rosool88 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 palniki są i tak do wymiany wiec stare bedzie mogł nawet upuścić. Byle nie do kanału ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- Druzgocąca oferta spełniająca Twe marzenia (3345975954) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Bartek mózg rozyebany tą aukcją apropos tego wypadku, gdy moja mama jeździła jeszcze na R-ce i jeździli na wypadki to opowiadała mi, że panował taki przesąd...jak delikwent miał na sobie buty to zazwyczaj przeżywał, jeśli ich nie miał to raczej wiadomo, więc nie będę kończyć
Pepin Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Gwerty kurde nie wiem co robić z moimi. Święcą jeszcze jako tako. Ale te silniczki bym łyknął od Ciebie wpadnij jak bedziesz w okolicy to dam ci te silniczki. a jak chcesz trzymac auto i nim jezdzić to do zimy warto zrobić lampy. wiem jak w nich wygladaja odbłysniki i latem to ci sie wydaje ze swiecą. a jakbym chciał coś zrobić w mojej lewej lampie .. to coś tam dasz radę pogmerać ... z nowymi żarnikami jakos lewa "kuleje" bo prawa to ma ledwo 2 lata ?
slo Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 palniki są i tak do wymiany wiec stare bedzie mogł nawet upuścić. Byle nie do kanału ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- Druzgocąca oferta spełniająca Twe marzenia (3345975954) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Bartek mózg rozyebany tą aukcją apropos tego wypadku, gdy moja mama jeździła jeszcze na R-ce i jeździli na wypadki to opowiadała mi, że panował taki przesąd...jak delikwent miał na sobie buty to zazwyczaj przeżywał, jeśli ich nie miał to raczej wiadomo, więc nie będę kończyć Śmierć zdejmuje obuwie. Dlaczego ofiarom wypadków spadają buty? polecam do przeczytania
Pepin Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 palniki są i tak do wymiany wiec stare bedzie mogł nawet upuścić. Byle nie do kanału ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- Druzgocąca oferta spełniająca Twe marzenia (3345975954) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Bartek mózg rozyebany tą aukcją apropos tego wypadku, gdy moja mama jeździła jeszcze na R-ce i jeździli na wypadki to opowiadała mi, że panował taki przesąd...jak delikwent miał na sobie buty to zazwyczaj przeżywał, jeśli ich nie miał to raczej wiadomo, więc nie będę kończyć Śmierć zdejmuje obuwie. Dlaczego ofiarom wypadków spadają buty? polecam do przeczytania hmmmm ale to chyba nie dotyczy wojskowych w opinaczach ... tam marne szanse, żeby spadły .... PS. dobrze że Bart-s juz powoli wraca , bo tam na łeb dostałby , jakby jeszcze w miesiąc takich rozmów przeżył
Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 palniki są i tak do wymiany wiec stare bedzie mogł nawet upuścić. Byle nie do kanału ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- Druzgocąca oferta spełniająca Twe marzenia (3345975954) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Bartek mózg rozyebany tą aukcją apropos tego wypadku, gdy moja mama jeździła jeszcze na R-ce i jeździli na wypadki to opowiadała mi, że panował taki przesąd...jak delikwent miał na sobie buty to zazwyczaj przeżywał, jeśli ich nie miał to raczej wiadomo, więc nie będę kończyć Śmierć zdejmuje obuwie. Dlaczego ofiarom wypadków spadają buty? polecam do przeczytania hmmmm ale to chyba nie dotyczy wojskowych w opinaczach ... tam marne szanse, żeby spadły .... PS. dobrze że Bart-s juz powoli wraca , bo tam na łeb dostałby , jakby jeszcze w miesiąc takich rozmów przeżył
Arkadiush Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 spadam spać .... dobrej nocy życzę Dobranoc
Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 spadam spać .... dobrej nocy życzę Dobranoc Karolu
fantastic Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 po 12h za kołem dojechałem do SE, Bartek robimy spota ? możesz wpaść jak będziesz wracał
Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 po 12h za kołem dojechałem do SE, Bartek robimy spota ? możesz wpaść jak będziesz wracał OK, poczekaj - spakuję tylko spadochron ...
Arkadiush Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 spot w Szwecji nieźle brzmi lecimy
slo Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 po 12h za kołem dojechałem do SE, Bartek robimy spota ? możesz wpaść jak będziesz wracał OK, poczekaj - spakuję tylko spadochron ... to w takim razie będzie nie spot tylko upod lub spod
Arkadiush Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 Spota możemy kminić na... 14.07 Poznań czy Września ? ---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:40 ---------- Arek bierz grilla Ty bierz patyczki do szaszłyków :polew:
Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Spota możemy kminić na... 14.07 Poznań czy Września ? Pozen.
slo Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Spota możemy kminić na... 14.07 Bartek ale ja tak długo bez Ciebie nie wytrzymam
Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Spota możemy kminić na... 14.07 Bartek ale ja tak długo bez Ciebie nie wytrzymam
Rekomendowane odpowiedzi