Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie też wciągnęło, zwłaszcza że robi filmy z moich okolic i tras które znam

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pany, jaka paste polerska polecacie, chcialem polerowac pewne rysy ... tempo i wyszlo kiepsko :facepalm:

Wczoraj na FB mi się jakiś link rzucił z Kielc z DUBIT z krótką porada usuwania rys od Nowickiego

Mleczko polerskie Meguiar's Ultimate Compound

do tego 3 aplikatory różnej twardości - ale już nie mogę znaleźć ... jeszcze potrzebna IPA do małego przemycia

Pasta TEMPO swoją nazwę wzięła z postępu prac jak jej używasz .. "tempo idzie"

kupilem dzisiaj Meguiar ScratchX 2.0 do duzych rys

Meguiar's ScratchX 2.0 Do usuwania rys

i Mleczko polerskie Meguiars Polishing Compound, zobaczymy dzisiaj jak to dziala...

Pasta polerska Meguiar's Clear Coat Safe Polishing Compound

Opublikowano

Niestandardowy ScratchX to kasa wywalona w błoto, ale tak to jest jak się nie pyta Vario ...

Vario Customs - detailing - kosmetyki samochodowe - dystrybutor felg ROTIFORM

Opublikowano

Witam

Czyja czarna B6tka stała dzisiaj niedaleko Grunwadzkiej, bodajże na Kasztelańskiej. Przyznać się :wink:

Opublikowano
Niestandardowy ScratchX to kasa wywalona w błoto, ale tak to jest jak się nie pyta Vario ...

przeciez pytalem wczoraj :) ale faktycznie masz racje, coz czlowiek na bledach sie uczy. wlasnie zakonczylem mycie i nakladanie wosku :) ale to bylo juz od Ciebie, no i w koncu felgi tym czyms :) zrobilem, ale nie demontowalem z auta :)

swieci sie teraz jak psu ... jaja :)

a te rysy jeszcze troche widac, wiec jak bedzie czas to i tak skorzystam z Twojego wczorajszego zaproszenia :)

a rece mi dzisiaj ... opadają ... :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
:hi:

Potrzebuje pożyczyć na weekend ściągacze do sprężyn - po trasie załadowanym autem do DE i z powrotem wylał amortyzator lewy tył - ma ktoś może?

w B5 amor idzie w sprężynie .. bo w B6 i B7 amorki wymienia się bez walki ze sprężynami są rozłącznie zamontowane?

Poszukuję spinki/uchwytu do osłony przeciwsłonecznej do B7 czarnej

http://a4-klub.pl/kupie-23/uchwyt-oslony-przeciwslonecznej-b7-podsufitki-281354/#post3689957

Pepin dokładnie tak jest jak piszesz - niestety amortyzator jest razem ze sprężyną - czyli rozumiem że nikt nie ma takiego ściągacza?

Opublikowano

moglbym Ci taki sciagacz zalatwic, znaczy nie wiem czy podejdzie do b5 ale do b7 dalo rade. tylko ja poznan a Ty wrzesnia....

Opublikowano

Pisałem wczoraj, że Scholl'a pasty ;)

Opublikowano

Jestem jutro w Poznaniu więc mogę podjechać :) - rozumiem że chodzi ci o coś takiego żeby nie było nieporozumień np. ŚCIĄGACZ DO SPRĘŻYN 82x270 2CZ YATO (3357310606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ----------

Michał (Maxcudo) wszystkiego najlepszego :wink:

Opublikowano

Max nie wiem z jakiej okazji ale ja takze zycze TObie wszystkiego naj....

vario... jak wrzuce w allegro Scholla to tylko grzybica mi wyskakuje :) zapodaj mi linka :) a tak przy okazji mozesz mi w dobrych pieniadzach zalatwic cos takiego :) ja osobiscie szukalem na allegro farekle, ale nie bylo w poznanskim ...

Michal, powiem szczerze ze to pozyczylbym od swojego mechaniora, musialbym wiedziec ciut wczesniej :) druga sprawa, zawsze mozna by do niego podjechac i na miejscu bys sobie wymienil...

Opublikowano
  • Autor

vario... jak wrzuce w allegro Scholla to tylko grzybica mi wyskakuje :) zapodaj mi linka :) a tak przy okazji mozesz mi w dobrych pieniadzach zalatwic cos takiego :) ja osobiscie szukalem na allegro farekle, ale nie bylo w poznanskim ...

Michal, powiem szczerze ze to pozyczylbym od swojego mechaniora, musialbym wiedziec ciut wczesniej :) druga sprawa, zawsze mozna by do niego podjechac i na miejscu bys sobie wymienil...

Maxcudo ma urodziny dzisiaj :naughty:

Opublikowano

Ok to nie zawracajmy sobie głowy , muszę jeszcze do naszego Bart-s przedzwonić ale pewno zapracowany

Opublikowano
Jaką droga najlepiej dojechac do Poznania (Murowana Gosl) z Giżycko?

Przez Warszawe i autostradą A2 czy przez Olsztyn,Torun i Gniezno? :eusathink:

polecam Giżycko-Mrągowo-Olsztyn-Ostróda-Brodnica-Toruń-Gniezno

czas wyjazdu z Olecka godzina 20:00 w poznaniu godzi 01:15...

Jakie są drogi ? przez miasta trzeba jechac :kwasny:

Opublikowano

Siema!

Szukam znającego się na wymianie licznika w mojej Audi B6. I doradztwo, który kupić cobym się nie wkopał :) Ale to tak po 1-szym :P

Opublikowano
Jaką droga najlepiej dojechac do Poznania (Murowana Gosl) z Giżycko?

Przez Warszawe i autostradą A2 czy przez Olsztyn,Torun i Gniezno? :eusathink:

polecam Giżycko-Mrągowo-Olsztyn-Ostróda-Brodnica-Toruń-Gniezno

czas wyjazdu z Olecka godzina 20:00 w poznaniu godzi 01:15...

Jakie są drogi ? przez miasta trzeba jechac :kwasny:

dasz rade :)

ja ogolnie zawsze tam lece na noc, szybciej sie przeleci i maludy przynajmniej spią :)

Opublikowano

Część:hi: a szczególnie przeglądający wątek. He he he.

Opublikowano

Niestandardowy jak Ty Farecli szukasz to ja z Tobą nie gadam :whistling:

podejdź w tygodniu to pogadamy, możesz u mnie kupić Scholl'a :whistling:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ----------

Michał (Maxcudo) wszystkiego najlepszego :wink:

Dzięki :decayed::wink:

Opublikowano

doberek :hi: