niestandardowy Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Ja chyba sie u Ciebie vario w przyszlym tygodniu na faje poniedzialek po poludniu okolo 13 bedziesz u siebie? bedzie robota z moim grillem do b7 w czornucha go zrobic...
Maxcudo Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Na autokosmetyce pisali, że warto 2x dlatego zasugerowałem
Pepin Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 przytrzasnąłem pas kierowcy i połamałem takiego klipsa-ogranicznika do spinki pasa bezpieczeństwa - żeby nie zjeżdżało do podłogi ma ktoś jakiś pomysł czym to zastąpić - bo muszę prawei z podłogi podnosić klamrę żeby się zapiąć ? (później wrzucę fotki)
Maxcudo Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 agrafką gdzieś widziałem takie klipsy do kupienia, a swoją droga tata ma ten sam problem, ale jakoś się nie zabiera żeby to zrobić
CHRISMEN Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 przytrzasnąłem pas kierowcy i połamałem takiego klipsa-ogranicznika do spinki pasa bezpieczeństwa - żeby nie zjeżdżało do podłogi ma ktoś jakiś pomysł czym to zastąpić - bo muszę prawei z podłogi podnosić klamrę żeby się zapiąć ? (później wrzucę fotki) U mnie to samo z pasem pasażera, też szukałem ale nei znalazłem pewnie w ASO najprędzej
A4B5AJM Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 I co koledzy, nie ma nikt namiaru na kogoś, kto ogarnie mi problem z hamulcami, bo jak znowu mam płacić komuś za połowiczne załatwienie sprawy i nadal zastanawiać się przy każdym hamowaniu, czy tym razem wyhamuje, czy nie:/?
A4B5AJM Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Dzięki, rozumiem że sprawdzone miejsce i śmiało możesz polecić? Powołać się na kogoś jakbym dzwonił?
variocustoms Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Możesz na Bartka Podgórskiego, możesz iść do właściciela Leszka Patana albo do majstra, starszy facet z wąsem, warsztat sprawdzony oczywiście
variocustoms Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 niestandardowy wpadaj, zrobimy czarnucha z grilla
scq Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Pany a co to za spoty są na Cytadeli w soboty ok 18:00? Widziałem sporo WV i OOOO.
blind1 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 zimno, leje, leniwy weekend ogólnie ja mam tez taka pogode , zajechany jestem. pierwszy dzień wolny od 14 dni
Rekomendowane odpowiedzi