wojthass Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Doberek Ide testowac nowego karchera i polerke Wiosno come on quicker !!
Arkadiush Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 Rs 18 ale nie wiem czy 19 nie wj***c. Na razie te 18 będą. No ja powolutku szukam fajnego wzoru do B5 ale narazie lipton
Arkadiush Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 szukaj szukaj. jest pełno fajnych szukam ciekawego wzoru 18 myślę. Coś polecisz?
Maxcudo Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Rs 18 ale nie wiem czy 19 nie wj***c. Na razie te 18 będą. No ja powolutku szukam fajnego wzoru do B5 ale narazie lipton pamiętaj, że każde koło wygląda o niebo lepiej przy glebie na ori zawieszeniu 17" wygląda jak allroad/koza meeeee
slo Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 po taniosci to zwykłe s-line takie jak ja miałem te czarne
Arkadiush Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 a jaką glebę planujesz ? spreżyny raczej ---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ---------- po taniosci to zwykłe s-line takie jak ja miałem te czarne no coś może pomyśle
slo Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 ale ile mm s-line 18 cali dostaniesz za 1000zł tak samo avusy (troche drożej) z popularnych.
Gwerty Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 pamietaj tylko ze jak wsadzisz 18 i szerokosci około 225 to auto zacznie sporo słabiej jezdzić.
slo Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 B5 A4 Wheel and Suspension Thread tu masz różne setupy koło + gleba
Gwerty Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 na twoim miejscu najpier bym pomyslał o obnizeniu i potem w zaleznosci ile pojdzie w doł dobierał felgi. jedne wygladają fajnie ale przy mega glebie. a inne całkiem całkiem przy minimalnym obnizeniu. i druga sprawa. czy bedziesz myslał cos nad body s, rs. czy zostaje cywilne. wtedy tez nie kazda felga sie nadaje.
Arkadiush Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 na twoim miejscu najpier bym pomyslał o obnizeniu i potem w zaleznosci ile pojdzie w doł dobierał felgi. jedne wygladają fajnie ale przy mega glebie. a inne całkiem całkiem przy minimalnym obnizeniu.i druga sprawa. czy bedziesz myslał cos nad body s, rs. czy zostaje cywilne. wtedy tez nie kazda felga sie nadaje. wiesz Grzesiu raczej zostaje tak jak jest i dlatego pytam. Sprężyny pewnie będą
Gwerty Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 wspominałe cos o malowaniu maski. to pomysl od razu o pomalowaniu dokładek zderzaków. i zyskasz optycznie obnizenie zderzaka i auto bedzie od razu inaczej sie prezentowało. ewentualnie listwy progowe z omegi lub vectry. nie sa drogie mozna wyrwac po 30zł. da sie latwo je dopasowac do b5 i auto optycznie bedzie dużo niższe nawet przy małej glebie. co za tym idzie 18 beda lepiej wygladac.
Arkadiush Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 wsppominałes cos o malowaniu maski. to pomysl od razu o pomalowaniu dokładek zderzaków. i wyskasz optycznie obnizenie zdezraka i auto bedzie od razu inaczej sie prezentowało. ewentualnie listwy progowe z omegi lub vectry. nie sa drogie mozna wyrwac po 30zł. da sie latwo je dopasowac do b5 i auto optycznie bedzie dużo niższe nawet przy małej glebie. co za tym idzie 18 beda lepiej wygladac. maska i zderzak idą do malowania także wiesz. A o których dokładkach mówisz ?
Gwerty Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 patrz na ta fotke: http://i15.photobucket.com/albums/a367/AzadA4/Yes.jpg zderzak przod wisi nisko. a progi i dokładka tył psuje cały efekt
Arkadiush Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 patrz na ta fotke:http://i15.photobucket.com/albums/a367/AzadA4/Yes.jpg zderzak przod wisi nisko. a progi i dokładka tył psuje cały efekt no widzę właśnie
slo Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 arek mam propozycje nowego przodu dla Ciebie :polew:
Arkadiush Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 arek mam propozycje nowego przodu dla Ciebiehttp://images47.fotosik.pl/355/c952a52fc994d46dmed.jpg :polew: osz Cholera Tomasz chyba tak zrobię lepszy taki setup przedni :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi