Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eeee to szkoda,bo myślałem,że autkiem jak wkleiłeś link z google maps.Polecił bym Ci sklep z perfumami na promie Rostock-Gedser są o połowę tańsze niż w PL

Spoko - Gocha mnie tak w perfumy obkupiła, że mógłbym drogerię otworzyć :wink: Ehh... im bliżej wyjazdu tym większy dół :kwasny:

---------- Post dopisany at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ----------

Bart-s, nie zazdroszczę, osobiście nie lubię Szwecji ani szwedów (nie piszę o IKEA) ale jak chcesz mam namiary na fajne blondyny w tej okolicy i na sklep z %

:polew::polew::polew::polew: Odezwę się :wink:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Arek, musimy sobie znaleźć innego Guru w okolicy :polew::polew: :banan:

Opublikowano
Bartek jadę jutro do Poznania - na Krańcowej będą mieli już te drobiazgi?

Prawie do Św. Mikołaja cię wysyłają :wink:

Jutro będę miał potwierdzenie - zadzwoń.

Ok odezwę się koło 12.00

A już chciałem cię namawiać na wymianę oleju w moim TIP-ie :decayed:

Opublikowano

może coś w VC może wam podpasi jak nie będzie Bart-s'a :whistling: (chociaż w zastępstwie)

Opublikowano

Ehh... im bliżej wyjazdu tym większy dół :kwasny:

Coś o tym wiem :wink:

Opublikowano
może coś w VC może wam podpasi jak nie będzie Bart-s'a :whistling: (chociaż w zastępstwie)

Dawno mnie nie było w VC. Wlecimy z Werą może w piątek na mini odwiedziny heh ;)

Opublikowano

No właśnie - teraz możecie walić do VC, przecież Bartas to stary elektriko :grin:

Opublikowano

SLO, na 12stą jadę do T-mobile zmienić taryfę więc albo przed 11stą albo po 13.30 zapraszam

elektriko którego 380V popieściło :)

Opublikowano
Siema - wpadłem się pożegnać. W poniedziałek wylot... Jednak Szwecja :facepalm:

Przyjemnosci zycze i szybkiego powrotu:)

Rozumiem ze misja sufit odpada, moze sam ogarne gorzej z BT, ale kabelek zamowiony to podniose skilsy:)

Pozdroooo !!!

Opublikowano
SLO, na 12stą jadę do T-mobile zmienić taryfę więc albo przed 11stą albo po 13.30 zapraszam

Jeszcze nic nie wiadomo, bo jadę w sumie na wymianę turbo tzn zostawiam Audi w Czerwonaku i śmigamy na jakies jedzonko, film i zakupy do Poznania. Nie wiem o której będzie gotowa do powrotu..

---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ----------

Jeszcze nic nie wiadomo, bo jadę w sumie na wymianę turbo tzn zostawiam Audi w Czerwonaku i śmigamy na jakies jedzonko, film i zakupy do Poznania. Nie wiem o której będzie gotowa do powrotu..

Wojtek, co do BT mogę Ci ew pokazać jak kable poprowadzić i kilka patentów wyniesionych od Bart-Sa ;) Kabelki też jakoś ogarniemy :) BT już siedzi w aucie ?

Opublikowano

No wlasnie jeszcze nic nie zmontowalem, wszystko czeka w pokoju:d w niedziele bede w czerwonaku to mozemy sie spotkac jak masz czas albo na spocie jak bedzie:)

Opublikowano

Trochę roboty jest z tym blutem niestety.

Nie wiem czy będę na spocie. W nast tygodniu możemy się gdzieś styknąć i porezać :)

Opublikowano
No wlasnie jeszcze nic nie zmontowalem, wszystko czeka w pokoju:d w niedziele bede w czerwonaku to mozemy sie spotkac jak masz czas albo na spocie jak bedzie:)

Dasz radę sam - jak coś to pisz pw/mejl. Telefonów poza SMS-ami nie będę odbierał.

Opublikowano

Dasz radę sam - jak coś to pisz pw/mejl. Telefonów poza SMS-ami nie będę odbierał.

Dzieki za wiare we mnie hehe :decayed:

Opublikowano

na dnach bede zamawiał ledy roznego rodzaju od tego kolesia z allegro:

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wiec jak ktos by czegos potrzebował to moge zrobic w jednej paczce.

Opublikowano

doberek :hi:

Opublikowano
Bart-s, nie zazdroszczę, osobiście nie lubię Szwecji ani szwedów (nie piszę o IKEA) ale jak chcesz mam namiary na fajne blondyny w tej okolicy i na sklep z %

a ja nie lubię IKEA .. a Szwedzi są fajni .. wymieniałem tam keidyś przeowdy zapłonowe i czujnik położenia wałka rozrządu .. nawet w ASO opla pozwolili mi brać iel chce i co chcę z narzędzi :)

a jak dałem flaszkę to dostałem 22% roabatu na czujnik ...

---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:30 ----------

Trochę roboty jest z tym blutem niestety.

Nie wiem czy będę na spocie. W nast tygodniu możemy się gdzieś styknąć i porezać :)

BT montowałem, coming leaving home, czujnik deszczu , światła .. to coś mogę podpowiedzieć ;)

Opublikowano

---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ----------

Wojtek, co do BT mogę Ci ew pokazać jak kable poprowadzić i kilka patentów wyniesionych od Bart-Sa ;) Kabelki też jakoś ogarniemy :) BT już siedzi w aucie ?

u kogo w czerwonaku zostawiles auto?? jesli mozna wiedziec :)

Opublikowano

na forum kryje się pod pseudonimem "Inkognito" :)

Home - Home Page | Dem-Car Customs

Opublikowano
:hi: a może jakoś w weekenda zrobimy pożegnanko Bartka??? Ja dziś wieczorem lub jutro rano bede już w domciu