blind1 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 doberek z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielas1 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam Panowie! jak to wygląda u Was z tymi spotami? spotykacie sie co tydz? czy tylko w jakieś konkretne wyznaczone terminy? i czy ja, jako nowy, laik, mógłbym się tam pokazać? Nie ma jakiejś wielkiej wiedzy technicznej na temat aut, ale za to zamiłowanie do marki audi ogromne:) czy tacy ludzie tez są mile widziani? ;p może swoja wiedzę dzięki takim spotkaniom mógłbym poszerzyć przyjeżdża ktoś z powiatu nowotomyskiego? albo grodziskiego? pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam Panowie! jak to wygląda u Was z tymi spotami? spotykacie sie co tydz? czy tylko w jakieś konkretne wyznaczone terminy? i czy ja, jako nowy, laik, mógłbym się tam pokazać? Nie ma jakiejś wielkiej wiedzy technicznej na temat aut, ale za to zamiłowanie do marki audi ogromne:) czy tacy ludzie tez są mile widziani? ;p może swoja wiedzę dzięki takim spotkaniom mógłbym poszerzyć przyjeżdża ktoś z powiatu nowotomyskiego? albo grodziskiego? pozdrawiam! witam jak najbardziej każdy jest mile widziany nieważne jaki ma stan wiedzy technicznej. co do spotkań to zazwyczaj są to niedzielne popołudnia. ale nie ma uslalonych odgórnie terminów. wiec w związku z tym proponuje spota w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 też bym może wpadł w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamBorusewicz Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Jak na niedzielę pisze się jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Grzegorzu, w niedziele odebral bym w koncu te ledziki od Ciebie do oswietlenia mojego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 niedziela brzmi ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Panowie ma ktoś może gniazdo zapalniczki za zbyciu obojętnie jakie byle było na sztukę potrzebuje też był bym chętny na spota ale na którą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Powracając dziś z mazowieckiego do wlkp doceniłem nasze drogi, jakie one gładkie, OZNACZONE, białe lśniące linie! Płock i okolice kOtOstrofa! ---------- Post dopisany at 19:14 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ---------- Witam Panowie! jak to wygląda u Was z tymi spotami? spotykacie sie co tydz? czy tylko w jakieś konkretne wyznaczone terminy? i czy ja, jako nowy, laik, mógłbym się tam pokazać? Nie ma jakiejś wielkiej wiedzy technicznej na temat aut, ale za to zamiłowanie do marki audi ogromne:) czy tacy ludzie tez są mile widziani? ;p może swoja wiedzę dzięki takim spotkaniom mógłbym poszerzyć przyjeżdża ktoś z powiatu nowotomyskiego? albo grodziskiego? pozdrawiam! Łukasz ponoć trzeba na dzień dobry zrobić analizę logów dynamicznych 5 aut, wymienić filtr kabinowy wylosowanemu z obecnych, spolerować lampy (najlepiej bixy). Jak ktoś nie ma FIS`a w B5 to przekładka na full FIS (na własny koszt) no i na sam koniec dać pojeździć swoim, oczywiście zalanym do pełna (upalanie, jazda do odcinki, takie tam standardy) :decayed: P.S o wpisowym już nie piszę, opowiemy na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 :polew: szczera prawda ja tez tak mialem jako MŁODY ale mam dzisiaj humor ori rs 18" od b7 wjechal do mojej aaaałłłdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 od RS4? to oRI były tylko 19'' reszta to RS style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 no właśnie, jaka produkcja tych replik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 hehe ja wam towar przywożę...MERIDA no proszę jaki mały ten świat Witam wszystkich :hi:jak to mówią do pracy rodacy świat jest naprawdę bardzo mały, dziś tylko przeleciałem przez Słupcę, może jak będę następnym razem to wpadnę ale pewnie na tankowanie bo towar już dostaliście:wink: a tak powiedz szczerze jak się pracuje u Warty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 hehe ja wam towar przywożę...MERIDA no proszę jaki mały ten świat Witam wszystkich :hi:jak to mówią do pracy rodacy świat jest naprawdę bardzo mały, dziś tylko przeleciałem przez Słupcę, może jak będę następnym razem to wpadnę ale pewnie na tankowanie bo towar już dostaliście:wink: a tak powiedz szczerze jak się pracuje u Warty?? TAKIE INFO NA PW ALBO W REAL ;D:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 rozumiem, więcej mówić nie trzeba:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 w sumie zamiast kombinować można wkorzystać ekipę i ich zacięcie zlotowe https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/554681_464364280300081_505907753_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi