Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak Quba chce stylistycznie coś w podobie zrobić :decayed:

Opublikowano

ja bym zaczął od motorowni i zrobił sleepera :whistling:

btw @scq usuń znaczej 1,8T, wydech masz od klekota to nie jednego możesz zrobić na trasie :whistling:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Hej, kto ma działający kabel i vaga? Potrzebne logi, a ja gdzieś posiałem kabel :facepalm: Kto poratuje ?

musialbys zawitac do poznania...

Opublikowano
ja bym zaczął od motorowni i zrobił sleepera :whistling:

btw @scq usuń znaczej 1,8T, wydech masz od klekota to nie jednego możesz zrobić na trasie :whistling:

Pomyślę nad tym :decayed: chociaż bardziej skłaniam się ku wymianie końcowego, nie wiem co za murzyn to tam wstawił :grin:

:hi:

Opublikowano

ta to eska ;) wczoraj ją dokładnie ogladałem i podoba mi sie jej zewnętrzny projekt, zresztą już o tym mówiłem :banan:

jedynie brak u mnie z zewnątrz ... WSZYSTKIEGO hahahahahahah

Opublikowano
Hej, kto ma działający kabel i vaga? Potrzebne logi, a ja gdzieś posiałem kabel :facepalm: Kto poratuje ?

ano, właśnie wróciłem spod bloku po małym VAGowaniu .. chyba mój filtr palia umiera .. jako i Twój, odkąd zamarzła mi gnojówka w styczniu ;)

Dzisiaj robienie logów to kiepska sprawa ... biało takoś jakoś

Opublikowano

do poznania to nie problem. Musiałbym podłączyć się pod vaga bo coś mi się pieprzy przy przyśpieszaniu.. Raz na jakiś czas od 3k dostaje jakby zadyszki, szarpie, jedzie nie jedzie, tryb awaryjny.. Nie wiem co to..

Opublikowano
do poznania to nie problem. Musiałbym podłączyć się pod vaga bo coś mi się pieprzy przy przyśpieszaniu.. Raz na jakiś czas od 3k dostaje jakby zadyszki, szarpie, jedzie nie jedzie, tryb awaryjny.. Nie wiem co to..

Trzeba było w niedziele wspomnieć, miałem interfejs przy sobie. Chyba, że Ci się nie spieszy, na weekend chcę dynamiczne też zrobić, móżna zusammen.

Opublikowano

hmm czy śpieszy.. najchętniej jak najszybciej bym je zrobił. Dynamicznych i tak nie zrobimy teraz, ale na statyczne i błędy bym z chęcią podjechał

Opublikowano

ano, właśnie wróciłem spod bloku po małym VAGowaniu .. chyba mój filtr palia umiera .. jako i Twój, odkąd zamarzła mi gnojówka w styczniu ;)

Dzisiaj robienie logów to kiepska sprawa ... biało takoś jakoś

W czwartek wymieniam olej w silniku to od razu pójdzie też nowy filtr paliwa ( ostatnio 30 tyś km temu wymieniany ) - mechanik powiedział że wszystkie filtry paliwa które wyciągają po tej zimie czarne , ale to wina jakości paliwa :wink:

Opublikowano

Koledzy moglby ktos obadac ten zderzak co pytalem wczesniej?

Opublikowano
hmm czy śpieszy.. najchętniej jak najszybciej bym je zrobił. Dynamicznych i tak nie zrobimy teraz, ale na statyczne i błędy bym z chęcią podjechał

Jestem na Piątkowie .. jakby co zapraszam ... :)

Opublikowano

Bieniek a jaki adres bo może będę gdzieś przelotem to zerknę

Opublikowano

Tarnowo Podgorne ul.Poznanska

Opublikowano

ooo kurde to zupełnie daleko ode mnie z Lubonia :( po świętach prędzej bo do świąt się nie wyrwę a tamte strony dla mnie obce

Opublikowano

Ok.dzieki za checi:wink:

Opublikowano
Tarnowo Podgorne ul.Poznanska

To jest od mojej strony jutro albo w czwartek podjadę i zerknę na niego :wink: