Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eleganckoooo :decayed:

siema siema :hi:

mroźno coś dziś, tak wiec hartowanie w garażu mnie czeka :decayed:

witam.

spolerowałem te halogeny ale najebałem sie mega bo były mocno spiaskowane mam fotki. przed i po.

---------- Post dopisany at 13:05 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ----------

http://s15.postimage.org/sgenoc81z/DSCN5491.jpgjeden zrobiony drugi nie. chyba widać który który

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
siema siema :hi:

mroźno coś dziś, tak wiec hartowanie w garażu mnie czeka :decayed:

witam.

spolerowałem te halogeny ale najebałem sie mega bo były mocno spiaskowane mam fotki. przed i po.

---------- Post dopisany at 13:05 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ----------

http://s15.postimage.org/sgenoc81z/DSCN5491.jpgjeden zrobiony drugi nie. chyba widać który który

eeee.... Grzesiu a który to który :banan:

nei wime jak acena jest teraz . ale za nowy halogen z żarówką zapłaciłęm ok 80PLN (chyab Hella) , stary z urwanym uchwytem sprzedałem za 15PLN ... może nie warto polerować ;)

Opublikowano
  • Autor

Pany potrzebuje 2x lampke do oświetlenia rejestracji audi a4 b5 i volkswagen PASSAT ma ktoś na zbyciu?

Opublikowano

zlotowowo ...

powiało

WOLFSGRUPPE VAG EVENT 2012 on Vimeo

Opublikowano
  • Autor

Witam :siema: Pany pytanie mam. Chce wymienić lampy podświetlania rejestracji bo tamte są w stanie krytycznym :facepalm:powiedzcie mi na jakie można zmienić?

Opublikowano

Dzieki slo. a czy te wszystkie ledy dostane na zwierzynieckiej?

Opublikowano
Witam :siema: Pany pytanie mam. Chce wymienić lampy podświetlania rejestracji bo tamte są w stanie krytycznym :facepalm:powiedzcie mi na jakie można zmienić?

mam ten sam problem, ja widzę żeby u mnie z tyłu jako podświetlenie tablicy rejestracyjnej wjechał LED, jakby kto co gdzie słyszał ... ;)

Opublikowano
  • Autor

mam ten sam problem, ja widzę żeby u mnie z tyłu jako podświetlenie tablicy rejestracyjnej wjechał LED, jakby kto co gdzie słyszał ... ;)

ja też mam LED na tablicy ale słabo świeci przez te moje stare lampki :facepalm:

Opublikowano

ja musze całe bebechy wymienic poniewaz prawe podswietelnie sie pali a lewe nie bo poprzedni właściciel tak zanedbał ze rdza zdzarła styki ;(

---------- Post dopisany at 18:16 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ----------

Dobry filmik Karol, zamiast w Bukowinie zimą robić zlot warto byłoby pomyśleć np. wczesnym latem nad Morzem ;)

Opublikowano
  • Autor
ja musze całe bebechy wymienic poniewaz prawe podswietelnie sie pali a lewe nie bo poprzedni właściciel tak zanedbał ze rdza zdzarła styki ;(

u mnie było podobnie ale sam nie dałem rady więc do elektryka oddałem i wszystko si :)

Opublikowano

A jak długo trzymał Ci furkę? kupowałeś towar sam czy elekt. ? No i ile to wyniosło?

Opublikowano
  • Autor
A jak długo trzymał Ci furkę? kupowałeś towar sam czy elekt. ? No i ile to wyniosło?

wiesz co jak kupiłem samochód w ogóle nie świeciło mi podświetlanie oddałem mu i w sumie trzymał mi kilka godzin ;) ale muszę szukać tych lampek bo są tak paskudne że efekt LED nie daje takiego efektu jaki powinien:facepalm:

Opublikowano

czekam az zrobi sie cieplej moze samemu sie to ogarnie ;)

Opublikowano
  • Autor
czekam az zrobi sie cieplej moze samemu sie to ogarnie ;)

no tak :P trzeba zacząć rezać okres letni powoli się zbliża to trzeba :kox:

Opublikowano

Hah, to jest 15km ode mnie i jeszcze na tym nie byłem :facepalm: W tym roku obowiązkowo tam wpadne :banan:

Opublikowano

Jak by trzeba wstawiać LEDy i rezystorki to się polecam ;)

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip

Opublikowano
  • Autor
Jak by trzeba wstawiać LEDy i rezystorki to się polecam ;)

gdzie wstawiasz Vario? :D

Opublikowano

W tablicę i front, rezystorki oczywiście jak wywala błąd, Bart-s'owi montowałem w przednich lampach

Opublikowano
  • Autor
W tablicę i front, rezystorki oczywiście jak wywala błąd, Bart-s'owi montowałem w przednich lampach

w tablicy mam :) szukam obecnie lampek do podświetlania masz coś może ?

Opublikowano

na miejscu nie mam ale możemy kupić i zamontować, wpadnij przy okazji to zrobimy listę jakie są potrzebne