variocustoms Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Max, teraz jest dopiero kosa ten kremowy nie był do końca taki jaki miał być, przyjdziesz na MS to zobaczysz, po za tym to Grzesia auto, on wybierał kolor i moim zdaniem wybrał za***iście, kolor wyszedł w 99% zgodnie ze wzornikiem więc to pozytyw, na żywo jest duuuużo lepiej niż na fotach z kalkulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ja widziałem na fejsie to niezle sie to prezenci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 na fejsie to kupę widać, jutro lustrem pstryknę co nie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Bartek, wiadomo, że na żywo to zupełnie inna wizja, aczkolwiek po prostu barwa mi nie odpowiada jakoś taki kolor mi nie pasuje, wiadomo auto Grzegorza, a więc to jemu musi się podobać Kosa jest na pewno, bo nie nieprzeciętny i w zasadzie nie spotykany kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Max, o gustach się nie dyskutuje, jak by nie było, moim zdaniem teraz jest lepiej, no chyba, że pierwsza wersja Gwertowozu wyszłaby tak jak ta, tj. powłoka taka jaka powinna być, Plasti Dip ma to do siebie, że w 10 minut można go zdjąć, możesz pogadać z Grzesiem, zasponsorować, to zrobimy na kremowo znowu powoli dochodzimy do perfekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 :banan: Skoro mu się taki podoba, to przecież nie będę go namawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 vario, w poniedzialek okolo 14 jestes u siebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 niestandardowy 99,9% tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 zawitam na faje, dogadac sie w koncu co z tym moim grillem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 szkoda że ja nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 dlaczego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 robotę mam niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 tomasz daj link na allegro Twoich felg...bo wzorow kupa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ja ? moich felg tzn ? tych rs4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 sii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 no to musisz szukac.. FELGI AUDI RS4 A3 A4 A6 A8 S-LINE 8 x 18 ET35 (3123695395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. coś takiego, ale to pewnie chinczyki.. RS4 ALU 18" Super Stan Opony Michelin (3140635558) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. -> czasami żebyś takich nie kupił A też polujesz na taki wzór ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 swoje sprzedalem i teraz poszukuje, a co sadzisz o 19"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ładne są. Ale jeśli jeździsz i użytkujesz auto na co dzień to wg mnie 19 ciężko, co nie znaczy że niemożliwe.. Ja mam często kursy na drugą stronę Polski i na 19 calach już bym się trochę bał wypuścić.. Tzn inaczej.. nie ma swobody zapierdalania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 wojtas, http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/18-avus-3-super-oponami-lato-czujniki-cisnienia-powietrza-267512/ Nie widzą mi się avusy, a widziałem je na zywo, bo od Marcina mam zderzaki, pokrywę bagażnika i sufit, także sprzedawce polecam, lipy nie ma u niego:decayed: Wybiera się ktoś jutro na motor show około południa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 kuźwa widzę że wszyscy na motor show się wybierają tylko nie ja W sumie do 15 mam czas.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi