Pepin Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Karol, jaki bierzesz olej od dzika? Motul Specific 507.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 jaka cena za olej? zastanawiam sie nad kupnem, ma tez filtry oleju? bedzie na zas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 jaka cena za olej? zastanawiam sie nad kupnem, ma tez filtry oleju? bedzie na zas czekam na ceny za filtry .. choć zwykle to w Intercars albo Interteam kupowałem: ceny z września, poprzedniej wymiany olej 29PLN, powietrze 42PLN, kabinowy weglowy 53PLN .. + VAT "Oliwka 179zł Engine clean 40zł Wysyłka po wpłacie Karolu 18zł pobranie 20zł" Olej 504.00 był ze 20% tańszy niż 507.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 u TOMa77 olej po 170 PLN jakby co, brałem w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 a oliwke jaka bierzesz? ja jezdzilem na mobilu esp, do pdf-a ale juz go nie mam a mysle nad tym MOTUL 8100 x-Clean+ 5W30 napisalem do dzika, tez czekam za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jak do mnie to pytanie o olej to Motul Specific 5w30, podobno ten x-clean jest trochę gorszy, ale nie zaglebialem tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jak tam na Vagu było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Kilka fajnych klasyków i wiele zepsutych nowszych autek Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Czyli nie ma co żałować nieobecności:wink: Vario dzisiaj sciągnąłem smoka z tylnich lamp, jak poświeciło i się wygrzały to zeszło bez problemu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 To good Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 W Chatce akurat nie byłem, ciekawie wygląda i samo menu wydaje się być nieprzebarwione. Bo jak widzę opisy typu "...pod pierzynką", "...mix szefa kuchni" itp. to uciekam na drzewo. Stary i okolice, tam mogę coś podpowiedzieć. Osobiście zjadłbym w 1 miejscu na Starym. 90% knajp robi klienta w chu..., człowiek wychodzi z uczuciem, że właśnie został wydymany na jakości, ilości i kasie. Był ktoś w Mexican`ie przy Starym? NIE POLECAM, zainteresowanym udostępnię foto niektórych smaczków z w/w kuchni. Jest tego sporo, w zasadzie to już moje hobby, pstrykanie fot rzeczy paranormalnych w gastronomii, dla potomnych i tych którzy upierają się, że któraś z restauracji jest na poziomie ---------- Post dopisany at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ---------- W 99% kuchni spotkacie produkty ARO, resztę można sobie samemu dopowiedzieć. A mi tam smakują zapieane pierogi w Chatce BAbuni ... a co do kuchni .. to pewnie jest tak jak mechanikami, jak sam nie zrobisz to nie wiesz co i jak zostało zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Panowie, Nokia E71 ogarnie bluta z końcówką Q ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Właśnie trafilem na ogłoszenie Recaro w wersji jaką chciałbym mieć, i ogólnie u mnie w mieście, podjadę jutro zobaczyć Tylko ta cena zabija, więc na oglądanie pewnie się skończy:kwasny: FOTELE WNETRZE KOMPLET A4 S4 8E B6 B7 SKORA RECARO (3125219434) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Kilka fajnych klasyków i wiele zepsutych nowszych autekVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Z tymi zlotami to zaczyna ssie robić jak z polską piłką nożną ... za dużo ich jest, to i jakość spada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baartas Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Czyli nie ma co żałować nieobecności:wink: Dokładnie, ja na chwilę tam zawitałem, ale jakoś szybko się zmyłem bo tak jak vario napisał nic szczególnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 za***ista pogoda wkońcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ale od razu lato będzie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi