Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no bo normalnie to w niedzielę wyjeżdżam i tylko teraz mam okazje imprezowanaia

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Było to spotkanie dzisiaj? ile trwało jeśli było? Byłem o 17 i nikogo ani widu ani słychu... a specjalnie auto umyłem haha

Opublikowano

chyba nadal jest - bo na forum nikogo niet

Opublikowano

Było to spotkanie dzisiaj? ile trwało jeśli było? Byłem o 17 i nikogo ani widu ani słychu... a specjalnie auto umyłem haha

nadal jest .... ja wróciłem przed chwilą ponieważ byłem z żoną i dzieckiem ale chłopaki jeszcze zostali :gwizdanie: może mijsce pomyliłeś :naughty:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 19:32_________________________________________________zapomniałem : DZIĘKI ZA SPOCIK :notworthy:

Opublikowano

No byłem na miejscu :) Dziwne te spoty wasze :P

Opublikowano

czołem! spocik skończył sie z 30 min temu bo dopiero do domu dojechałem. dzięki za spocika :)[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 20:12_________________________________________________Adam a dlaczego tej Twojej żony koleżanka taka nieśmiała była :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 20:18_________________________________________________lecę na piwencjo trzymajcie sie :tongue4:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 20:27_________________________________________________O! Adaś sie pojawił :)

Opublikowano

dzięki za spota Panowie, Madas przy żonie i dziecku to jakiś taki grzeczny byłeś...normalnie jak nie Ty.

Opublikowano

a nie wiem troche jest taka nieśmiała ta koleżanka :gwizdanie:

ja jestem cały czas :kox:

Opublikowano

to trzeba ją trochę ośmielić :decayed: na ochotnika moge się tym zająć :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

to trzeba ją trochę ośmielić :decayed: na ochotnika moge się tym zająć :naughty: :naughty: :naughty:

podoba Ci się?? :naughty:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 20:36_________________________________________________tylko nie pomyl jej czasem z moją żoną :tongue4:

Opublikowano

podoba Ci się?? :naughty:[br]

na zlot bym ją zabrał :naughty:

Opublikowano

szkoda dziewczyny :)

Opublikowano

spoko z Twoją żoną nie pomylę :) nie przyjrzałem jej sie dokładnie ale z tego co widziałem to sympatyczna sie wydała[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 20:40_________________________________________________

nono kuderu bez takich bo zaraz Bana dostaniesz :tongue4:

Opublikowano

Mlody dobry chłopak jest ... gorzej jak w trójkę z Bartasem i Nikem ją wezmą w obroty :mysli:

Opublikowano

zbyt drobna była by sie nią dzielić :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 20:42_________________________________________________chce całość :buhaha:

Opublikowano
:mysli: widzę że się przyjrzałeś :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 20:43_________________________________________________swinguje spotkanie przypadkowe u mnie w chacie .... :polew: no chyba że Nikuś coś ma na przeciw :gwizdanie:
Opublikowano

no właśnie że nie bo sie za plecami chowała :confused4: ale z chęcią bym sie jej przyjrzał dokładnie :naughty:

Opublikowano

zbyt drobna była by sie nią dzielić :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 20:42_________________________________________________chce całość :buhaha:

Bóg się kazał dzielić :tongue4:

Opublikowano

tak i konia będzie musiał kupić :gwizdanie:

Opublikowano

to może żoną sie podzielisz :tongue4: