variocustoms Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Rometer ja tam pracowałem 13 lat temu, ale Ruks tam cały czas pracuje jako szef serwisu
Bart-S Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ta awaryjność póki co odwodzi mnie od zakupu. Miałem nadzieję że przypadłości które opisujecie trapią tylko FSI a to jednak wszystkie silniki 4.2 mają takie problemy. Szkoda, może kiedyś... Generalnie jak będziesz szukał to kontrolę zaczynaj od pomiaru kompresji na cylindrach
rosool88 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 eeee ledziki Ci slabo swieca a jak Tomnikowe się sprawują? bo ja też się zastanawiam nad nimi bo cena do jakości jest naprawdę zachęcająca:naughty:
Rometer Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Pasjonatem to ciężko powiedzieć - dla mnie liczy się tylko audi a każdy paproch, który znajdzie się na mojej obecnej b7 jest zaraz czyszczony/unicestwiany. Bardziej chodzi o finanse już teraz, gdyby jednostak była w miarę bezawaryjna to spalanie i drobne naprawy bym przełknął. Ale długie i częste postoje w serwisie... To bez sensu...
Bart-S Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Pasjonatem to ciężko powiedzieć - dla mnie liczy się tylko audi a każdy paproch, który znajdzie się na mojej obecnej b7 jest zaraz czyszczony/unicestwiany. Bardziej chodzi o finanse już teraz, gdyby jednostak była w miarę bezawaryjna to spalanie i drobne naprawy bym przełknął. Ale długie i częste postoje w serwisie... To bez sensu... Raz dobrze zrobisz, będziesz dbał to będzie spokój. Tylko pytanie co dorwiesz i ile będzie wkładu - tu jest pies pogrzebany.
Rometer Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Generalnie jak będziesz szukał to kontrolę zaczynaj od pomiaru kompresji na cylindrach To pewnie też nie zawsze jest miarodajne jak ciągnie olej pierścieniami... Dopiero przy bardzo głębokich rysach będzie ciśnienie uckiekać Narazie po dzisiejszej rozmowie odpuszczam. Lepiej kupić mocniejszego kopciucha i dać na program chyba
Bart-S Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Generalnie jak będziesz szukał to kontrolę zaczynaj od pomiaru kompresji na cylindrach To pewnie też nie zawsze jest miarodajne jak ciągnie olej pierścieniami... Dopiero przy bardzo głębokich rysach będzie ciśnienie uckiekać Narazie po dzisiejszej rozmowie odpuszczam. Lepiej kupić mocniejszego kopciucha i dać na program chyba Mając na uwadze względy ekonomiczne - na pewno.
rosool88 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 całkiem fajna produkcja rodzima coś dla oka i dla...oka
niestandardowy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 eeee ledziki Ci slabo swieca a jak Tomnikowe się sprawują? bo ja też się zastanawiam nad nimi bo cena do jakości jest naprawdę zachęcająca:naughty: zawitasz, ocenisz mialem ledy z allegro ale to nie to widze tu ale temat wszedl S4 kiedys do warszawy lecialem s4 ... w jedna strone zbiornik paliwa ... w druga strone zbiornik paliwa ale papec cala droge
rosool88 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 eeee ledziki Ci slabo swieca a jak Tomnikowe się sprawują? bo ja też się zastanawiam nad nimi bo cena do jakości jest naprawdę zachęcająca:naughty: zawitasz, ocenisz mialem ledy z allegro ale to nie to widze tu ale temat wszedl S4 kiedys do warszawy lecialem s4 ... w jedna strone zbiornik paliwa ... w druga strone zbiornik paliwa ale papec cala droge i gdyby nie uszy to uśmiech dookoła głowy nie?
Rometer Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Vario Bart-S dzięki za pomoc i przekazaną wiedzę, czasem przyda się chłodny prysznic i człowiek inaczej ocenia pewne pomysły Mam nadzieję że spotkamy się na spocie to jeszcze zamienimy kilka zdań. rosool88 pojechałeś teraz
niestandardowy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 całkiem fajna produkcja rodzima coś dla oka i dla...oka co to za muza? chyba slo to tu wstawial... ---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- Vario Bart-S dzięki za pomoc i przekazaną wiedzę, czasem przyda się chłodny prysznic i człowiek inaczej ocenia pewne pomysły Mam nadzieję że spotkamy się na spocie to jeszcze zamienimy kilka zdań.rosool88 pojechałeś teraz wyczul moment
Bart-S Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Vario Bart-S dzięki za pomoc i przekazaną wiedzę, czasem przyda się chłodny prysznic i człowiek inaczej ocenia pewne pomysły Mam nadzieję że spotkamy się na spocie to jeszcze zamienimy kilka zdań. Wpadaj na spoty
rosool88 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Vario Bart-S dzięki za pomoc i przekazaną wiedzę, czasem przyda się chłodny prysznic i człowiek inaczej ocenia pewne pomysły Mam nadzieję że spotkamy się na spocie to jeszcze zamienimy kilka zdań.rosool88 pojechałeś teraz Kuba prsz bardzo:wink:
Bart-S Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 całkiem fajna produkcja rodzima coś dla oka i dla...oka Proszę Cię... Gdzie tu przekaz? A dziewczyny? No cóż nie jestem wybredny i wszystkie kobiety mi się podobają ale...
rosool88 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 całkiem fajna produkcja rodzima coś dla oka i dla...oka co to za muza? chyba slo to tu wstawial... ---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- Vario Bart-S dzięki za pomoc i przekazaną wiedzę, czasem przyda się chłodny prysznic i człowiek inaczej ocenia pewne pomysły Mam nadzieję że spotkamy się na spocie to jeszcze zamienimy kilka zdań.rosool88 pojechałeś teraz wyczul moment prsz ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ---------- całkiem fajna produkcja rodzima coś dla oka i dla...oka Proszę Cię... Gdzie tu przekaz? A dziewczyny? No cóż nie jestem wybredny i wszystkie kobiety mi się podobają ale... rzecz gustu oczywiście...ale w tym przypadku jestem płytki i "powierzchowny"
Bart-S Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 co to za muza? chyba slo to tu wstawial... Ja wrzucałem... Yuna - Lullabies w remixie... ---------- Post dopisany 28-06-2013 at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany 27-06-2013 at 23:59 ---------- Rafał... tu masz filmik z jajem:
niestandardowy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 dobry w ryj ten utwor... laduje sie przy nim
rosool88 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 co to za muza? chyba slo to tu wstawial... Ja wrzucałem... Yuna - Lullabies w remixie... ---------- Post dopisany 28-06-2013 at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany 27-06-2013 at 23:59 ---------- Rafał... tu masz filmik z jajem: +za muzykę (incepcja zajebiaszcza) +dla hamburgera za umiejętność obsługi manuala:wink: oni mogą sobie pozwolić na glebe szerokości paczki ćmików
niestandardowy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 uciekam Pany, milej nocy zycze...
Rekomendowane odpowiedzi