slo Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 pytałem się na B6 Div, ale wkleje też tutaj.. Panowie mam problem, przerywa mi przy przyśpieszaniu od jakis 3k obrotów, but w podłoge a on ciągnie, przestaje na dziesiątą sekundy i znowu jedzie. Już pomijam wadliwą dmuchawkę BRD która nie wstaje. Co może jej dolegać ? Czy to może być wina zajechanego filtru paliwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Sprawdź czujnik położenia sprzęgła Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 stawiam na filtr paliwa. Dzisiaj nasilił się problem, a samochód stał w nocy z ~10L paliwa w baku przy -10 / -15 stopniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 nie wiem być może napisał tak że rozczytać się nie można jak chcesz podam Ci namiary do niego możesz podać, zawsze się przyda, co prawda mam swojego gazownika, który ogarnia, ale zawsze warto znać więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Spotujemy w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Spotujemy w niedzielę? jestem za na spot przed Bukowiną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 ja też mogę się pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Bry :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Daniel nie dosypiasz ? Na spocie również pojawiłbym się. Grzegorz dzięki za wczoraj!!! pomyśl i obczaj jeszcze dół wnętrza i polecimy z koksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 wszystkim porannym ptaszkom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 bry, to co z tym spotem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Daniel nie dosypiasz ?Na spocie również pojawiłbym się. Grzegorz dzięki za wczoraj!!! pomyśl i obczaj jeszcze dół wnętrza i polecimy z koksem Wychodziłem do pracy teraz weekend ---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 16:46 ---------- Panowie a gdzie Was tak wciągło :eusathink:Spot lista kto chętny dopisywać się daniel_sen4 Gwerty Qubazulu Maxcudo wojthas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Zawitam na 51% ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyc_jan Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Daniel, znalazlem oferte ale juz zajete Dom wakacyjny Wielkie Leźno, Mazury, Polska - PL8028.1.1 | Interhome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi