Arkadiush Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 a skad wiesz ze ori ? w papierach jest wsio napisane:wink: książka serwisowa - 30zł pieczątka - 30zł usmiech z posiadania ori przebiegu - bezcenne No Twój jest bezcenny ---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:56 ---------- a skad wiesz ze ori ? w papierach jest wsio napisane:wink: książka serwisowa - 30zł pieczątka - 30zł usmiech z posiadania ori przebiegu - bezcenne I co poważne masz błędy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 ten silnika to poducha silnika (nie mam wtyczki podłączonej) No ja mam ori, po vinie sprawdzany. 177 to nierealność raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 ten silnika to poducha silnika (nie mam wtyczki podłączonej)No ja mam ori, po vinie sprawdzany. 177 to nierealność raczej. Na forum b5 jest koleś który kupił 48 czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Michał zatargałeś AEB`a na złom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 ale faktycznie jego auto wygląda jakby z salonu wyjechało ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- Michał zatargałeś AEB`a na złom? nie jak coś chcesz, to pisz puki mam go w domu jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 ale faktycznie jego auto wygląda jakby z salonu wyjechało ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- Michał zatargałeś AEB`a na złom? nie jak coś chcesz, to pisz puki mam go w domu jeszcze Eee widzę, że się nie spieszysz, miał we wtorek na wagę wskoczyć. W przyszłym tygodniu, środek, końcówka byśmy się zgadali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 miał, ale na szczęście opony się sprzedały, więc gotówka wpadła, więc jego wyrok się trochę opóźni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 08:38 ---------- Poprzedni post napisany at 08:38 ---------- Michał dostałeś ode mnie wczoraj eske ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 08:38 ---------- Poprzedni post napisany at 08:38 ---------- Michał dostałeś ode mnie wczoraj eske ? Do kogo piszesz Arku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 08:38 ---------- Poprzedni post napisany at 08:38 ---------- Michał dostałeś ode mnie wczoraj eske ? Do kogo piszesz Arku Marcin sory dostałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 DO:bry:Musze koła znowu zimowe założyc bo na letnich troche lipa jechac na BT:facepalm: A na zagłebiu Ruhry wiosna pełną gebą SLO i jak tam, już wiesz czy lecisz z nami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 08:38 ---------- Poprzedni post napisany at 08:38 ---------- Michał dostałeś ode mnie wczoraj eske ? Do kogo piszesz Arku Marcin sory dostałeś ? tak. Zadzwonie po 14, lub Ty do mnie bo teraz jestem w pracy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi