Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bart-s :whistling:

---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ----------

nie gadaj, jak miałem B7 bardziej mnie lubiłeś

Ale pier**lisz teraz... Bardzo Cię lubię i dobrze o tym wiesz ale wk***ia mnie jak takie głupoty piszesz.

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bart-s wyluzuj :whistling: przecież na serio tego nie piszę a Ty się spinasz, myślałem, że załapiesz szyderę, w końcu Prima Aprilis jest

Opublikowano

:facepalm::grin:

---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ----------

...to już pospinać mi się na bani nie wolno :decayed:

Opublikowano

no już myślałem, że zabrakło % bo sztywny jakiś się zrobiłeś :polew:

Opublikowano

Siema wszystkim :drunk:jutro do roboty :kwasny:

Opublikowano
no już myślałem, że zabrakło % bo sztywny jakiś się zrobiłeś :polew:

Po % raczej robię się... elastyczny :polew:

---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ----------

Siema wszystkim :drunk:jutro do roboty :kwasny:

Yo. No niestety :kwasny:

Opublikowano

vario byliśmy u rodzinki w Turku, ale taty autem więc ok :)

Opublikowano

Daniel wybierałeś się do mnie?

Opublikowano

Chopy to o co ta spina w skrócie :wallbash: bo trafiony jestem a mam dwie strony do przeczytania :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

:grin:

---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ----------

Daniel wybierałeś się do mnie?

W sobotę ,ale pisałem,że nie dam rady :kwasny:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Chopy to o co ta spina w skrócie :wallbash: bo trafiony jestem a mam dwie strony do przeczytania :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

O nic Danielo - taki prima aprilis Bart vs. Bart :wink:

---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ----------

Opublikowano

Dzień dobry, albo dobranoc, jak kto woli :wink:

Opublikowano
Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

cześć,

Piękne święta .. ponad 3 doby nie włączyłem komputera i sprawdziłem żadnego maila :)

1. Piszecie o geometrii za 80PLN ... pamiętajcie geometria a zbieżność to dwie różne rzeczy i często warsztaty robią tylko zbieżność

2. Narzekania na drogi ... to przejazd na wschód polskie jest coraz lepszy 407km w 3:59minut wczoraj: autostrady, ekspresówki, wyremontowane krajowe drogi (może nadrobiłem 20km jadąc dłuższą trasą ale za to ciągle równo). Np. między A2 (Wiskitki) a Mszczonowem jest fajny odcinek drogi na którym zrobili 2 pasy i na zmianę, raz w jedną, raz w drugą są 2 pasy .. i łatwo można wyprzedzić

Opublikowano
Opublikowano

2. Narzekania na drogi ... to przejazd na wschód polskie jest coraz lepszy 407km w 3:59minut wczoraj: autostrady, ekspresówki, wyremontowane krajowe drogi (może nadrobiłem 20km jadąc dłuższą trasą ale za to ciągle równo). Np. między A2 (Wiskitki) a Mszczonowem jest fajny odcinek drogi na którym zrobili 2 pasy i na zmianę, raz w jedną, raz w drugą są 2 pasy .. i łatwo można wyprzedzić

Takie rozwiązanie w PL w zupełności by wystarczyło, ale nasi rządzący wolą się szczycic Autostradami:wink:

Opublikowano

:hi:Panowie... i Panie... :decayed:

Opublikowano
cześć,

Piękne święta .. ponad 3 doby nie włączyłem komputera i sprawdziłem żadnego maila :)

1. Piszecie o geometrii za 80PLN ... pamiętajcie geometria a zbieżność to dwie różne rzeczy i często warsztaty robią tylko zbieżność

no jednak A2 i S8 przez Warszawę robi swoje :) - byłem w Bielsku Podlaskim miesiąc temu , jakieś 450 km chyba coś koło 5 godzin bardzo spokojnej jazdy , niedługo wybieram się do Ełku i ani myślę pakować się się przez Toruń i całe mazury mimo że to 45 km bliżej tylko pojade przez Warszawę :wink: