Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na słupeckich ulicach zajedziesz te 19'' haha:grin:

Opublikowano

rosół np gdzie ?

Nie jest źle.

Opublikowano

no mówię ogólnie bez spiny:wink:

Opublikowano

gorzej jak jadę na działkę, tam jest masakra. w Słupcy nie jest źle

Opublikowano
Zajmuje się może ktoś z forum naprawą wypalonych pikseli w fis'ach, bądź może polecić kogoś najlepiej z Poznania?

O dobre pytanie bo sam u siebie mam taśmę do wymiany, czy do ponownego przyklejenia.

W Poznaniu nikt, jedynie ACEEF Zielona Góra. Siema :hi:
Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
Pepin ale IC ma ceny zaporowe więc trzeba brać dużą poprawkę - te amorki co wrzuciłem wczoraj na tył w IC 340 zł za sztukę :facepalm: rozbój w biały dzień , na szczęście zapłaciłem duuuużo mniej w małym sklepie przez znajomego mechanika
ze zniżkami ceny wychodzą nie wiele więcej niż u klubowych kolegów a masz część od razu i nigdy nie ma problemów z oddaniem w ciągu 7 dni, oczywiście jak coś większego planujesz robić to warto kupić na forum z wysyłką ... czy w dowolnym sklepie, znalazłem ostatnio sklepik MTM na os. Łokietka :)

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ----------

skubi dzięki za info czekam za konkretami

Pepin Ty to masz zdrowie:wink:

Misja wykonana Sports Tracker auto kumpla odstawione, trening zrobiony ... momentami było przez pole owsa ;)
Opublikowano
  • Autor

skubi dzięki za info czekam za konkretami

Pepin Ty to masz zdrowie:wink:

Misja wykonana Sports Tracker auto kumpla odstawione, trening zrobiony ... momentami było przez pole owsa ;)

nieźle Pepin :naughty: gratuluje

Opublikowano

Karol, Ty to masz zdrowie :)

ja dochodze do siebie po rzuceniu palenia, kiedys Tobie dorownam,

a tak a propo, w ktorym miejscu jest ten sklepik na łokietka? mozesz mapke wrzucic z zamieszczonym zdjeciem :)

Opublikowano
Karol, Ty to masz zdrowie :)

ja dochodze do siebie po rzuceniu palenia, kiedys Tobie dorownam,

a tak a propo, w ktorym miejscu jest ten sklepik na łokietka? mozesz mapke wrzucic z zamieszczonym zdjeciem :)

wypiłem pół piwka i dochodzę do siebie ... nie było łatwo dzisiaj przy tej temperaturce :) może jutro coś byśmy wykombinowali z VMką i ELSA&ETKA i czujniki .. ? ...A TU JEST SKLEP Sklep Motoryzacyjny Mtm-Car S.C., Poznań - Mapa Polski w Zumi.pl (coś mi entery na forum nie chcą dzisiaj działać .. dlatego w jednej linii pisże )
Opublikowano

Kto poleci dobry warsztat w Murow Gośl lub Poznan? , musze olej wymienic w B8 + kodowanie

Opublikowano

niestandardowy, trzymam za obietnicę/groźbę ... jeden tutaj kiedyś się odgrażał że na 1000m będzie chciał się ścigać ... ze 2 lata temu to było ... i teraz tylko w ping-ponga gra i czasem tu kapeluszem pomacha :) .... bo wiesz jak publicznie coś powiesz to już umarł w butach, wszyscy będą to wypominać :P

Opublikowano

ja jestem za Karolu, a jak nie jutro to środa chyba ze sie wyrobie z hurtownią, i musze na serwis podjechac czesci zamowic. zadzwonie jak bede w drodze powrotnej...

a Ty jutro jak stoisz z czasem? rano popoludniu?

Opublikowano
Kto poleci dobry warsztat w Murow Gośl lub Poznan? , musze olej wymienic w B8 + kodowanie
co chcesz kodować, może jakoś wspólnymi siłami coś wykombinujemy ?

możesz zapytać www.woytech.pl ... Wojtek, nie najtańszy, ale robi tylko VAG i BMW ... ale olej to chyba większość warsztatów wymieni dobrze .. na obornickiej np. Taurus

Opublikowano

Karol najważniejsze, że nie padłeś, jaki czas wykręciłeś?

Opublikowano
ja jestem za Karolu, a jak nie jutro to środa chyba ze sie wyrobie z hurtownią, i musze na serwis podjechac czesci zamowic. zadzwonie jak bede w drodze powrotnej...

a Ty jutro jak stoisz z czasem? rano popoludniu?

chcesz coś do Audi kupować czy jakiś inny serwis ? po południu po pracy .. pewnie ok 18tej-19tej

---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ----------

Karol najważniejsze, że nie padłeś, jaki czas wykręciłeś?

w linku masz wszystko rozpisane .. każdy km i czas plus wysokość ..średnio 4:57 na km .. czyli ok 12km/h , dystans 21km

Opublikowano

Karol, serwis audi, kostki i kilka dupereli do zrezania xenonu

Opublikowano

Karolu nie było pytania:grin:

czy ktoś się orientuję w jakiej cenie stoją lewe lusterka do b6 elektryka/podgrzewanie/składanie? bo nie mogę naleźć żadnego z tymi parametrami:facepalm: