variocustoms Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Grzesiu, gdzie mam dokładnie wrzucić fotki felg i klamek?
Gwerty Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Grzesiu, gdzie mam dokładnie wrzucić fotki felg i klamek? do batalionu, albo u mnie w temacie. mozesz podeslac to ja wrzuce. myslisz ze do piatku skonczysz? dzis w nocy jeszcze uciekam na slask do roboty i wracam w czwartek.
variocustoms Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 skończę pewnie w czwartek (zmiana oleju i filtrów) i przełożę miętusy na auto SLO na FB masz fotę miętowej felgi ---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ---------- Grzesiu wstawiłem na Battalion
slo Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 mega. dużo się nie pomyliłem w photoshopowej wersji gwertywozu
Gwerty Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 mega. dużo się nie pomyliłem w photoshopowej wersji gwertywozu widzisz to przez twoje vt felgi wyszły troche inne niz zakładałem:) ale tak to jest z tym dobieraniem kolorów z wzorników.
slo Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 mega. dużo się nie pomyliłem w photoshopowej wersji gwertywozu widzisz to przez twoje vt felgi wyszły troche inne niz zakładałem:) ale tak to jest z tym dobieraniem kolorów z wzorników. wisisz flachę a tak serio to fajny projekt wyszedł. Trzeba się umówić na zdjęcia z prawdziwego zdarzenia
Gwerty Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 mega. dużo się nie pomyliłem w photoshopowej wersji gwertywozu widzisz to przez twoje vt felgi wyszły troche inne niz zakładałem:) ale tak to jest z tym dobieraniem kolorów z wzorników. wisisz flachę a tak serio to fajny projekt wyszedł. Trzeba się umówić na zdjęcia z prawdziwego zdarzenia jak najbardziej fotki trzeba zrobic. jak wrocei bede odbierał auto to sie zgadamy na sesję.
variocustoms Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 fajne jest na zjeździe z 92 za VW na obwodnicę, dużo miejsca, nowy asfalt, tam gdzie robiłem sesję Mini albo stary dworzec w Antoninku koło Huty szkła
Gwerty Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Grzesiu myślałeś o jakiejś miejscówce ? jeszcze nie.
Qbazulu Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Grzechu postaram sie z 30 min zwolnic wiec kole 22 bede
Arkadiush Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Opublikowano 13 Lutego 2013 ---------- Post dopisany 13-02-2013 at 00:44 ---------- Poprzedni post napisany 12-02-2013 at 23:13 ---------- Oferta - Audi A4 - AUDI JEST ZADBANE WSIADAC I JECHAC.CENA OKAZYJNA BO POTRZEBUJE KASY!!!W AUCIE WSZYSTKO DZIALA JAK NALERZY,ZERO RDZY OCYNK ZADNEGO BURCH napisze tak P O R A Ż K A ---------- Post dopisany at 10:09 ---------- Poprzedni post napisany at 00:44 ----------
wojthass Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Się w weekend będzie działo z autem ) Nowe zderzaki, progi, klapa, dystanse , IC, poduchy i rozrząd A w poniedziałek/wtorek odbiór lamp od Qwerty i szybki na ciemno Can't wait Bart-s jeszcze Ciebie muszę namówić na wymianke sufitu
winczako Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 eloelo panocki, macie gdzies u siebie w Pzn hamownie drogową?? . Bo po tym wybebeszeniu mojego padła, sprawdzilbym w koncu jak jego muskulatura .
Pepin Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 eloelo panocki, macie gdzies u siebie w Pzn hamownie drogową?? . Bo po tym wybebeszeniu mojego padła, sprawdzilbym w koncu jak jego muskulatura . WSTR Garage - Wojtek kiedyś miał ... wcześniej był link do jego strony jak ustalisz coś to odezwij się na PW, pls
Rekomendowane odpowiedzi