Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

Max, teraz jest dopiero kosa :jerk: ten kremowy nie był do końca taki jaki miał być, przyjdziesz na MS to zobaczysz, po za tym to Grzesia auto, on wybierał kolor i moim zdaniem wybrał za***iście, kolor wyszedł w 99% zgodnie ze wzornikiem więc to pozytyw, na żywo jest duuuużo lepiej niż na fotach z kalkulatora

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Bartek, wiadomo, że na żywo to zupełnie inna wizja, aczkolwiek po prostu barwa mi nie odpowiada :decayed: jakoś taki kolor mi nie pasuje, wiadomo auto Grzegorza, a więc to jemu musi się podobać :wink: Kosa jest na pewno, bo nie nieprzeciętny i w zasadzie nie spotykany kolorek :slina:

Max, o gustach się nie dyskutuje, jak by nie było, moim zdaniem teraz jest lepiej, no chyba, że pierwsza wersja Gwertowozu wyszłaby tak jak ta, tj. powłoka taka jaka powinna być, Plasti Dip ma to do siebie, że w 10 minut można go zdjąć, możesz pogadać z Grzesiem, zasponsorować, to zrobimy na kremowo znowu :polew: powoli dochodzimy do perfekcji

ładne są. Ale jeśli jeździsz i użytkujesz auto na co dzień to wg mnie 19 ciężko, co nie znaczy że niemożliwe..

Ja mam często kursy na drugą stronę Polski i na 19 calach już bym się trochę bał wypuścić..

Tzn inaczej.. nie ma swobody zapierdalania :D

Nie widzą mi się avusy, a widziałem je na zywo, bo od Marcina mam zderzaki, pokrywę bagażnika i sufit, także sprzedawce polecam, lipy nie ma u niego:decayed:

Wybiera się ktoś jutro na motor show około południa ?

kuźwa widzę że wszyscy na motor show się wybierają tylko nie ja :facepalm: W sumie do 15 mam czas..