Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieki

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam

Panowie potrzebowałbym namiary na kogoś lub jakiś warsztat serwis co podłączył by kompa w celu sprawdzenia błędów brat chce kupić Golfa V. Oraz potrzebowałbym namiary na dobrą stację kontroli pojazdów. ASO mają na tą sobotę wszystkie terminy zajęte:/ pozdrawiam

Opublikowano

napisz do nike21

Opublikowano
Witam

Panowie potrzebowałbym namiary na kogoś lub jakiś warsztat serwis co podłączył by kompa w celu sprawdzenia błędów brat chce kupić Golfa V. Oraz potrzebowałbym namiary na dobrą stację kontroli pojazdów. ASO mają na tą sobotę wszystkie terminy zajęte:/ pozdrawiam

woytech.pl .. ostatnio chyba 300PLN chciał za sprawdzenie auto przed kupnem

Wszsytkie ASO mają zajęte terminy ?

AutoPremium

Rzepecki Mroczkowski

Krotoski Cichy

Dobry serwis - BArt-S tam jechał masz w Dusznikach .. ale to 30km od Poznania

Opublikowano

Witam

Potrzebuję namiar na kogoś z Poznania, bądź zachodnich okolic kto ogarnąłby logi u mnie. Mam też problem z hamulcami, może wystarczy je odpowietrzyć vagiem, a jeśli nie, to szukam naprawdę zaufanego warsztatu który sprawdzi czemu nie hamują jak powinny i niedługo czeka mnie wymiana rozrządu, filtrów, oleju.

Opublikowano
Witam

Potrzebuję namiar na kogoś z Poznania, bądź zachodnich okolic kto ogarnąłby logi u mnie. Mam też problem z hamulcami, może wystarczy je odpowietrzyć vagiem, a jeśli nie, to szukam naprawdę zaufanego warsztatu który sprawdzi czemu nie hamują jak powinny i niedługo czeka mnie wymiana rozrządu, filtrów, oleju.

może pompa vacum ?

Opublikowano

była wymieniona z 2 miesiące temu na jakąś niby z 2007 roku, jest troche lepiej, nie zdarza się cąłkowita utrata hamulców, ale pedał zazwyczaj jest miękki, słabo hamuje oraz przy dłuższym przytrzymaniu załącza się mocno abs i pedał wpada trochę w podłogę. Ostatnio też jak z jednym wężykiem miałem problem, to prawie w ogóle nie było hamulców. Dodatkowo jak hamuje z dużej szybkości 160-200, to muszę bardzo delikatnie używać hamulca, bo auto zachowuje się jakby wpadało na drogę kamienną, takie dziwne drgania jak hamulec jest mocniej wciśnięty.

Opublikowano
Witam

:hi:Ty chcesz odpowietrzyć hamulce vagiem :eusathink:

Opublikowano

DO:bry: ale chyba nie dla wszystkich

Opublikowano

Siemanko !!!

Opublikowano
  • Autor

:hi:witam Panowie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

Jak tam Panowie ?:kox:

---------- Post dopisany at 10:30 ---------- Poprzedni post napisany at 10:09 ----------

S4 4,2 QUATTRO-NAVI-SKÓRA RECARO- XENON-FULL!!! (3216500895) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

joł :hi:

Opublikowano

jak tam auto po woskowaniu?

Opublikowano

---------- Post dopisany at 10:30 ---------- Poprzedni post napisany at 10:09 ----------

S4 4,2 QUATTRO-NAVI-SKÓRA RECARO- XENON-FULL!!! (3216500895) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Myślę o tym ciągle. Jak to chodzi z gazem ?

Jak z naprawami tego ?

Opublikowano
  • Autor

Myślę o tym ciągle. Jak to chodzi z gazem ?

Jak z naprawami tego ?

chyba winczako ma takie coś :wink:

Opublikowano

podobno mocy nie trzymają, na gazie podobno śmiga całkiem całkiem

Opublikowano
jak tam auto po woskowaniu?

szczerze powiem, że nie wiem, bo nie jeździłem od niedzieli :decayed: na parkingu się błyszczy chociaż trochę pyłu z drzew już osiadło na nim :naughty:

Opublikowano

Halo Poznań,

Słychać już burze ?