fantastic Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 dzisiaj po prostu za***iście..Najpierw wchodzę rano do samochodu a tam fotochrom wylany z lusterka, do wymiany ramka biegów, popielniczka i panel klimy, zeżarło wszystko.. Potem jadąc na działkę kapieć prawy przód opona ścięta nie wiem od czego, nie do naprawy Tomek gwiazdy ci nie sprzyjają cuś ostatnio - pierwsze słysze żeby się komuś fotochrom wylał
slo Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 no masakra, pozłaził ten materiał z popielniczki i ramki biegów. Jeszczę kropelki się rozpryskiwały i panel klimy też dostał :facepalm:
Gwerty Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 no masakra, pozłaził ten materiał z popielniczki i ramki biegów. Jeszczę kropelki się rozpryskiwały i panel klimy też dostał :facepalm: cisnołeś bart-s'a na lusterko przed wylotem. nie zdarzyliśmy moda opić i poszło w piz*u:decayed: pamiętaj robisz jakiego jakiego moda stawiasz flachę. tak samo z turbo itp.
niestandardowy Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 aaale Grzesiek lampa od skutera opita byla :decayed::decayed: Karol, gdzie bedziesz okolo 20? u siebie w domu?
slo Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Goodyear Eagle F1 Conti SportContact 3 Michelin Pilot Sport Pirelli PZero rosso które polecacie ?
Gwerty Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 miałem Goodyear Eagle F1 Gsd3 fajne opony nawet na mokrym ale mega szybko sie scierają
skubiii89 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 witam panowie, slo wiedze że nie tylko ja mam pod górkę hehe wczoraj omskneła mi się siekiera i roz***bałem sobie lewą łydkę 7 szwów, 2 tyg temu łokieć sobie uszkodziłem o blachę i 3 szwy a 3 tyg tem szerszeń mnie uj**bał ot cała historyja... co sie dzieje że forum ostatnio nie rabotajet??? bo rzadko tu zaglądam ostatnio i nie jestem w temacie
fantastic Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 http://s7.postimg.org/w07b6kcmv/2013_07_05_21_30_14.jpg skubi za kase z ubezpieczenia sobie nowe graty do furki dokupisz także nie ma tego złego ....
variocustoms Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Gwerty, ciut słabo ostatnio ale poszerzam horyzonty Vario Customs - detailing - kosmetyki samochodowe - dystrybutor felg ROTIFORM
variocustoms Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Branoc Vario Customs - detailing - kosmetyki samochodowe - dystrybutor felg ROTIFORM
niestandardowy Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Max... ja nic nie pisze bo o 5 wstalem... ---------- Post dopisany at 08:57 ---------- Poprzedni post napisany at 08:51 ---------- http://s7.postimg.org/w07b6kcmv/2013_07_05_21_30_14.jpg skubi za kase z ubezpieczenia sobie nowe graty do furki dokupisz także nie ma tego złego .... Haa... to samo sobie pomyslalem ---------- Post dopisany at 08:59 ---------- Poprzedni post napisany at 08:57 ---------- SLO... jak to mozliwe? lusterko peklo? az nie do uwierzenia... ale pecha masz konkretnego....
Maxcudo Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Ja trochę później bo o 6:00 i do warszawy
Rekomendowane odpowiedzi