Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ruszasz się z hotelu to pracować też się nie chce ? czy praca/hotel/praca

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

scq jeszcze wszystko zależy, co oczekujesz od gazu oraz jak auto użytkujesz :wink:

Dla mnie auto ma mieć jak najmniejsze odczuwalne straty w ekstremalnych warunkach :decayed: Wole dołożyć, niż potem się wkurzać, że nie jedzie jak powinień i muszę na pb przerzucić żeby szedł lepiej :kox:

Taka sama sytuacja była u taty Dogd'a. Kupilismy go z instalacją gazową na 1 reduktorku i właśnie wtryski valtek. Auto do 150km/h szło bez różnicy czy pb czy lpg, ale powyżej, niestety opór powietrza i obory powodowały, że jednak 1 reduktor nie spisywał się jak należy, rozpędzał się, ale zajmowało mu to mnóstwo czasu, mimo iż na pb leciał jak głupi. Zrobiliśmy zmianę, pojechaliśmy do kolesia, powiedział co i jak ma być, jeżeli to ma chodzić jak należy, dostał 2 reduktory, wtryski zostały, dostał sterownik AGIS i auto zupełnie inaczej zaczęło chodzić. Wtedy nie było już problemu, że jest 150 i zaczyna się mulić, tylko szedł ile fabryka dała :decayed:

Opublikowano

scq powinienem dać radę w czwartek ale jeszcze dam znać

Opublikowano
nie ruszasz się z hotelu to pracować też się nie chce ? czy praca/hotel/praca
Nie no pracować to się chce - ale nie mam weny na zwiedzanie :wink: Wracam, siadam do kompa - ogarniam sprawy w PL i idę spać.
Opublikowano

:hi:

Vario czwartek idealnie by pasował, czekam na info.

Opublikowano

pieprzona zima :whistling:

Opublikowano

ja uwielbiam śnieg i zimę :slina::slina:

dla mnie rarytas ze w nocy u spadło z 10cm śniegu :banan::banan:

Opublikowano

Max, ciekawe czy jak zima psuła by Ci interes to też być ją tak lubił, jak byłem na studiach i śmigałem na nartach to się zimy doczekać nie mogłem ale teraz to mnie już wkurza na maksa

Opublikowano

Akuret tej nocy musialo sypnac co nie schowalem auta do garazu:kwasny:

Opublikowano
Max, ciekawe czy jak zima psuła by Ci interes to też być ją tak lubił, jak byłem na studiach i śmigałem na nartach to się zimy doczekać nie mogłem ale teraz to mnie już wkurza na maksa

W tym aspekcie się z Tobą zgodzę :kwasny:

Opublikowano

witam:hi: nie chciało mi się paska odśnieżać i chciałem a4 pojechać na zakupy. tylko wyjechałem z garażu i się zakopałem :facepalm:.

Opublikowano

Grzesiu, nie dziwię się wcale, niskie auto :whistling: 10 cm wystarczy i stoi w miejscu, Lelego na zwykłym zawiasie dała radę a u mnie to dobre 15 cm jest na wsi

Opublikowano

:hi: ładnie tu spamujecie ostatnio :wink:

koledzy z okolic, którzy mnie pytają o koła 19", promocja do końca tygodnia 2.600zł przy odbiorze osobistym

będę na pewno jeszcze w Poznaniu, jutro pewnie też, więc mógłbym zabrać jakby ktoś chciał zobaczyć

Opublikowano

witam kolegów , mam takie pytanie prośbe , czy jest ktoś z poznania ew okolic kto posiada B6 w roczniku 2001-2002 , muszę sprawdzić czy Moduł komfortu uwidzi moje klucze(pilota) czy też nie ,co bym w ciemno nie musiał kupować komfortu Pozdrawiam i czekam na odzwe , a co do syt na drodze z Kalisza do poznania przez wrześnie 2,5 H

Opublikowano

normalka na tej trasie :whistling: dlatego zimą tamtędy nie śmigałem, lepiej przez Konin, mój rekord Kalisz-Poznań 3,5 godziny

Opublikowano
Opublikowano

Slo kiedy wlecisz na faję?

Opublikowano

po środzie jakoś. a co tam

Opublikowano

mam felę w Blaze Orange, zobaczysz może się zdecydujesz

Opublikowano

Bartek pod koniec tygodnia pojawie sie po skóry.