial pozyczyc bagaznik bazowy na audi a6 c6 z relingami zintegrowanymi (tymi bez dziury, blisko dachu, nie wiem jak to nazwać) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 A to jak zaślepisz zawór EGR to nic sie z autem złego nie bedzie działo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 nie, ale trzeba jedynie zostawić klapę gaszącą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Pepin oni nie mają żadnej autoryzacji, reklamowali się jako dip your car polska jestem ja i firma w Ostrowie Wlkp. i jedna na Leszczyńskiej ale są powoli na wylocie z sieci OEM+ bo nie robią nic Quba, spoko, jestem od 9tej Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 :hi:wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 siema Jak tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 jakoś leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 gitara. Arek co tam rezasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Pepin oni nie mają żadnej autoryzacji, reklamowali się jako dip your car polska jestem ja i firma w Ostrowie Wlkp. i jedna na Leszczyńskiej ale są powoli na wylocie z sieci OEM+ bo nie robią nic Quba, spoko, jestem od 9tej Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip Vario wrzuć fotki mietusów na batalion, jak badą ogarnięte. a i jeszze jak bys mogł zrob fotki klamek wewnetrznych. co ma zrobione w czarnym macie i podswietlane. bo sa na batalionie zaciekawieni. ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- siema Jak tam? arek to co dipujesz dekory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi