danielo Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Tak Quba chce stylistycznie coś w podobie zrobić
variocustoms Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 ja bym zaczął od motorowni i zrobił sleepera btw @scq usuń znaczej 1,8T, wydech masz od klekota to nie jednego możesz zrobić na trasie
niestandardowy Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Hej, kto ma działający kabel i vaga? Potrzebne logi, a ja gdzieś posiałem kabel Kto poratuje ? musialbys zawitac do poznania...
scq Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 ja bym zaczął od motorowni i zrobił sleepera btw @scq usuń znaczej 1,8T, wydech masz od klekota to nie jednego możesz zrobić na trasie Pomyślę nad tym chociaż bardziej skłaniam się ku wymianie końcowego, nie wiem co za murzyn to tam wstawił
Qbazulu Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Quba http://img694.imageshack.us/img694/4116/popr5.jpg ta to eska wczoraj ją dokładnie ogladałem i podoba mi sie jej zewnętrzny projekt, zresztą już o tym mówiłem jedynie brak u mnie z zewnątrz ... WSZYSTKIEGO hahahahahahah
Pepin Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Hej, kto ma działający kabel i vaga? Potrzebne logi, a ja gdzieś posiałem kabel Kto poratuje ? musialbys zawitac do poznania... ano, właśnie wróciłem spod bloku po małym VAGowaniu .. chyba mój filtr palia umiera .. jako i Twój, odkąd zamarzła mi gnojówka w styczniu Dzisiaj robienie logów to kiepska sprawa ... biało takoś jakoś
slo Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 do poznania to nie problem. Musiałbym podłączyć się pod vaga bo coś mi się pieprzy przy przyśpieszaniu.. Raz na jakiś czas od 3k dostaje jakby zadyszki, szarpie, jedzie nie jedzie, tryb awaryjny.. Nie wiem co to..
scq Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 do poznania to nie problem. Musiałbym podłączyć się pod vaga bo coś mi się pieprzy przy przyśpieszaniu.. Raz na jakiś czas od 3k dostaje jakby zadyszki, szarpie, jedzie nie jedzie, tryb awaryjny.. Nie wiem co to.. Trzeba było w niedziele wspomnieć, miałem interfejs przy sobie. Chyba, że Ci się nie spieszy, na weekend chcę dynamiczne też zrobić, móżna zusammen.
slo Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 hmm czy śpieszy.. najchętniej jak najszybciej bym je zrobił. Dynamicznych i tak nie zrobimy teraz, ale na statyczne i błędy bym z chęcią podjechał
Banan Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Hej, kto ma działający kabel i vaga? Potrzebne logi, a ja gdzieś posiałem kabel Kto poratuje ? musialbys zawitac do poznania... ano, właśnie wróciłem spod bloku po małym VAGowaniu .. chyba mój filtr palia umiera .. jako i Twój, odkąd zamarzła mi gnojówka w styczniu Dzisiaj robienie logów to kiepska sprawa ... biało takoś jakoś W czwartek wymieniam olej w silniku to od razu pójdzie też nowy filtr paliwa ( ostatnio 30 tyś km temu wymieniany ) - mechanik powiedział że wszystkie filtry paliwa które wyciągają po tej zimie czarne , ale to wina jakości paliwa
Bieniek Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Koledzy moglby ktos obadac ten zderzak co pytalem wczesniej?
Pepin Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 hmm czy śpieszy.. najchętniej jak najszybciej bym je zrobił. Dynamicznych i tak nie zrobimy teraz, ale na statyczne i błędy bym z chęcią podjechał Jestem na Piątkowie .. jakby co zapraszam ...
variocustoms Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Bieniek ja praktycznie nie bywam w Poznaniu :/
Madas Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Bieniek a jaki adres bo może będę gdzieś przelotem to zerknę
Madas Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 ooo kurde to zupełnie daleko ode mnie z Lubonia po świętach prędzej bo do świąt się nie wyrwę a tamte strony dla mnie obce
danielo Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Tarnowo Podgorne ul.Poznanska To jest od mojej strony jutro albo w czwartek podjadę i zerknę na niego
Rekomendowane odpowiedzi